Hanımın Çiftliği'ni bitirdim.Merhaba canım ,
Benimde aklımdaydı kaç zamandır ''Başlayalım mı ?'' diye sormak .Temin edip etmediğini bilmediğim için sormamıştım.
Hanımın Çiftliği'nden 70 sayfam kaldı.Bugün bitiririm inşallah. Sana da uyarsa yarın başlayabiliriz. : )
Merhaba canım ,
Benimde aklımdaydı kaç zamandır ''Başlayalım mı ?'' diye sormak .Temin edip etmediğini bilmediğim için sormamıştım.
Hanımın Çiftliği'nden 70 sayfam kaldı.Bugün bitiririm inşallah. Sana da uyarsa yarın başlayabiliriz. : )
Hanımın Çiftliği'ni bitirdim.
İstersen bugün bile başlayabiliriz.
Tamam canım.Sen başla istersen ben yarın sabah başlıyorum
Toprak Ana'yı okuyordun sen di miGünler sonra okudum ve bitirdim kitabı çok ağladım çok
Bin Boğalar Efsanesi sayfa 210 dayım
iskana zorlanan fakat yerleşmek istemeyen Yörüklerin yaylak-kışlak bulma çabaları, hayatta kalma mücadeleleri anlatılıyor... dil yine bildik akıcı, sıcacık Yaşar Kemal dili... Hem üzülüyorum hem bazılarına kızıyorum... mesela ceren var çok güzel bi kız ona hak veriyorum ama çok da kızıyorum
daha bitmedi ama ben şimdiden tavsiye edebilirim sizlere de
Toprak Ana'yı okuyordun sen di mi
ben bazen daraldığımda açar okur ağlarım o kitabı
cocuklari ciftledim. Onlarla gecinip gidiyoruz. Sen nasilsin kizin nasil?hoş geldin cehentiq nasılsın görüşmeyeli
ne güzel yapmışsın çiftlemeklecocuklari ciftledim. Onlarla gecinip gidiyoruz. Sen nasilsin kizin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?