Konuyu görünce geldim hemen:))bende aynı dertten şikayetçiyim istediğim kitaplar var alamıyorumgeçenlerde kiler diye market var orda bazı kitaplar %50 indirime girmişti bide market o indirim üzerinden % 50 indirim yapmıştı tabi görünce saldırdım kitaplara :))istediğim bir kitap vardı onuda yarı fiyatına aldım 11 tl ye:)) internetten almayı düşünüyorum daha uyguna gelir diye güvenemiyorum nedense.
ben sayfa sayısı az olan kitapları netten indirip okuyorum.
ben sayfa sayısı az olan kitapları netten indirip okuyorum.
Ben korsanını aldım o fiyatahatta arkadaşımada aldım korsan almama ragmen 50 lira verdim.Bi ara evlendiğimde bir teyze vardı binada
Sohbet ettik canın sıkılmıyomu filan die sordu(tv yok evimde) Sonra birdaha gelişinde ana bir koli kitap ne kadar mutlu olmuştum hepsini okudum.
Onuda denedim bir ara ama eline alıp okumak gibi olmuyor bu arada ağacımızı yeni gördüm ben tek başıma bir köşede kalmışım yanıma birini koysaydında yalnız kalmasaydım iyiydi:))
Nette nerden okuyorsun?
Korsanlarda bizim neyimiz eksik demiş sanırım:))keşke öyle bir teyzede bana denk gelse çok sevinirim en güzel hediye olmuş sana:))
geçen gün bir site keşfettım, oradan indiriyorum
ama her kitap bulunmuyor, kalın kitapları indirip okumam mesela
istersen özelden isim verırım
çok ilgisiz okuyucularsınızbilgelik ağacını koyalı uzun zaman oldu.
sondasın, baştasın diye bişi yok
elbette elde okumak kadar güzeli yok, ama ben sayfa sayısı çok az olan kıtapları indirip okuyorum
kalın kitapları hayatta okumam
O zaman ayıp etmişim:))daha ilgili olmaya çalışacağım :))
Sondayım demiyorum biri olaydı yanımda iyiydi diyorum takmam öyle şeyleri şakasına söylüyorum:))
O zaman ayıp etmişim:))daha ilgili olmaya çalışacağım :))
Sondayım demiyorum biri olaydı yanımda iyiydi diyorum takmam öyle şeyleri şakasına söylüyorum:))
Ben oliyim ozaman yarın kitap almaya gidicem çünki.
Güzel bir hediye idi.
Binada çok yaşlı insanlar vardı zaten hepsi emekli ben bir gençtim kiracıydım orda teyze gidip gelip kapıya vuruyodu beni öpüp gidiyordu
Çok sevmiştim hepsini hergün sohbet ederdim birisiyle.
Hepsini okudum yani insanlarıda okudum.Kitap okumaktan daha zevkliydi ama bu bence
Sonra taşındık özlüyorum onları.
Hatırladım yine hepsine çok teşekkür ediyorum çok güzel şeyler öğrendim onlardan.
kim daha çok ilgiliyse onu ağacın tepelerine çıkarırım ona göre
bak sana arkadaş çıktı
kim daha çok ilgiliyse onu ağacın tepelerine çıkarırım ona göre
bak sana arkadaş çıktı
okuyucu cnan, gece gece kahkaha attım yaa
bilgelik ağacına şimdi baktım ve cidden yalnız kalmış gibisin
tamam, ileride bilgelik ağacını yenıleyecegımevet çok iyi oldu yalnız kalmayacağım pek sevmiyorum yalnız olmayı yanımda hep birileri olsun istiyorum :))
Ben tabisi yaaa birsürü kitap okumak istiyorum
Ya gör halimi işte :))gece gece benide güldürdün:))tamamdır bilgelik ağacımız:))
Bazı insanlarda kitaplar gibi okuyabilirsin:))benimde çok zaman özlemini duyduğum şey çok şanslısın kıskandım seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?