Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet haklısın o konuda tabiki birşey diyemem:)) bende bakıp güldüm bidaha :)bilgeyle sohbet bile ederim siz görmeden dahada başka bir isteğim yok:):))

Teşekkürler Surrender Bakıyorum şimdi siteye ama netim çok yavaş bugün bir arızadır gidiyor bakalım nasıl olucak.
İyi geceler kızlar..

şürekli mi, yoksa sadece bugün mü ağır?

Ağır aslında ama bugün sayfa açınca bulamıyor tekrar tekrar denemm gerekiyo.
Siteye bakyım canım kitaba tıklayınca alttaki linkten indirin yazıyor oraya tıklayınca iniyormu?İniyorsa nereye kaydoluyo bulamadım.
gülmekten krize girdim ayrıcada bi kitaba tıkladım bakcaktım indi galiba gördüklerimden sonra bakmak istemiyorum acaba nereye indi şimdi
Eşim görünce böle olucak

indirdiği yeri sen belırlıyorsun aslında
eğer yeri bulamıyorsan, kitabın ismini ''ara'' da , ara
garip oldu ama

pcden kitabın ismini ara

ne indi ki, eşin şaşıracak kendı kendıne komut veremez kı

yok canım yaa alttakı linki adres çubuğuna yapıştırıyorsun
inmez başka şekilde ( araç çubuğu demişim yaa )

Son düzenleme:
dün gece 01.00'e kadar falan okudum. (geç başlamıştım) 30 sayfa okuyabildim.
sabah 06,00 gibi kalktım daha da dalamadım. iş yerindeyim şu an! hastayım zaten ve de başım ağrıyor uykum var feci!

Şu çılgın Türk'leri okumanı tavsiye ederm. Hatta o seriyi okumanı tavsiye ederim. Gerçekten de çok etkileyici bir seriydi. Benim hoşuma çok gitmişti. Tarihi sıkmadan çok güzel anlatmış yazar.

dün gece 01.00'e kadar falan okudum. (geç başlamıştım) 30 sayfa okuyabildim.
sabah 06,00 gibi kalktım daha da dalamadım. iş yerindeyim şu an! hastayım zaten ve de başım ağrıyor uykum var feci!

Keşke önceliğini dinlenmeye verseydin canım. Sonuçta hastasın ve de uyku düzeni de iyileşme sürecinde çok önemli oluyor. Halsiz kalmak insanı daha çok hasta ediyor.

" ben ölünce 'öldü' diye yazmayın, 'ürettiği yüklerinin, yarattığı konularının altında ezildi' diye yazın; çünkü doğrusu bu.."

Kitabım bitti. Yeni kitabım; Amin Maalouf__Semerkant, 249 sy.

Yöneticim gün verebilir misin ?

merhaba bu kitap okunacaklar listemde yer alıyor.okuduktan sonra bilgi verebilir misiniz ?

elbette veririm cnm.ama suana kadar okudugum bölümler pek etkilemedi beni.kızlar babalarına mektup yazıyorlar ama ben babamı kaybetmiş biri olarak dokunaklı bulurum diye tahmin ettiğim bi kitaptı ama dediğim gibi suana dek umdugumu bulmadım. yarım bile bırakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…