kızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
rica etsem bana ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ?? zahmet olmazsa
Göçebe bitti. Yarın Küçük kadınlara başlarım
evet buldum aynıymış kitap kapağından belliydide nedense algılamak istememişim
simdiki kitabinda da bir kedi var:)adini muskat koydu:)gittigi her ortamda bir klasik parca caliniyor.ha bir de su var.barlara ve basarili ickilere(sanirim daha cok kokteyl) de ilgisi var.iki kitabinda geciyor.bence özünde bir bar acip cesitli icki denemeleri yapmak, piyanistlere caz parcalari caldirmagi hayal ediyor:)
iyiki filmi önceden izlememişsin, ben kitabı okuyunca resmen filmi çıksın diye yolara bakmıştım sonra da gün saymıştım ama bende kocaman bir hayalkırıklığı oldu
Kitap gibi filmede önyargılıymışım. Bakınca anladım kitap kapagından neden aklıma gelmedi hiç bilmiyorum nasıl silmişsem hafızamı
Filmi beğeneceğimi düşünmüyorum ama kitabın hatrına izleyeceğim. Aslında izlemesem mi? Herşeyi öyle güzel hayal ettim ki karakterlerim öyle yerine oturdu ki tüm hatlarıyla... Yıkılacak dünyam.
Evet yorumlaşabiliriz kuzum. Gerçi benim 2. okuyuşum. İlkini kaç yaşımdaydım hatırlamıyorum ama küçükken okumuştum. Babamın hediyesiydi.. Yarın keyifli olacak benim için Küçük kadınlara tekrar başlamak..
Temizlik arkadasim:)Ilk beş kitabımminerva1988
1. Serenad
2.kürkmantolu Madonna
3. Şahika&feraye
4.istanbul hatırası
5.beyoglunun en güzel abisi
bülbülü öldürmekkızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
kızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
günaydınkızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
ben kitabı çok sevdim filmi hayalkırıklığıydı
Canım ben sadece kitabını okudum, filmine tvde rastladım biraz baktım ama hoşuma gitmedi izlemedim. O da bir 15dk falandı. Bu kadar izlemeye iyi-kötü diye yorum yapmam ne kadar doğru orası tartışılır gerçi ama bu da benim filmleri kitaplara göre yavan bulmamdan kaynaklı olabilir. :)
aynı canım :)Filminin olduğunu bilmiyordum indireyim izlerim. Orjinal ismi ne filmin aynı mı?
ya bide ben kitabını okuyunca abimle yengeme izleyelim çok ii ya diye bi saat dırdır yaptım. sonuç hı bu muydu demişlerdi :)iyiki filmi önceden izlememişsin, ben kitabı okuyunca resmen filmi çıksın diye yolara bakmıştım sonra da gün saymıştım ama bende kocaman bir hayalkırıklığı oldu
ya bide ben kitabını okuyunca abimle yengeme izleyelim çok ii ya diye bi saat dırdır yaptım. sonuç hı bu muydu demişlerdi :)
çok sağ olun kızlar :) yardımlarınız için , heycanlıyı gün sırası bana geçiyo. kitap araşırmaktan kitap okuyamıyrum resmen. bugün kitapçıya giip keyif yapıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?