- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
çok geçmiş olsun. tebrik ederim. gözünüz aydınMerhaba bayanlar
Birazdan hastaneden taburcu olup eve gececegiz.cok sukur Rabbime bize dunyalar guzeli bir kiz bagisladi.Allah isteyen herkese nasip etsin.darisi Lavin ve sur un basina.hersey cok guzel gecti.bebegin sagligi yerinde.bende 2. gune gore gayet iyiyim.rahatlikla gezebiliyorum.tekrardan guzel dileklerin icin cok tesekkurler.hepinize bebek kokulu opucukler bizden
KITAP YURDUNDAN MEMNUNUMHerkese merhabainternetten kitap siparisi verecegimde güvenilir buldugunuz yada siparis verdiginiz site isimlerini paylaşırsanız cok sevinirim
Benim için kitapyurdu favoridir.
idefixtende alışveriş yaptığımda hiç sorun yaşamadım.
Kitap yurdu hep kitaplara baktigim bir site ama hic alisveris yapmamistim daha önce.teşekkürler cevaplarınız içinKITAP YURDUNDAN MEMNUNUM
fıyat acısından babılden de memnunum cok daha uygun fakat tedarıkı dıger sıtelere gore daha gec zaman sıkıntısı yoksa gonul rahatlıgıyla tavsıye edılır ama kıtap yorumları ıcın kıtap yurdu daha ıyı daha bılındık bı sıte
Merhaba bayanlar
Birazdan hastaneden taburcu olup eve gececegiz.cok sukur Rabbime bize dunyalar guzeli bir kiz bagisladi.Allah isteyen herkese nasip etsin.darisi Lavin ve sur un basina.hersey cok guzel gecti.bebegin sagligi yerinde.bende 2. gune gore gayet iyiyim.rahatlikla gezebiliyorum.tekrardan guzel dileklerin icin cok tesekkurler.hepinize bebek kokulu opucukler bizden
kitaptan sonra bir süre baya bir paronayak oluyorsun amaben baya internette de aratmışt m adamın fotoğraflarını falan bulmuştum
hangi kitaptan bahsediyorsunuz acabaTabiki kitabın tanıtımında bile insanın kanı donuyor.
Etkisinden çıkamamak çok normal.
hangi kitaptan bahsediyorsunuz acaba
Beni Bulunbeni bulun michelle knight'tan bahsediyoruz asmum
Michelle Knight - Beni Bulunhangi kitaptan bahsediyorsunuz acaba
Beni Bulun
1 Ev, 3 Kadın, 11 Yıllık Esaret
kitapyurdundan baktım yorumlara. güzel kitapmış
bilgelerim bu ay listemizi yapabilecek olan var mı?
Keyifli okumalar diliyorumKürk Mantolu Madonna bittisonunda çok üzüldüm ama gerçekten güzel kitapmış çok geç kalmışım okumak için canım geranio ma birkez daha teşekkür ederim
şimdi dekalinkaselin ciğimin hediyesi Kış Bahçesi'ne başlıyorum. daha doğrusu yarın sabah başlayacağım ve yeni yıla bu güzel kitapla gireceğim
kitabım havaya çok uygun, ayracım da ruh halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?