- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
bende öyleydim masumiyet müzesiyle giriş yaptım :)ben hiç Orhan Pamuk okumadım. merak ediyorum
bende öyleydim masumiyet müzesiyle giriş yaptım :)
sevdim ben ama dingin bi kitap ekşın bekleme çok :)nasıl buldun? ben de onunla mı girişsem
kitapyurdu sepetime atayım da beklesin o vakitsevdim ben ama dingin bi kitap ekşın bekleme çok :)
nasıl buldun? ben de onunla mı girişsem
Yeni kitabım vadideki zambak.
Lisede iken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum.
Ayyyy gerçekten mi?Papatyacim hayatımda okuduğum en sıkıcı kitapti benim için umarım sen begenirsin
çok güzel ama o kitapgünaydın kızlar.
iki kitap okuyorum
kırmızı pazartesi
dublörün dilemması (murat menteş olunca alakalı alakasız aklıma_meLinDa_ geliyor)
methini çok duydum. benim de listemde o seri merak ediyorum.Kızlar aranızda Marcel Proust okuyan var mı?
Kayıp zamanların izinde serisini okumayı uzun zamandır istiyordum. İdefixde de ciltli takım 90 tlye düşmüş.
Bir yandan bebiş gelene kadar okuyabilir miyim kaygısı var. Her cilt 1500 sayfa civarı.Ne yapsam bilemedim. Okuyan varsa fikir verebilir belki.
maalesefKızlar aranızda Marcel Proust okuyan var mı?
Kayıp zamanların izinde serisini okumayı uzun zamandır istiyordum. İdefixde de ciltli takım 90 tlye düşmüş.
Bir yandan bebiş gelene kadar okuyabilir miyim kaygısı var. Her cilt 1500 sayfa civarı.Ne yapsam bilemedim. Okuyan varsa fikir verebilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?