Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nasıl beğendin mi?

Ben severek okudum. Orhan Pamuk romanı daha önce okumadıysan bu kitaptan başlamanı öneririm.Üç farklı görüşe sahip kardeşin yaz tatilinde yaşadıklarını anlatıyor.Siyasi olaylar içeriyor.Sonu özellikle çok şaşırtıcı.

Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler cidden çok eğlenceli bu arada çıkartmalar falan var kesip bir yerlere yapıştırabileceğiniz bölümlerle.

Orhan Pamuk’ta ilk denemem Yeni Hayat’la oldu. Ama onu okuduğum zaman 20’yi görmemiştim. Anlamadım bir şey. Yeniden bir denemek istiyorum. Bu bende biraz ön yargı bıraktı. Sonra Masumiyet Müzesi’ni okudum. Sonra Kafamda Bir Tuhaflık.

Şimdi bunu okuyayım diyorum. Yorumlar seninki gibi gayet güzel. Sevdalinka ile bunun arasında kaldım.

Günaydınlar

Bende severim tasavvufu bu kitap nasıl? Cemalnur Sargut'un derleme yaptığı bi kitap okumuştum çok ağır gitmişti o yüzden biraz mesafeliyim.

Cemalnur Sargut'un kitaplarını okumanın bir dönemi vardır. Dinle - Aşktan Dinle beni çok etkileyen kitaplarıdır Sargut'un.

Belki aç olmanız gerekiyor belki biraz daha dingin. Tasavvuf seviyorsanız yeniden okuyun derim.

Çok sevmeme rağmen elimde uzunca süredir kalan kitap Soner Yalçın - Efendi bu hafta bitecek umarım.

Daha sonra hediye gelen Hannah kitaplarını okuyacağım.

Ben Ayşe Kulin'i Köprü ile tanıdım. Gece sesleri ile sevdim. Sevdalinka ise en etkileyici kitabıdır benim için.

Hayatın kaynağı 850 syf
Bi sonraki kitap seçimim ne olsa acaba? Gerçi 125 sayfam daha var ve ben elime kitabı almakta zorlanıyorum ama olsun

Ben Ayşe Kulin'i Köprü ile tanıdım. Gece sesleri ile sevdim. Sevdalinka ise en etkileyici kitabıdır benim için.

Ben 4 kitap üst üste Amin Maalouf okudum.

Biraz kalem değiştirmem lazım. Kafam baya doldu.

Şimdi böyle zorlanmadan okuyabileceğim bir şey arıyorum da o yüzden dedim Sevda Linka.

Yoksa Orhan Pamuk-Kar , Benim Adım Kırmızı listemde.

Ayşe Kulin’in kalemi çok rahat.

Adı Aylin

Veda

Umut

Füreyya

Köprü

Okuduklarım. Hiç biri de sıkmadı.

Orhan Pamuk romanlarına karşı çoğu kişi gibi ben de ön yargılıydım.Kitap gayet akıcı ve anlaşılır.Şimdi de okumak istediklerim arasında Benim Adım Kırmızı var.

Orhan Pamuk romanlarına karşı çoğu kişi gibi ben de ön yargılıydım.Kitap gayet akıcı ve anlaşılır.Şimdi de okumak istediklerim arasında Benim Adım Kırmızı var.
ön yargılı olanlar okumayanlar.
Okumayla yakından uzaktan ilgisi olmayanlar.
Aynen terör olaylarında stadyumda yuhlayanlar gibi..
Yarısından çoğu neden yuhladığını bile bilmiyor.
Bizim milletimiz böyle okumadan yorum yapar her şeye.

ben hiç Orhan Pamuk okumadım. merak ediyorum

"Annemin Gelini Olur musun 2" kitabında 124. sayfadayım. yatmadan biraz daha okurum sanırım çok basit diyalogları var kitabın, ilk kitabın devamı diye meraktan aldım ama pek hoşlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…