Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Orhan Veli__Bütün Yazıları II, Bindiğimiz Dal bitti. Çok keyifle okudum. İlkini de bulursam alacağım en kısa zamanda. Şiirlerini çok severdim, artık düzyazılarını da sever oldum.

Yeni kitabım,
Orhan Karaveli__Sakallı Celal.

Babam o kadar övdü ki artık okuma vaktim geldi de geçer oldu. Baba sözü dinlemek gerek :)

tesekkür ederim.merakla bekliyorum.biz dedigim kitabi okuma grubunda okumustuk.aradan 4 yil falan gecti.insan bazen okuma gruplarinda hic ummadigi bakis acilari yakalayabiliyor.

Peruk gibi hüzünlü bitti.. çok güzel öykülerden oluşan bi kitaptı ve yazarın anlatımı çok güzeldi
boşuna ödüllü değil son hikaye beni çok üzdü

olasılıksız olacak sıradaki kitabım

Unuttum, Hac Yılları'nı da okumuştum.. Beni jazz'a başlatan da, spagetti aşkımı alevlendiren de oydu, bir de kediler var tabii

Unuttum, Hac Yılları'nı da okumuştum.. Beni jazz'a başlatan da, spagetti aşkımı alevlendiren de oydu, bir de kediler var tabii

simdiki kitabinda da bir kedi var:)adini muskat koydu:)gittigi her ortamda bir klasik parca caliniyor.ha bir de su var.barlara ve basarili ickilere(sanirim daha cok kokteyl) de ilgisi var.iki kitabinda geciyor.bence özünde bir bar acip cesitli icki denemeleri yapmak, piyanistlere caz parcalari caldirmagi hayal ediyor:)

tek bitane okumak yetiyo bencede canım .

kızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
rica etsem bana ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ?? zahmet olmazsa

kızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
rica etsem bana ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ?? zahmet olmazsa
Benimki biraz klasik olcak
Sefillerİ tek geçiyorum
Suç ve ceza
Ateş böceği yolu ve ateş böceği şarkısı
Kış bahçesi
Kürk mantolu madonna
Ateşle oynayan kız serisini de beğenmiştim ama olmazsa olmaz diil:)
Şimdi bunlar.geldi aklıma
Orhan kemal- eskici ve ogullarinida çok begenmisti. Bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…