Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım merhaba :) ben de dün akşam başladım ama 20 deyim daha. Dün evde yoktum. Şimdi de yoldayım. Eve geçiyim devam edicem bu akşam. Çarşamba da tatile çıkıyorum bir hafta tyokum. Pdfini bulup yanıma alıcam

İlk sayfalardan sonra çok hızlı ilerleyen bir kitap. Biraz daha ilerleyince yorumunu merak ediyorum.Ben çok sevdim de... Uykusuz kalma pahasına bugün bitirebilirim.

İlk sayfalardan sonra çok hızlı ilerleyen bir kitap. Biraz daha ilerleyince yorumunu merak ediyorum.Ben çok sevdim de... Uykusuz kalma pahasına bugün bitirebilirim.

Ooooo ciddi misin ay ben de gitmeden bitiririm belki ama o ilerleyen yerlere gelemedm ki

Bayan Peregreine'ın tuhaf çocukları - sayfa 271 deyim. yatmadan okuyup bitirmek istiyorum kitabı, olmazsa yarın kesin biter yalnız sonradan baya heyecanlı olmaya başladı kitap, merakla bekliyorum şuan sonunu

neden kitabın kendisini almıyosun

Çantamda başına bişey gelir diye korkuyorum ben tablet olayı çıktıktan sonra yanımda kitap taşımayı bıraktım. Kitabın kendisini satın alıyorum. Pdften okuyorum. Eve gelince aslından birkaç sayfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…