- 5 Mayıs 2013
- 33.908
- 41.579
- 798
Kızlar selam.
Yine epeydir okumuyordum hastalıktan.
Sabah okudum biraz.
Beni Bulun sayfa 77.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Çok şanslısın kitap hediye edilmiş.Cuma günü doğumgünümdü
Eşim sürpriz yapıp cumartesi arkadaşları toplamış kitap almışlar bana hediye çok sevindim
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Çok şanslısın kitap hediye edilmiş.
Hiç kitap hediye edilmez bana :/ Hepte merak ettiğim kitaplar dilimdedir. İnsanların mı aklına gelmiyo yoksa kitap hediye etcek kadar kitapların değerinin mi farkında değiller çözemedim:/
Geçmiş olsun
Mide mi
Teşekkür ederim canım. Hayır akciğer enfeksiyonu.
Aa neden olmuş
Grip mi ilerledi
Yok canım nedenini bilmiyorum.
2008'den beri her kış bir defa oluyor mutlaka.
Hımmm tekrar geçmiş olsun
hangi kitaplar aceba merak ettim:)?Cuma günü doğumgünümdü
Eşim sürpriz yapıp cumartesi arkadaşları toplamış kitap almışlar bana hediye çok sevindim
1 Yüreğe Söz Geçmiyor 2) En çok beni sev 3) Son söz aşkın 4) Rüyalar gerçek olsun 5) sonsuz sevgilerimle 6) sana muhtacım. Bende Son Söz Aşkın kitabını okumuştum ama bu şekilde sırası varmışJilia Quin kitapları seri mi ?
sorduktan sonra baktım seriymiş kardeşleri konu alıyor sanırım. Begendin mi tarzı nı?1 Yüreğe Söz Geçmiyor 2) En çok beni sev 3) Son söz aşkın 4) Rüyalar gerçek olsun 5) sonsuz sevgilerimle 6) sana muhtacım. Bende Son Söz Aşkın kitabını okumuştum ama bu şekilde sırası varmış
Ben beğendim akıcı sıkmıyorsorduktan sonra baktım seriymiş kardeşleri konu alıyor sanırım. Begendin mi tarzı nı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?