Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

özgem nasıl gidiyor iş? bi sorun mu var
alışma sürecindeyim, yoğun başladım.. daha tam alışamadan işe boğulunca bi afalladım
eskiyi özlüyorum bu aralar biraz fazla duygusalım
aslında kötü başlamadım ama bi tatsız tuzsuzum nurdanım.. depresyona mı giriyom bilmem
bi an önce toparlanıp eski neşeli mutlu ufacık şeylerle yüzü gülen özge olmak istiyom
resmen içimi döktüm şuan

regl dönemin mi yaklaşıyor yoksa özgem

normal kuzum sonuçta yeni bir iş, yeni bir dönem senin için, alışana kadar bocalaman normal üzme kendini
neyse ki sorunsuz başlamış işin, en azından umudun var yani öyle düşün
senin için en hayırlısı buymuş demek ki bu olmuş, ben daha da güzel olacağını düşünüyorum kuzum

tam da o dönemdeyim zaten
bi de merkür mü ne geriliyormuş ondan bunlar
bazen umut dolu oluyorum, mutlu oluyorum ama bazen de durup dururken sebepsiz çöküveriyorum
manik depresif olucam bu gidişle
inşallah oturacak düzene, biraz daha zamana ihtiyacım var

29 ocakta bitecek retro diyorlar
bu sene mayısa kadar hem burcum hem yükselenim gerileyecekmiş, mayıstan sonra kendi burcum iş buluyor, eylülde de yükselenim evleniyormuş merakla bekliyorum

29 ocakta bitecek retro diyorlar
bu sene mayısa kadar hem burcum hem yükselenim gerileyecekmiş, mayıstan sonra kendi burcum iş buluyor, eylülde de yükselenim evleniyormuş merakla bekliyorum
bu bilgileri nerden öğreniyosun bende bi astrolog takip edeyim en iyisi ruh halimin sebebini anlayabileyim

bu bilgileri nerden öğreniyosun bende bi astrolog takip edeyim en iyisi ruh halimin sebebini anlayabileyim

ben dinçer güneri takip ediyorum canım hem face ten hem de twitterdan, hatta instagramdan bile baya adamın sapığı olmuşum meğer
he tabi doğru çıkan yerleri de var çıkmayan yerleri de var, sonuçta geleceği kimse bilemez. ama yine de iyi şeyler söyleyince bir umut oluyor içimde

Iyi geceler kızlar..ben kış bahçesi-kristin hannah bugun biraz okuyarak 111.sayfaya geldim,pek verimli gecmedi
iyi okumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…