Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tşk ederim fotoğrafını çektim bu yazdıklarınızın. çok şükür iyim. kitapta bu öğretmeni bu demiş.

Vikitap sağolsun, yoksa ben de liste tutmuyorum uzun zamandır, saymamıştım yani.
bu sene kullanmaya başladım bende. bakalım:)

bende tek kalıyordum. arkadaşları arıyordum artık gelip beni acile götürün diye. ilaçlar zaten sersemlik yapıyordu bide bende.
doğal bitki zarar gelmez zaten.denemekte fayda var

Senin yine iyi, ben 36 kitap okumuşummm
Senin bebek mazeretin var, cok bulantilarin oldu o zaman kitap gormez insanın gozu

ben kaçtane okuduğumuda bilmiyorum
Lavinin dedigi gibi vikitap sağolsun ben de ondan biliyom

Cok geçmiş olsun, bi an once hafifler insallah

günaydın bilgecanlar
bi arkadaş 2015 de okuduğuklarının toplu fotoğrafınınkoymuş instagramda, ben neler okudum diye bi düşündüm aklımda hiiç bi kitap kalmamış
ben hiç okumadım mı yoksaa diye panik oldum bir an
sonra üşenmedim saydım 37 kitap bitmiş, benim için iyi çünkü yılın büyük kısmında yoğun olarak ders çalıştım buna da şükür
oo gayet iyi okumuşsun canım, ama hedefin yüksekmiş bayağı

Senin yine iyi, ben 36 kitap okumuşummm
gebesin sen çok iyi okumuşsun

Bende bi saattir hesaplamaya çalışıyorum. Eğer aklımdan çıkmış olan yoksa 41 kitap okumuşum. aslında sayı iyi ama son 2 ay resmen ızdırapmış. Kitap yurdu alışveriş listemden hatırladım okuduğum kitapları, aldıklarım dışında aklıma gelenleri ekledim unutmamışımdır heralde Neyse. 41 kere maaşallah deyip 2016 da daha bereketli okumalar olsun hepimize

bu bende de oluyor bazen okuduğum kitapları hatırlamıyorum

ben bitirdikçe ay ay telefonumun notlarına ilave ediyorum kitap isimlerini.
Ben kitaplarıma ay yıl yazıyorum okudukca. ama okuduklarımı su an ki kutuphanem küçük diye kaldırıp koliliyorum.
'016 da ay ay bende senden aldıgım ornkle telefonuma not edeyım.

Senin bebek mazeretin var, cok bulantilarin oldu o zaman kitap gormez insanın gozu

Lavinin dedigi gibi vikitap sağolsun ben de ondan biliyom

Cok geçmiş olsun, bi an once hafifler insallah

ben bitirdikçe ay ay telefonumun notlarına ilave ediyorum kitap isimlerini.

Ben kitaplarıma ay yıl yazıyorum okudukca. ama okuduklarımı su an ki kutuphanem küçük diye kaldırıp koliliyorum.
'016 da ay ay bende senden aldıgım ornkle telefonuma not edeyım.

ben her ayı, ay ismini ekleyerek bir deftere yazıyorum. yıl sonunda da toplamlarını. daha toplamadım bakalım kaç tane çıkacak?

defne iyi mi geliyo benim de migrenim var deneyyeim bende.

geçen sene 70 okuyunca gaza geldim ve artıdım hedefi

Banada baskı uygulasanıza kitap okumayı savsakladın atıyoruz seni topikten diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…