hangi kitaplar aceba merak ettim:)?
Bülbülü Öldürmek sayfa 96
Kitap çok güzel ilerliyor keşke işim olmasa da bir günde bitirsem.
İlk başlarda isimler kafa karışıklığı yapmıştı,bir sürü isim vardı.
İsimlere alışınca çok hızlı ilerledi. Çocuk masumiyetinde olması da bal kaymak
ispanakliborek 'cim sen başladın mı ?senin için nasıl gidiyor ?
''Bazı adamlar vardır,o adamlar...öbür dünyayla o kadar meşguldürler ki bu dünyada yaşamayı hiç bilmezler.''
''Her şeyden önce basit bir sır öğrenirsen her türlü insanla anlaşman kolaylaşır.Bir insanı anlayabilmek için o insanın baktığı açıdan bakmayı becerebilmelisin...''
İlk sayfalardan sonra çok hızlı ilerleyen bir kitap.Canım merhaba :) ben de dün akşam başladım ama 20 deyim daha. Dün evde yoktum. Şimdi de yoldayım. Eve geçiyim devam edicem bu akşam. Çarşamba da tatile çıkıyorum bir hafta tyokum. Pdfini bulup yanıma alıcam
İlk sayfalardan sonra çok hızlı ilerleyen bir kitap.Biraz daha ilerleyince yorumunu merak ediyorum.Ben çok sevdim de... Uykusuz kalma pahasına bugün bitirebilirim.
neden kitabın kendisini almıyosunCanım merhaba :) ben de dün akşam başladım ama 20 deyim daha. Dün evde yoktum. Şimdi de yoldayım. Eve geçiyim devam edicem bu akşam. Çarşamba da tatile çıkıyorum bir hafta tyokum. Pdfini bulup yanıma alıcam
neden kitabın kendisini almıyosun
Bulbulu oldurmek kitabinin devami olan Tespih agacinin golgesinde kitabina yarin baslayacagim.Bulbulu oldurmek cok guzeldi
Onu okumustum bi kaç yıl önce süper :)Sol Ayağım sayfa 52 bu aralar cok kitap okuyamıyorum evde boya badana temizlik olduğundan akşamları yorgun bir şekilde uyuya kalıyorum
Burayamı geldin kanka :)) ooo aferin sana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?