- 5 Mayıs 2013
- 33.909
- 41.580
- 798
Bu kadının kitaplarını çok merak ediyorum ama çok el altında diye almadım şimdiye kadar.
Nasıl sence?
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz aramıza :)
Birkaç gündür misafir tekrarım vardı ardından yolculuk hazırlığı, dolayısıyla çok okuyamadım kitabımı ama yazarın noktalama işareti kullanmaması bana çok doğal bi anlatım izlenimi verdi. Ilerledikçe fikrimi bildiririm inşallah :)
naoko`nun gülümseyisi adli kitabi da filme cevrilmisti.ben sizin okuduklarinizi henüz okumadim.elimdekini bitireyim son kitabini da alicam.ben de sizin gibi düsünüyorum.bir de onda okudugum tüm kitaplarinda öne cikan motivler var.mesela kulak fetisisti, caz ve klasik müzik meraklisi ve paralel bir dünya fikri hep gözönünde ve ve ve hep melankolik.
Unuttum, Hac Yılları'nı da okumuştum.. Beni jazz'a başlatan da, spagetti aşkımı alevlendiren de oydu, bir de kediler var tabii
ben kitabı çok sevdim filmi hayalkırıklığıydıStephenie Meyer canım. Alacakaranlık serisinin yazarı.
tek bitane okumak yetiyo bencede canım .Gündüz sefası sayfa 67 deyim. Sarah jio okumam artık bundan sonra. Hep aynı şeyler geçmişle gelecek bağlantısı filan. Zaman geçirmekten başka bana birşey katmadığını düşünüyorum.
Şimdiye dek okuduğum kitaplarını hep beğendim ama artık hikayeler bana basit geliyor sanki.
filmini izlyecek misin ?Göçebe bitti. Yarın Küçük kadınlara başlarım
Benimki biraz klasik olcakkızlar sizden bi iyilik istesem :) vikitapa okumak istediklerimi ekleyecek kitap bulamıyoum.
rica etsem bana ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ?? zahmet olmazsa
Güneş cavmalari , mihmandar, od bunlarda güzeldi gerçekten
filmini izlyecek misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?