Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
rica etsem bana ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ?? zahmet olmazsa

benimkiler biraz seri gibi olacak ama şu şekilde karışık olarak sıralayabilirim sanırım çünkü şu birinci şu üçüncü diye soraya koyamıyorum hepsi benim bebeklerim
* Kristin Hannah / Ateş Böceği Yolu - Ateşböceği Şarkısı -
Kristin Hannah / Kış Bahçesi
*Stephen King /22.11.63
* Azra Kohen / Fi - Çi - Pi
*Can Dündar / Abim Deniz
*Hüsnü Arkan / Mino'nun Siyah Gülü
* Stepheni Mayer / Göçebe
* Canan Tan / Piraye
* Candan Özer / Araf ( hatta bu kitap için sanırım bugüne kadar en çok etkilendiğim kitap diyebilirim)

son 1 - 2 sene içerisinde okuduğum kitaplar hepsi çok eskiden neler okudğumu her zaman hatırlamıyorum malesef. o dönemler liste tutmadığıma o kadar pişmanım ki

Göçebe bitti. Yarın Küçük kadınlara başlarım

heyoooo yorumlaşa yorumlaşa okuyabiliriz artık

Murakami yıllar önce bar sahibiymiş, bu yüzden fazlasıyla hakim bu konulara. Koşmasaydım Yazamazdım kitabında kendini anlatıyor.

iyiki filmi önceden izlememişsin, ben kitabı okuyunca resmen filmi çıksın diye yolara bakmıştım sonra da gün saymıştım ama bende kocaman bir hayalkırıklığı oldu

Kitap gibi filmede önyargılıymışım. Bakınca anladım kitap kapagından neden aklıma gelmedi hiç bilmiyorum nasıl silmişsem hafızamı
Filmi beğeneceğimi düşünmüyorum ama kitabın hatrına izleyeceğim. Aslında izlemesem mi? Herşeyi öyle güzel hayal ettim ki karakterlerim öyle yerine oturdu ki tüm hatlarıyla... Yıkılacak dünyam.
Evet yorumlaşabiliriz kuzum. Gerçi benim 2. okuyuşum. İlkini kaç yaşımdaydım hatırlamıyorum ama küçükken okumuştum. Babamın hediyesiydi.. Yarın keyifli olacak benim için Küçük kadınlara tekrar başlamak..

izle mi desem izleme mi bilemedim bence beklentini düşük tutarak izleyebilirsin. kitabını okumayanların çok beğendiği ama kitabı okuyanların çok eksik bulduğu bir film, her film uyarlamasında olduğu gibi yani
ben küçük kadınları okumamıştım, hatta televizyondaki dizinin ondan uyarlama olduğunu sanıyordum ama değilmiş kitaba başlayınca anladım çok da güzel gidiyor şuan, tekrardan zevkine sağlık canım

Iyi geceler Sol Ayağım sayfa 104 gece geç yatıyorum bu aralar anca 3-5 sayfa okuyabiliyorum normalde bu kitap coktan bitmeliydi ama uykum geliyor az okuyorum

Madam bovary bitti
Hatta bitirmisken uykumda yokken 2014 yapımı olan filmini de izledim

Tabiki kitapta olanların ancak yarısı filmde vardı kitabını daha çok begendim:)
Filmi tek başına kitaptan bağımsız degerlendirirsek film güzeldi tam benim hoşlandığım film tarzı sakin yormayan psikoloji filmi ama kitapla kıyasla yarısı bile olamaz

Yeni kitabım nazan bekirogluyla 10 ayda 10 kitap etkinliğinin ilk kitabı la olcak okuyan varmı nasıl??

kızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.

Uçurtma Avcısı
Z.livaneli Serenad ve Son Ada
Ahmet ümit Kavim ve patasana
Irvin Yalom-Neitzche ağladığında
Kürt Mandolu Madonna
Elif şafak - aşk
George Orwell- hayvan Çiftliği ve 1984
tarihi kitaplar seviyorsan,Fedailerin Kalesi Alamut

günaydın
ilk beş kitap olmasa da diğer arkadaşların yazmadığı çok fazla popüler olmayan hoşuma giden bir kaç kitap yazayım istedim
Düğümlere Üfleyen Kadınlar- Ece Temelkuran
İki yeşil su samuru - Buket Uzuner
La sonsuzluk Hecesi -Nazan Bekiroğlu
Od-iskender Pala
İstanbul Hatırası- Ahmet Ümit
Beyaz Diş , Vahşetin çağrısı -Jack London
Karamazov Kardeşler (en son okuduğum çok güzeldi)

senden önce ben.-jojo moyes
243. sayfadayım
kitap heyecanlı gitmeye başladı nasılda hayatımızın kıymetini bilmediğimizi farkettim ..

ben kitabı çok sevdim filmi hayalkırıklığıydı

Canım ben sadece kitabını okudum, filmine tvde rastladım biraz baktım ama hoşuma gitmedi izlemedim. O da bir 15dk falandı. Bu kadar izlemeye iyi-kötü diye yorum yapmam ne kadar doğru orası tartışılır gerçi ama bu da benim filmleri kitaplara göre yavan bulmamdan kaynaklı olabilir. :)

Genelde hep öyle oluyor, filmler hiç bizim okurken hayal ettiğimiz gibi yansıtamıyor, bunu başarabilen çok az film var.. Filmi kitabından daha güzel olmayan da yok değil.

iyiki filmi önceden izlememişsin, ben kitabı okuyunca resmen filmi çıksın diye yolara bakmıştım sonra da gün saymıştım ama bende kocaman bir hayalkırıklığı oldu
ya bide ben kitabını okuyunca abimle yengeme izleyelim çok ii ya diye bi saat dırdır yaptım. sonuç hı bu muydu demişlerdi :)

çok sağ olun kızlar :) yardımlarınız için , heycanlıyı gün sırası bana geçiyo. kitap araşırmaktan kitap okuyamıyrum resmen. bugün kitapçıya giip keyif yapıcam :))

ya bide ben kitabını okuyunca abimle yengeme izleyelim çok ii ya diye bi saat dırdır yaptım. sonuç hı bu muydu demişlerdi :)

kitabı okumayanlar için bence kitapta anlaşılmayan yerler bile çoktu kitabı kuzenimden geri isteyim de bi daha okuyayım ya canım istedi

çok sağ olun kızlar :) yardımlarınız için , heycanlıyı gün sırası bana geçiyo. kitap araşırmaktan kitap okuyamıyrum resmen. bugün kitapçıya giip keyif yapıcam :))

ayyy nasıl istedim bak şimdi kitabımı alıp da starbuksta sıcacık keyif yapmayı
benim yerime de keyif yap canım, ben de kar manzaralı odamda öyle kitap okuyup keyif yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…