aldım takibe benim de adım aynı vanilya kokan evTakip edelim ordan da birbirimizi benim yine Areser ismim...
İmkansızın şarkısı dün bitmişti bugün Sabahattin Ali Değirmen'e başladım
Onun yazımındaki naifliğe ihtiyacım var bu aralar
alışma sürecindeyim, yoğun başladım.. daha tam alışamadan işe boğulunca bi afalladımözgem nasıl gidiyor iş? bi sorun mu var
alışma sürecindeyim, yoğun başladım.. daha tam alışamadan işe boğulunca bi afalladım
eskiyi özlüyorum bu aralar biraz fazla duygusalım
aslında kötü başlamadım ama bi tatsız tuzsuzum nurdanım.. depresyona mı giriyom bilmem
bi an önce toparlanıp eski neşeli mutlu ufacık şeylerle yüzü gülen özge olmak istiyom
resmen içimi döktüm şuan
tam da o dönemdeyim zatenregl dönemin mi yaklaşıyor yoksa özgem
normal kuzum sonuçta yeni bir iş, yeni bir dönem senin için, alışana kadar bocalaman normal üzme kendini
neyse ki sorunsuz başlamış işin, en azından umudun var yani öyle düşün
senin için en hayırlısı buymuş demek ki bu olmuş, ben daha da güzel olacağını düşünüyorum kuzum
tam da o dönemdeyim zaten
bi de merkür mü ne geriliyormuş ondan bunlar
bazen umut dolu oluyorum, mutlu oluyorum ama bazen de durup dururken sebepsiz çöküveriyorum
manik depresif olucam bu gidişle
inşallah oturacak düzene, biraz daha zamana ihtiyacım var
bu bilgileri nerden öğreniyosun bende bi astrolog takip edeyim en iyisi ruh halimin sebebini anlayabileyim29 ocakta bitecek retro diyorlar
bu sene mayısa kadar hem burcum hem yükselenim gerileyecekmiş, mayıstan sonra kendi burcum iş buluyor, eylülde de yükselenim evleniyormuş merakla bekliyorum
bu bilgileri nerden öğreniyosun bende bi astrolog takip edeyim en iyisi ruh halimin sebebini anlayabileyim
Bende bakıyorum yok öyle bir kullanıcı bana gelen bir kaç istek var ama hangisi sensin çözemedim?..Ay ya değilmiş adım öyle kendi adımı yazmışım
sedef yazanBende bakıyorum yok öyle bir kullanıcı bana gelen bir kaç istek var ama hangisi sensin çözemedim?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?