Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çok geçmiş olsun. tebrik ederim. gözünüz aydın

Herkese merhaba internetten kitap siparisi verecegimde güvenilir buldugunuz yada siparis verdiginiz site isimlerini paylaşırsanız cok sevinirim
KITAP YURDUNDAN MEMNUNUM
fıyat acısından babılden de memnunum cok daha uygun fakat tedarıkı dıger sıtelere gore daha gec zaman sıkıntısı yoksa gonul rahatlıgıyla tavsıye edılır ama kıtap yorumları ıcın kıtap yurdu daha ıyı daha bılındık bı sıte

Benim için kitapyurdu favoridir.
idefixtende alışveriş yaptığımda hiç sorun yaşamadım.

Kitap yurdu hep kitaplara baktigim bir site ama hic alisveris yapmamistim daha önce.teşekkürler cevaplarınız için

Günaydınlar.
Bende kitaplarımı genelde kitapyurdundan alıyorum.
Acı Çikolata sayfa 120 deyim

Azracığım hayırlı olsun bebeğiniz. Allah anneli babalı büyütsün inşallah.

Kürk Mantolu Madonna bitti sonunda çok üzüldüm ama gerçekten güzel kitapmış çok geç kalmışım okumak için canım geranio ma birkez daha teşekkür ederim

şimdi de kalinkaselin ciğimin hediyesi Kış Bahçesi'ne başlıyorum. daha doğrusu yarın sabah başlayacağım ve yeni yıla bu güzel kitapla gireceğim

kitabım havaya çok uygun, ayracım da ruh halime

Keyifli okumalar diliyorum
Ben bu kitabı okurken niyeyse hep yanıma biseyler alırdım yemek için ışte elmalı kurabiye, çubuk kraker , kendi ev yapimim omuzlu süt tost, çay vs,,, her defasindada boğazıma dizildi. Kesin tavsiyem kitabı okurken biaeyler iç ama yeme boğazında kaliyo resmen:)
Ayrıca mevsime bu kadar mi uygun kitap okunur hazır kar yagmisken falan:) yorumunu sabırsızlıkla bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…