selam arkadaşlar
Sabahattin Ali Değirmen 80. sayfadayım
puzzle a sardık bu aralar okumam azaldı, neyse ben biraz okuyayım şimdi
1000 parçalı.. taaa nişanlıyken almıştım evlenince yaparız diye evlendik 2.5 sene oldu anca yapıyoruzayyy puzzle en sevdiğiimmmhangi puzzle ı yapıyorsunuz
aaaaa puzzle sevenler kulübü bende bayılıyorum hatta yeni bi tane aldım haftaya sınavlarım bitince bende başlıycam sabırsızlanıyorum geçen sene 3.000 parçayı tek başıma 4 ayda bitirmiştim çoklu ayıda puzzle mı yapıosunuz yoksa binlik falan mı?selam arkadaşlar
Sabahattin Ali Değirmen 80. sayfadayım
puzzle a sardık bu aralar okumam azaldı, neyse ben biraz okuyayım şimdi
1000 parçalı.. taaa nişanlıyken almıştım evlenince yaparız diye evlendik 2.5 sene oldu anca yapıyoruzneon markası galiba pek anlamıyom böyle sahilli manzaralı falan
1000 parçalı.. taaa nişanlıyken almıştım evlenince yaparız diye evlendik 2.5 sene oldu anca yapıyoruzneon markası galiba pek anlamıyom böyle sahilli manzaralı falan
bazı insanlar evde canım sıkılıyo falan diyolar ya ben böyle saskınlık içinde bakıyorum onlarabende 1000 parçalık 4. puzzleımı yapıyorum ama bu ara pek fırsat bulamıyorumsydneyin gece manzarası var benimkinde çok seviyorum ama ahh keşke vaktim olsa
bazı insanlar evde canım sıkılıyo falan diyolar ya ben böyle saskınlık içinde bakıyorum onlara
evde yapcak o kadar cok sey buluyorum ki kendime delimiyim neyim... hiç vaktim kalmıyor benim
kızlar selam,benim bur iki gunum hep disarda yogun gecti,kristin hannah-kis bahcesi 111.sayfadayim halen
xyzt-5544 sen bitirmissin tebrikler
vi kitabın acab bana mı garezi var. İşimi bitirdim geldim yok yine çok yavaş.
1000kitabı simdi güncelleyip sonra vikitap normale dönerse üzülürüm iki yere ayrı güncelleme yapasım yokof sinirliyim
çok geçmiş olsun, canım Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?