Derle topla rahatla adlı kitabıbitirdim.
Bi insan ev toplamakla ilgili 200 küsür sayfa kitap yazmış. Hayretler içindeyim...
Nasıl beğendin mi?Ben okudum.
Nasıl beğendin mi?
Biraz dili ağır eski kelimeler fazla ama ben beğendim değişik bir kurgusu varnasıl bir kitap? bende de var. daha okumadım.
Ben severek okudum. Orhan Pamuk romanı daha önce okumadıysan bu kitaptan başlamanı öneririm.Üç farklı görüşe sahip kardeşin yaz tatilinde yaşadıklarını anlatıyor.Siyasi olaylar içeriyor.Sonu özellikle çok şaşırtıcı.
Günaydınlar
Bende severim tasavvufu bu kitap nasıl? Cemalnur Sargut'un derleme yaptığı bi kitap okumuştum çok ağır gitmişti o yüzden biraz mesafeliyim.
Orhan Pamuk’ta ilk denemem Yeni Hayat’la oldu. Ama onu okuduğum zaman 20’yi görmemiştim. Anlamadım bir şey. Yeniden bir denemek istiyorum. Bu bende biraz ön yargı bıraktı. Sonra Masumiyet Müzesi’ni okudum. Sonra Kafamda Bir Tuhaflık.
Şimdi bunu okuyayım diyorum. Yorumlar seninki gibi gayet güzel. Sevdalinka ile bunun arasında kaldım.
Ben Ayşe Kulin'i Köprü ile tanıdım. Gece sesleri ile sevdim. Sevdalinka ise en etkileyici kitabıdır benim için.
Orhan Pamuk’ta ilk denemem Yeni Hayat’la oldu. Ama onu okuduğum zaman 20’yi görmemiştim. Anlamadım bir şey. Yeniden bir denemek istiyorum. Bu bende biraz ön yargı bıraktı. Sonra Masumiyet Müzesi’ni okudum. Sonra Kafamda Bir Tuhaflık.
Şimdi bunu okuyayım diyorum. Yorumlar seninki gibi gayet güzel. Sevdalinka ile bunun arasında kaldım.
ön yargılı olanlar okumayanlar.Orhan Pamuk romanlarına karşı çoğu kişi gibi ben de ön yargılıydım.Kitap gayet akıcı ve anlaşılır.Şimdi de okumak istediklerim arasında Benim Adım Kırmızı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?