Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam arkadaşlar
Sabahattin Ali Değirmen 80. sayfadayım
puzzle a sardık bu aralar okumam azaldı, neyse ben biraz okuyayım şimdi
aaaaa puzzle sevenler kulübü bende bayılıyorum hatta yeni bi tane aldım haftaya sınavlarım bitince bende başlıycam sabırsızlanıyorum geçen sene 3.000 parçayı tek başıma 4 ayda bitirmiştim çoklu ayıda puzzle mı yapıosunuz yoksa binlik falan mı?

1000 parçalı.. taaa nişanlıyken almıştım evlenince yaparız diye evlendik 2.5 sene oldu anca yapıyoruz neon markası galiba pek anlamıyom böyle sahilli manzaralı falan

hım binlikmiş çok zevkli bişi ya oglum az rahat dursa ben huhhu şımdıy neler yapmıştım ama evde bıdıkla çok zor oluyo

1000 parçalı.. taaa nişanlıyken almıştım evlenince yaparız diye evlendik 2.5 sene oldu anca yapıyoruz neon markası galiba pek anlamıyom böyle sahilli manzaralı falan

bende 1000 parçalık 4. puzzleımı yapıyorum ama bu ara pek fırsat bulamıyorum sydneyin gece manzarası var benimkinde çok seviyorum ama ahh keşke vaktim olsa

bende 1000 parçalık 4. puzzleımı yapıyorum ama bu ara pek fırsat bulamıyorum sydneyin gece manzarası var benimkinde çok seviyorum ama ahh keşke vaktim olsa
bazı insanlar evde canım sıkılıyo falan diyolar ya ben böyle saskınlık içinde bakıyorum onlara
evde yapcak o kadar cok sey buluyorum ki kendime delimiyim neyim... hiç vaktim kalmıyor benim

bazı insanlar evde canım sıkılıyo falan diyolar ya ben böyle saskınlık içinde bakıyorum onlara
evde yapcak o kadar cok sey buluyorum ki kendime delimiyim neyim... hiç vaktim kalmıyor benim

valla al benden de o kadar, işsizim evdeyim ama gün yetmiyor bazen. hiç öyle bomboş durup da tavan seyrettiğim de yok ha sürekli elimde önümde bişeyler var ama yine de yetmiyor zaman

kızlar selam,benim bur iki gunum hep disarda yogun gecti,kristin hannah-kis bahcesi 111.sayfadayim halen

xyzt-5544 sen bitirmissin tebrikler

vi kitabın acab bana mı garezi var. İşimi bitirdim geldim yok yine çok yavaş.
1000kitabı simdi güncelleyip sonra vikitap normale dönerse üzülürüm iki yere ayrı güncelleme yapasım yok of sinirliyim

kızlar selam,benim bur iki gunum hep disarda yogun gecti,kristin hannah-kis bahcesi 111.sayfadayim halen

xyzt-5544 sen bitirmissin tebrikler

teşekkür ederim sonlara doğru elinden bırakamıyor zaten insan kitabı, yarısından sonrasını dün ve bugün sabah okudum yani senin de işlerin müsait olunca okur kısa sürede bitirirsin eminim

vi kitabın acab bana mı garezi var. İşimi bitirdim geldim yok yine çok yavaş.
1000kitabı simdi güncelleyip sonra vikitap normale dönerse üzülürüm iki yere ayrı güncelleme yapasım yok of sinirliyim

1000kitabı güncelle canım sende, vikitapa okuduklarını girersin düzelince olmaz mı okumak istediklerin sadece 1000kitapta olsa yani

1000 kitabı güncelledim. elimde olan kitapları ekledim okuduklarımı eklemek zaman alcak heralde yoruldum. benim günüme cok var elbet eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…