- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Hangisini aldın?
Geçmiş olsun canım. Şu an atakta önerim fayda getirmez ama normalde kokusunu seviyorsan yastığına bir damla lavanta yağı damlat her gece. Ataklarım baya azaldı şaşıyorum.
birde nane yağıyla ya da çin yağıyla ovmak iyi geliyormuş ama atak anımda o daha çok midemi bulandırıyor benim dene istersen.
bu sene kullanmaya başladım bende. bakalım:)Vikitap sağolsun, yoksa ben de liste tutmuyorum uzun zamandır, saymamıştım yani.
Aslında ben de ilaç içmemeye çalışıyorfum bir süredir.İlerde hamilelikte falan içemicem diye vücudumu alıştırayım diyordum ama son 3 4 aydır dayanamıyorum.Hele 2 seferdir hayatımın en şiddetli ataklarını yaşıyorum.Hastanelik oluyorumİlaç içsem de 2 gün sürüyor.İçmesem ne olur bilemiyorum.Tavsiye için teşekkürler kesinlikle denicem.
Nane yağını denemiştim pek fayda etmedi.Ataklarım çok şiddetli geçtiği için de işe yaramıyor olabilir.Şabantayı pek sevmem ama demicem bunu da şifa niyetine
Sağol canım
Senin bebek mazeretin var, cok bulantilarin oldu o zaman kitap gormez insanın gozuSenin yine iyi, ben 36 kitap okumuşummm
Lavinin dedigi gibi vikitap sağolsun ben de ondan biliyomben kaçtane okuduğumuda bilmiyorum
Aslında ben de ilaç içmemeye çalışıyorfum bir süredir.İlerde hamilelikte falan içemicem diye vücudumu alıştırayım diyordum ama son 3 4 aydır dayanamıyorum.Hele 2 seferdir hayatımın en şiddetli ataklarını yaşıyorum.Hastanelik oluyorumİlaç içsem de 2 gün sürüyor.İçmesem ne olur bilemiyorum.Tavsiye için teşekkürler kesinlikle denicem.
Nane yağını denemiştim pek fayda etmedi.Ataklarım çok şiddetli geçtiği için de işe yaramıyor olabilir.Şabantayı pek sevmem ama demicem bunu da şifa niyetine
Sağol canım
oo gayet iyi okumuşsun canım, ama hedefin yüksekmiş bayağıiyi geceler bilge arkadaşlarım
Zamanın Kısa Tarihi kafamı çok yordu bu bünyeye fizik elbette fazla
o nedenle onu bitirince araya şiir kitabı sıkıştırdım Özdemir Asaf dokuza Kadar On'u okudum iyi geldi
2015te 47 kitap okumuşum sadece hedefim 75ti oysa ki
neyse napalım, gelsin 2016 ve yeni kitaplar
gebesin sen çok iyi okumuşsunSenin yine iyi, ben 36 kitap okumuşummm
günaydın bilgecanlar
bi arkadaş 2015 de okuduğuklarının toplu fotoğrafınınkoymuş instagramda, ben neler okudum diye bi düşündüm aklımda hiiç bi kitap kalmamış
ben hiç okumadım mı yoksaa diye panik oldum bir an
sonra üşenmedim saydım37 kitap bitmiş, benim için iyi çünkü yılın büyük kısmında yoğun olarak ders çalıştım buna da şükür
oo gayet iyi okumuşsun canım, ama hedefin yüksekmiş bayağı
gebesin sen çok iyi okumuşsun
Ben kitaplarıma ay yıl yazıyorum okudukca. ama okuduklarımı su an ki kutuphanem küçük diye kaldırıp koliliyorum.ben bitirdikçe ay ay telefonumun notlarına ilave ediyorum kitap isimlerini.
Senin bebek mazeretin var, cok bulantilarin oldu o zaman kitap gormez insanın gozu
Lavinin dedigi gibi vikitap sağolsun ben de ondan biliyom
Cok geçmiş olsun, bi an once hafifler insallah
günaydın bilgecanlar
bi arkadaş 2015 de okuduğuklarının toplu fotoğrafınınkoymuş instagramda, ben neler okudum diye bi düşündüm aklımda hiiç bi kitap kalmamış
sonra üşenmedim saydım37 kitap bitmiş, benim için iyi çünkü yılın büyük kısmında yoğun olarak ders çalıştım buna da şükür
ben bitirdikçe ay ay telefonumun notlarına ilave ediyorum kitap isimlerini.
Ben kitaplarıma ay yıl yazıyorum okudukca. ama okuduklarımı su an ki kutuphanem küçük diye kaldırıp koliliyorum.
'016 da ay ay bende senden aldıgım ornkle telefonuma not edeyım.
vikitap sağ olsun canım :) o sayıyooben kaçtane okuduğumuda bilmiyorum
defne iyi mi geliyo benim de migrenim var deneyyeim bende.kuzum bendede migren vardı. artık kesimlikle ilaç içmeyi bıraktım. ben ilaç içmedikçe zamanla daha iyi olduğumu anladım.
turk kahvesi iç.
şuan atak olduğu için işe yaramayabilir. ama günlük hayatında defne tohumu çiğne. birde defne çayı iç.
çok şükür bende uzun zamandır olmuyor
hergün bir defne tohumu çiğne meseladefne iyi mi geliyo benim de migrenim var deneyyeim bende.
geçen sene 70 okuyunca gaza geldim ve artıdım hedefigünaydın bilgecanlar
senin 5743568453 tane çıkacak benceben her ayı, ay ismini ekleyerek bir deftere yazıyorum. yıl sonunda da toplamlarını. daha toplamadım bakalım kaç tane çıkacak?
senin 5743568453 tane çıkacak bence
Banada baskı uygulasanıza kitap okumayı savsakladın atıyoruz seni topikten diyemayıs haziran temmuz aylarında falan hiç okumadım ben sanırım
2016 büyük bir hızla giriş yapıp sürekliliği sağlayacağımDerste çalışmayı düşünüyorum bakalım.
topiğe uğramadığım zamanlar, baskı bekliyorum
hele tavsiye istendiği zaman kalıyorum öyle , aklıma hiç bişey gelmiyorbu bende de oluyor bazen okuduğum kitapları hatırlamıyorum
2016 da okursun inşallahgeçen sene 70 okuyunca gaza geldim ve artıdım hedefi
evlimisin soslu yaş kaçtı
o kadar çıkmaz düğün telaşına okuyamadım pek. olsa olsa 356854 civarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?