Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben başkalarının iyi ya da kötü yorumlarından pek etkilenmiyorum. oku bence. herkesin zevki bir değil sonuçta
Bende bireysel olrak etkilenmem ama üç dört yada daha fazla kişiden begendiklerine dair kitap bulursam kesin alırım okurum
Ama begenmediklerini söyleyenlere pek aldırış etmiyorum acikcasi ve genelde herkesin beğendiği atıldığı bayıldığı kitapları ben pek beğenmem
Örn: canan tan, debie macomber, ayşe kulinin çoğu kitabi vs ... Bana çok basit mahalle dedikodusu gibi geliyo

bu yıl yayınlanan hiç bir kitabı okumamışım
Şanzelize Düğün Salonu var sadece listemde

ben de okumamışım hiçbirini

sana katılıyorum canım

katılıyorum

mücellayı okuyanlar nasıl buldu? Arkadaşım çok kötü falan dedi okumaktan soğudum.

kumral ada mavi tunaya başlıyorum.

Kumral Ada Mavi Tuna benim en sevdiğim kitaptır. Umarım sende beğenirsin.
Mücella'yı okudum bende. Betimlemeleri çok güzel. Kendini kitabın içinde gibi
hissettiriyo. Bence okumalısın.

Kumral Ada Mavi Tuna benim en sevdiğim kitaptır. Umarım sende beğenirsin.
Mücella'yı okudum bende. Betimlemeleri çok güzel. Kendini kitabın içinde gibi
hissettiriyo. Bence okumalısın.
teşekkürler yorumun için :) o zaman sıraya almak şart oldu

Hemen inceliyorum. Bu arada Sırça Fanus'u aldım ben de, senin yorumun nedir kitapla ilgili? Yakınlarda okumuştun diye anımsıyorum.
canım kitabı sevdim ben. ama kafama takılan her şey yolunda gibi gözürünürken nasıl alt üst olduğu kısım. sen de oku bakalım konuşalım şimdi spoi vermek gibi olmasın :)

dün ajşam vadideki Zambak'ı bitirdim. genel olarak sevdim aslında ancak kitabın tamamı sürükleyici diyememe. çok sıkıldığım yerlerde oldu.
yasak bi aşkı anlatıyor. ama ortada aşk hem var hem yok.

yeni kitabım ya kor adası ya da ölmek sevmekten kolaydır olacak. akşam karar veririm.

Birkaç gündür bildirim yapmıyorum.
Hemen yapayım.
Cehennem hala kaldığı yerde duruyor. Çok okuyasım var ama ödevimin olduğu kitabı okumaya ağırlık verdim.

Malavoglia'lar sayfa 178. Bugün bitirmek istiyordum ama yarınki ödevime ağırlık vermem gerek. Ödevlerimin maşallahı var bu ara. Bereketliler çok.

Hediye gelen 2 Hannah kitabı var. Bugün Mucizeler Yağarken'e başladım.
Soner Yalçın - Efendi yarılandı ikisine bir devam edeceğim.

çekiliş sayfasının büyüsüne kapıldım burayı ihmal ettim
Büyük Vuruş bugün bitecek diye umuyorum sayfa 394 teyim

çekiliş sayfasının büyüsüne kapıldım burayı ihmal ettim
Büyük Vuruş bugün bitecek diye umuyorum sayfa 394 teyim

anaaaa aynı hatayı bende yaptım

Kürk Mantolu Madonna 40. sayfalardayım, yavaş yavaş okumak istiyorum kitabı, o kadar güzel bir anlatımı var ki resmen bitmesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…