- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Keyifli okumalar diliyorum
Ben bu kitabı okurken niyeyse hep yanıma biseyler alırdım yemek için ışte elmalı kurabiye, çubuk kraker , kendi ev yapimim omuzlu süt tost, çay vs,,, her defasindada boğazıma dizildi. Kesin tavsiyem kitabı okurken biaeyler iç ama yeme boğazında kaliyo resmen:)
Ayrıca mevsime bu kadar mi uygun kitap okunur hazır kar yagmisken falan:) yorumunu sabırsızlıkla bekliycem
evet canım tablo yapıp eklenecekçok güzel kitap asmum, tavsiye ederim
excellden normal tablo yapıp, onu buraya fotoğraf şeklinde ekleyeceksek ben yapabilirim, ama ancak haftasonu yaparım
evet canım tablo yapıp eklenecek
tamam hafta sonu yaparsın canım sana zahmet olacak
teşekkürler şimdiden
O öyle bi kitaptır okumasan eksiklik okusan bi ağırlık bi düşünce bi üzüntü... Begenmene sevindim canim:)Kürk Mantolu Madonna bittisonunda çok üzüldüm ama gerçekten güzel kitapmış çok geç kalmışım okumak için canım geranio ma birkez daha teşekkür ederim
şimdi dekalinkaselin ciğimin hediyesi Kış Bahçesi'ne başlıyorum. daha doğrusu yarın sabah başlayacağım ve yeni yıla bu güzel kitapla gireceğim
kitabım havaya çok uygun, ayracım da ruh halime
O öyle bi kitaptır okumasan eksiklik okusan bi ağırlık bi düşünce bi üzüntü... Begenmene sevindim canim:)
Elindeki kitabı bitirince yorumunu bekliyorum Kristin Hannah bu aralar karşıma çıkmaya başladı merak ediyorum :)
Önümüzdeki hafta bende kendim için meraklıları sipariş vercem bu ay okuyacağım. Pazartesi bende melikemin hediyesi göçebeyle başlayacağım 2016 ya.Bende bugün iki kitaba başlamak arasında çok kararsız kaldim sevgili sigmurcugumun hediyesi meraklilarmu yoksa nazan bekiroğlu mucellami elim bi ona gitti bi buna karar veremeyince yazı tura attım mucella kazandı oncellik onun oldu su an başladım konu içine cekti zaten nazan bekiroğlu olurda çekmez mi diyorum bu kadın dedikodu yazsa oturur okurum:)
iyi geceler bilge arkadaşlarım
Zamanın Kısa Tarihi kafamı çok yordu bu bünyeye fizik elbette fazla
o nedenle onu bitirince araya şiir kitabı sıkıştırdım Özdemir Asaf dokuza Kadar On'u okudum iyi geldi
2015te 47 kitap okumuşum sadece hedefim 75ti oysa ki
neyse napalım, gelsin 2016 ve yeni kitaplar
iyi geceler bilge arkadaşlarım
Zamanın Kısa Tarihi kafamı çok yordu bu bünyeye fizik elbette fazla
o nedenle onu bitirince araya şiir kitabı sıkıştırdım Özdemir Asaf dokuza Kadar On'u okudum iyi geldi
2015te 47 kitap okumuşum sadece hedefim 75ti oysa ki
neyse napalım, gelsin 2016 ve yeni kitaplar
Senin yine iyi, ben 36 kitap okumuşummm
kuzum bendede migren vardı. artık kesimlikle ilaç içmeyi bıraktım. ben ilaç içmedikçe zamanla daha iyi olduğumu anladım.Günaydın kızlar
Tam evden çıkıyordum işyerinden mesaj geldi tatil diye
Migrenin tutmasa ne güzel kitap okunurdu bugün
Hangisini aldın?selam kızlar
kardeşime martı kitabını aldım. umarım okur
Geçmiş olsun canım. Şu an atakta önerim fayda getirmez ama normalde kokusunu seviyorsan yastığına bir damla lavanta yağı damlat her gece. Ataklarım baya azaldı şaşıyorum.Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
ben kaçtane okuduğumuda bilmiyorum
kuzum bendede migren vardı. artık kesimlikle ilaç içmeyi bıraktım. ben ilaç içmedikçe zamanla daha iyi olduğumu anladım.
turk kahvesi iç.
şuan atak olduğu için işe yaramayabilir. ama günlük hayatında defne tohumu çiğne. birde defne çayı iç.
çok şükür bende uzun zamandır olmuyor
Hangisini aldın?
Geçmiş olsun canım. Şu an atakta önerim fayda getirmez ama normalde kokusunu seviyorsan yastığına bir damla lavanta yağı damlat her gece. Ataklarım baya azaldı şaşıyorum.
birde nane yağıyla ya da çin yağıyla ovmak iyi geliyormuş ama atak anımda o daha çok midemi bulandırıyor benim dene istersen.
geçmiş olsun canımneyse ki evdesin bugün, yatınca geçer belki
Benimde sağ gözümde dünden beri batma vardı. Bugün daha çok hissediyorum. şişlik kızarıklık yok ama hep bir cisim varmış hissi çok rahatsız ediyor. Sunni göz yaşıda rahatlatmadı. Kendimi nadasa çekip 2-3 gün birşey okumıcam derken okuyamayacak olmam gergi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?