Kızlar bu bahsettiğiniz göçebenin yazarı kim. Kitap yurdundan baktım. Göçebe adında farklı yazarlara ait kitaplar var.
Çok teşekkür ederim. Hemen bakıyorum.Stephenie Meyer canım. Alacakaranlık serisinin yazarı.
ben saramago`nun yillar önce körlük adli kitabini okumus ve cok etkilenmistim.baska bir kitabini daha okumustum ama adini hatirlayamiyorum.kitabin ana konusu iber yarimadasiyla baska bir adanin birbirinden aniden kopmasiydi.cografi olarak yani.ben saramago`yu gercekten ilginc buluyorum.biraz gerceküstü bir yani var.sizin okumaniz nasil gidiyor?yeni kitabım Jose Saramago - Filin Yolculuğu
sarah jio 3 kitabını okudum dediğin gibi hep aynı tarzda yazılmış bi kitabı dah var farklı tarz diyo aldım bakalım nasıl bi tarz çıkcak oda aynıysa bende okumam dediğne katılıuorum çok basit yazıyor :)Gündüz sefası sayfa 67 deyim. Sarah jio okumam artık bundan sonra. Hep aynı şeyler geçmişle gelecek bağlantısı filan. Zaman geçirmekten başka bana birşey katmadığını düşünüyorum.
Şimdiye dek okuduğum kitaplarını hep beğendim ama artık hikayeler bana basit geliyor sanki.
çok merak ettiğim bi yazar ama çekiniyorum okumaya ya yazdıkları çok ağır gelirse sıkılırsam diye sence nasıl canım diğer kitapları asıldı özellikle uyku kitabımerhaba,
Ben araniza yeni katiliyorum.Su anda elimde olan kitap Haruki Murakami`nin Zemberek Kusunun Güncesi.kitabin 468.sayfasindayim.Daha önce de yazarin baska kitaplarini okumustum.Yazarin ruh halini kendime cok yakin buluyorum.Fakat biraz melonkolik.Acaba aranizda murakami okuyan baska arkadaslar var mi merak ediyorum.
Kızlar bu bahsettiğiniz göçebenin yazarı kim. Kitap yurdundan baktım. Göçebe adında farklı yazarlara ait kitaplar var.
Bahsettiğin kitap hangisi canımsarah jio 3 kitabını okudum dediğin gibi hep aynı tarzda yazılmış bi kitabı dah var farklı tarz diyo aldım bakalım nasıl bi tarz çıkcak oda aynıysa bende okumam dediğne katılıuorum çok basit yazıyor :)
Çok teşekkür ederim.Stephenie Meyer Tatlım.
Göçebe 496 dayım. Ocak ayı oldukça verimsiz geçmiş oldu böylece.
Agapi için klasik sarah tarzından farklı diyor. Sarah hep aynı kurgu, ilk kitaptan sonra tüm kitapları tahmin edilir oluyor. Bende 3 kitabını okudum ama Kalan tüm kitaplarını aldım. Arada zihin boşaltmak için güzel geliyor bana. Sonunu biliyorda olsam.Bahsettiğin kitap hangisi canım
Bundan sonra okur muyum bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim.
merhaba,
Ben araniza yeni katiliyorum.Su anda elimde olan kitap Haruki Murakami`nin Zemberek Kusunun Güncesi.kitabin 468.sayfasindayim.Daha önce de yazarin baska kitaplarini okumustum.Yazarin ruh halini kendime cok yakin buluyorum.Fakat biraz melonkolik.Acaba aranizda murakami okuyan baska arkadaslar var mi merak ediyorum.
Agapiyi okumadım.Agapi için klasik sarah tarzından farklı diyor. Sarah hep aynı kurgu, ilk kitaptan sonra tüm kitapları tahmin edilir oluyor. Bende 3 kitabını okudum ama Kalan tüm kitaplarını aldım. Arada zihin boşaltmak için güzel geliyor bana. Sonunu biliyorda olsam.
Ben 2 kitabını okudum, birini şimdilik izledim. Okuduklarım "Sınırın Güneyinde, Güneşin Batısında" ve "Koşmasaydım Yazamazdım." En sevdiğim yazarlardan kendisi, hatta en sevdiğim bile diyebilirim. Basit cümle kalıplarıyla bu kadar derin şeyler anlatabiliyor olması hoşuma gidiyor.
çok merak ettiğim bi yazar ama çekiniyorum okumaya ya yazdıkları çok ağır gelirse sıkılırsam diye sence nasıl canım diğer kitapları asıldı özellikle uyku kitabı[/QUOTE
ben yaban koyununun izinde, tsukuru tazaki`nin hac yillari, IQ84.tehlikeli sevgili,naokos`un gülümseyisi , sahildeki kafka,uyuyan kadini okudum. ve su anda zemberek kusu var elimde.
ben seviyorum adami.diger kitaplarini da okuycam.hayata bakisini kendime cok yakin buluyorum.Her zaman mistizm var.mutlak gerceklik diye bir sey yok kitaplarinda.hep bir gizem, hep bir bekleyis...Eger bu tür seyler hosunuza gidiyorsa seveceksiniz.
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz aramıza :)ben saramago`nun yillar önce körlük adli kitabini okumus ve cok etkilenmistim.baska bir kitabini daha okumustum ama adini hatirlayamiyorum.kitabin ana konusu iber yarimadasiyla baska bir adanin birbirinden aniden kopmasiydi.cografi olarak yani.ben saramago`yu gercekten ilginc buluyorum.biraz gerceküstü bir yani var.sizin okumaniz nasil gidiyor?
Bu kadının kitaplarını çok merak ediyorum ama çok el altında diye almadım şimdiye kadar.Günaydın bilgeler.
Mucizeler Yağarken sayfa 156'dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?