Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Meraklilar syf:300
Bozkirin sırrı:50

Sanırım ben iki kitap okumayı beceremiyorum biri hep geriden geliyo:)

bende okumak istiyorum bi türlü devam edemiyorum kendimi veremiyorum kitaba

Dün öğleden sonra başım ağrıyordu çok az 10-15 sayfa ancak okudum akşam da misafirliğe gidince okuyamadım.
Bugün telafi ederim inşallah.

Ne güzel bir başlık :)) Dün Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer adlı kitabı bitirdim. Psikolojik destekli bir kitap fakat romanlaştırılmış, sizi sürüklüyor.

Az önce de bir tavsiye üzerine Safiye Erol un Ciğerdelen adlı romanına başladım ilk sayfalardayım bakalım nasıl ilerleyecek :)

Konstantiniye oteli sayfa 247 deyim. Serenaddan sonra Livaneli'nin hiç bir kitabında o tadı bulamadım.

ERASMUS
deliliğe övğü
halk var gücüyle seni ıslıklarken sen kendini alkışlarsan bunun ne zararı olabilir? işte kendini alkışlamanı mümkün kılan tek şey deliliktir!

Kış Bahçesi 312. sayfadayım. çok sürükleyici inanılmaz heyecanla okuyorum ama işlerim yüzünden sürekli elimden bırakmak zorunda kalıyorum kitabı ama pazar gününe bitirecem kendime söz verdim

Meraklıları bi gece bitirmeyi planliyorum yeni kitabım 2016 nin ilk klasiği madam bovary:)

Bu arada iki haberim var
1. Yarın akşam 11 de ntv de ıskender pala,ahmet ümit ve mario levi bi program yapcak adını hatirlayamadim şimdi ucu de benim beğenerek okuduğum yazarlar nobette olmama rağmen isliycem:)

2. Markafoniden mail gelmiş bana kitaplar indirimde bi bakindim ama hepsi uygun diil çok iyi araştırmak lazım ama içlerinde ciddi anlamda indirimde olanlar var benim daha 20 gün önce 17 tl ye aldığım kitap şu an 9.99 keşke gormeyeydim:) özellikle tess gerritsen falan seviyosaniz baya ise yarar:)

Meraklilar bitti

Aslında okumaya başlarken çok duygusal bi roman la karşılaşacağımı tahmin ediyorum sevgili sigmur un yılbaşı hediyesiydi ve ben hep en çok ağladığı kitabı göndersin falan diye yazmıştım katilim:)

Açıkçası bu beklentiyle okumaya başladım dağ gelincigi hayvanı nedir bilmiyodum ilk öğrendiğim şey o oldu kitaba baslarken:)

Fabl benim hiç okumadığım bi tarzdi benim için çok ilginç bi deneyim.oldu kendimi dört beş gün çizgi film izliyomus gibi hissettim evet evet hissettiğim tam olarak buydu:) ve okurken çok güldüm , bazı yerleri çok heycanliydi maceraliydi

Sigmur çok teşekkür ederim:) okumadigim bi tarz okuma mi sağladın hediyeni begendim:)

Kış Bahçesi bitti keşke bitmeseydi ama bitti
canım kalinkaselin cim, yüreğine sağlık çok güzel bir kitap göndermişsin bana Kristin Hannah'ın Ateşböceği yolu ile birlikte en sevdiğim kitapları arasına girdi Kış Bahçesi, hem çok sevdim hem de çok hüzünlendim okurken

şimdi Bayan Peregreine'ın tuhaf çocuklarını okumaya devam edeyim ayın 20'sine kadar bitireyim de bari, yeni kitaplarım gelince onlara başlayabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…