Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitap gitgide heyecanlanmaya başladı 185. sayfadayım ama bugün bilgisayardaki işlerimi bitirip yatmadan yine devam etmeyi düşünüyorum. umuyrum ki birkaç içinde biter de yeni kitaba başlarım. ocak ayını çok az sayıda kitapla kapatacağım sanırım

of yarın olsada kitap okusam :) yarın bide puzzla baslıycam hazır sınavlar ara vermişken:)

Hanımın Çiftliği'ni bitirdim.
İstersen bugün bile başlayabiliriz.

Son düzenleme:

Temin ettim canım tamam yarın başlayabiliriz :))))

Bin Boğalar Efsanesi sayfa 210 dayım
iskana zorlanan fakat yerleşmek istemeyen Yörüklerin yaylak-kışlak bulma çabaları, hayatta kalma mücadeleleri anlatılıyor... dil yine bildik akıcı, sıcacık Yaşar Kemal dili... Hem üzülüyorum hem bazılarına kızıyorum... mesela ceren var çok güzel bi kız ona hak veriyorum ama çok da kızıyorum
daha bitmedi ama ben şimdiden tavsiye edebilirim sizlere de

Günler sonra okudum ve bitirdim kitabı çok ağladım çok
Toprak Ana'yı okuyordun sen di mi
ben bazen daraldığımda açar okur ağlarım o kitabı

Evet onu okuyordum çok duygulandım..

Bülbülü Öldürmek sayfa 96
Kitap çok güzel ilerliyor keşke işim olmasa da bir günde bitirsem.
İlk başlarda isimler kafa karışıklığı yapmıştı,bir sürü isim vardı.
İsimlere alışınca çok hızlı ilerledi. Çocuk masumiyetinde olması da bal kaymak

ispanakliborek 'cim sen başladın mı ?senin için nasıl gidiyor ?

''Bazı adamlar vardır,o adamlar...öbür dünyayla o kadar meşguldürler ki bu dünyada yaşamayı hiç bilmezler.''

''Her şeyden önce basit bir sır öğrenirsen her türlü insanla anlaşman kolaylaşır.Bir insanı anlayabilmek için o insanın baktığı açıdan bakmayı becerebilmelisin...''

Of sinavlarimi atlattım iyi gecmedi ama bitti kuş gibi rahatım şu an:)
Gönül rahatlagiyla okuyabilirim
Yeni kitabım yeni yılın ilk klasiği kendi kendime 12 ayda 12 klasik etkinliği yapiyorum ve ilk madam bovary le başlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…