Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben korsanını aldım o fiyata hatta arkadaşımada aldım korsan almama ragmen 50 lira verdim.Bi ara evlendiğimde bir teyze vardı binada
Sohbet ettik canın sıkılmıyomu filan die sordu(tv yok evimde) Sonra birdaha gelişinde ana bir koli kitap ne kadar mutlu olmuştum hepsini okudum.

Korsanlarda bizim neyimiz eksik demiş sanırım:))keşke öyle bir teyzede bana denk gelse çok sevinirim en güzel hediye olmuş sana:))

Onuda denedim bir ara ama eline alıp okumak gibi olmuyor bu arada ağacımızı yeni gördüm ben tek başıma bir köşede kalmışım yanıma birini koysaydında yalnız kalmasaydım iyiydi:))

çok ilgisiz okuyucularsınız bilgelik ağacını koyalı uzun zaman oldu.
sondasın, baştasın diye bişi yok

elbette elde okumak kadar güzeli yok, ama ben sayfa sayısı çok az olan kıtapları indirip okuyorum
kalın kitapları hayatta okumam

Korsanlarda bizim neyimiz eksik demiş sanırım:))keşke öyle bir teyzede bana denk gelse çok sevinirim en güzel hediye olmuş sana:))

Güzel bir hediye idi.
Binada çok yaşlı insanlar vardı zaten hepsi emekli ben bir gençtim kiracıydım orda teyze gidip gelip kapıya vuruyodu beni öpüp gidiyordu
Çok sevmiştim hepsini hergün sohbet ederdim birisiyle.
Hepsini okudum yani insanlarıda okudum.Kitap okumaktan daha zevkliydi ama bu bence
Sonra taşındık özlüyorum onları.
Hatırladım yine hepsine çok teşekkür ediyorum çok güzel şeyler öğrendim onlardan.

O zaman ayıp etmişim:))daha ilgili olmaya çalışacağım :))
Sondayım demiyorum biri olaydı yanımda iyiydi diyorum takmam öyle şeyleri şakasına söylüyorum:))

O zaman ayıp etmişim:))daha ilgili olmaya çalışacağım :))
Sondayım demiyorum biri olaydı yanımda iyiydi diyorum takmam öyle şeyleri şakasına söylüyorum:))
kim daha çok ilgiliyse onu ağacın tepelerine çıkarırım ona göre
Ben oliyim ozaman yarın kitap almaya gidicem çünki.

bak sana arkadaş çıktı

Bazı insanlarda kitaplar gibi okuyabilirsin:))benimde çok zaman özlemini duyduğum şey çok şanslısın kıskandım seni:))

okuyucu cnan, gece gece kahkaha attım yaa
bilgelik ağacına şimdi baktım ve cidden yalnız kalmış gibisin

zaten, listeden çıkardığım arkadaşlarımız oldu
bilgelik ağacını 2 hafta sonra yenileyeceğim

bu arada onun ismi ''ağaç'' değil ''bilgelik ağacı''

Son düzenleme:
kim daha çok ilgiliyse onu ağacın tepelerine çıkarırım ona göre

bak sana arkadaş çıktı

O zaman çalışmalara başlıyorum bu gece sabaha kadar kitap okurum:))ağacın tepesinde değil köklerinde olmayı tercih ederim daha sağlam sımsıkı sarılmış toprağa tıpkı ilime sarıldığımız gibi rüzgarda uçup gitme ihtimalide yok:))
evet çok iyi oldu yalnız kalmayacağım pek sevmiyorum yalnız olmayı yanımda hep birileri olsun istiyorum :))

Son düzenleme:
Ya gör halimi işte :))gece gece benide güldürdün:))tamamdır bilgelik ağacımız:))

sen söyledıkten sonra
gözümde senin yorumunu canlandırıp, ilk mesajımdakı bilgelik ağacına baktım ve senın adını ağacın en altında görünce bastım kahkahayı
haklısın ama, o zamanlar sık gelmıyordun
bende haklıyım

bu arada, ne güzel işte bilgelik ağacınının altında oturan bilgeye yakınsın
daha ne istiyorsun

Son düzenleme:
Bazı insanlarda kitaplar gibi okuyabilirsin:))benimde çok zaman özlemini duyduğum şey çok şanslısın kıskandım seni:))

Bencede kıskanmalısın çok güzellerdi ya çok kibarlardı.
Hele bir amca vardı ona bayılıyordum hep hüzünle camdan bakarı
Eşi aklını yitirmiş ve felçti ona bakıyordu bıkmadan usanmadan ah demeden kadın bütün gün bagırıp küfürler ediyordu
Amca tek başına ev işini yemeğini yapıyrdu nezaman sohbet etsek düğüm düğüm oluyordu boğazı
oğlunun birinin fabrikası vardı bbunların sayesinde.
anlatıyordu işte gelmiyolarmış hiç bayramdada seyrandada karısı ağlıyordu sen kavdun dimi kapıdalar eve al onları üşürler diye.
Velhasıl kelam uzun uzadıya dinleyemedim hiç korktum yanlız kalmaktan evde ama o amcayla günlerce sohbet etmek isterdim.
Yemek götürüyordum ramazanda uğraşmasın diye o arada ederdik sohbet.Yapayalnız bir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…