Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tuncay terzıhanesı bıtmek uzere yenı kıtabım

attıla tanrının kırbacı - thomas R P Mıelke
2 CILT AKSAM ONA BASLIYCAM OKUYAN VARMI

bende duydum ama okumadım lısteme ekledım

tuncay terzıhanesı bıtmek uzere yenı kıtabım

attıla tanrının kırbacı - thomas R P Mıelke
2 CILT AKSAM ONA BASLIYCAM OKUYAN VARMI
ben okudum galiba ama pek hatırlamıyorum. yani atillayla ilgili bir kitap okudum ama yazarını hatırlamıyorum

Evet an itibariyle okudum bitti.. okumaya değer bence.. o zamana göre uzun soluklu planlanmış (kötü niyetli olması dışında ) bir proje...
Hafta sonu okunacak listemi güncelleyeyim. Evde okunmamış çok kitabım var. vlademiride ön sıralara alayım.

canım marcel proust okumam için benim daha kırk fırın ekmek yemem lazım. çok iyi bir yazar oldduğunu duymuştum.Dostoyevski yle falan kıyaslanıyor. bide sodom ve gomore var tabletimde.Ama ben Dostoyevskinin yeraltından notlar kitabını bile okumakta zorlanıyrum.bu tip yazarları okumak buyuk edebiyat birimi gerektiyor. oda bende yok maalesef

Dostoyevski çok severim. O yüzden biraz da merak ediyorum yazarı.
Ama 10 yıl önce okuduğum, anladığım Dostoyevski ile şimdiki yaşım arasında dağlar kadar fark vardır sanırım.

Özel bir baskı olduğu için alsam mı diye düşünüyorum, serinin her kitabı piyasada bulunmuyor maalesef. Bakalım belki alırım hazır olduğumda okurum. Kitaplığımda yıllardır okunacağı günü bekleyen kitaplarım var hala.

Yerdeniz Öyküleri biti bu arada, Halka Dünya Mühendisleri'ne başlayacağım.
İlk kitabı çok orjinaldi fikir açısından bakalım bunda nelerle karşılaşacağım.

ben de çok severim Dostoyevski. bu seriyi de ne zamandır alacağım aslında bir türlü sıra gelmedi. aslında parça parça ne kitap alışverişleri yapıyorum bu setin fiyatını geçiyor bile bazen. kızıyorum kendime

bence al dursun o da sırada. bizim kitaplarımız alışık nasılsa beklemeye

ben ilk alışveriş yaptığımda Sefiller'i alacağım İş Bankası Yayınlarından. yıllar önce okumuştum ama o kısaltılmış haliydi tabii

Sefiller idefixde 39 tl, 5 ciltlik takımı. Ben de 4 cilt halinde okumuştum. Bilgin olsun.

Ben de Marcel Proust'u bir düşüneyim. Bebekten sonra 2 yıl böyle ağır kitaplar okuyamazmışım gibi geliyor. Malum adaptasyon ve zaman gerektiriyor.

Sefiller hangi yayın evi keyiflidir acaba. Ben biraz başladım kenarda kaldı öyle dört kitap.

kitapyurdunda da öyle. genelde ordan alışveriş yapıyorum ben. İş Bankası çevirilerini beğeniyorum ben. o olmazsa da İletişim Yayınlarını alacağım.

seninki hangi yayınevinden B BaslarsanBitirirsin

Oda yayınları olması gerek.
Klasikleri can ya da iş bankasından aldım hep. Sefillerim niye arada kaynamış hatırlamıyorum. Çekici gelmiyor kitap.

Oda yayınları olması gerek.
Klasikleri can ya da iş bankasından aldım hep. Sefillerim niye arada kaynamış hatırlamıyorum. Çekici gelmiyor kitap.

geçende bir yerlerde okumuştum. oda nın çevirileri pek iyi değilmiş artık

geçende bir yerlerde okumuştum. oda nın çevirileri pek iyi değilmiş artık
4-5 sene önce almıştım. O zamanda odayı önermişti bir arkadaşım ama hata yapmışım. Hiç eseri değersizleştirmeyim o zaman. Başka yayınlardan alırım ilerde. Şu an sefiller okumak çekici gelmiyo zaten

eskiden iyiydi de son zamanlarda bozdu sanırım biraz.
bekle bence, üstünden geçsin biraz zaman unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…