Murat Çelik'ten Gülziya; kendileri 298 sayfa..
Gün istiyorumm.. :)
Bu bir klasik oldu artık.
gulumsun mesaj kutu dolu
bu bir klasik oldu artık.
ne çabuk doluyor yahu. Hatta mesaj atarken dedim ki boşaltayım bir de doluysa ??? Ama yok ya dedim yeni boşalttım... Zaten boş da... Ama gene sildim...çok gıcık bir durum ama, mesaj atarlar
cevap vermek istersin
mesaj kutusu dolu
ne çabuk doluyor yahu. Hatta mesaj atarken dedim ki boşaltayım bir de doluysa ??? Ama yok ya dedim yeni boşalttım... Zaten boşta... Ama gene sildim...
canın sağ olsun.cevap vermıycem işte
canın sağ olsun.bu arada seni gördüm rüyamda daha doğrusu görmedim de senin hakkında bir şey öğrendim. Sen aslında tanıdığım birisiymişsin! :)
yine böyle bir site aracılığıyla tanıdığım bir arkadaşmışsın. Meltem... Sabah hala etkisindeydim rüyanın ama olamaz dedim :d meslekleri tutmuyor yaşları da sanırım. Meltem senden (zannediyorum) 2 yaş kadar küçük.bak senKimmişim peki?
yine böyle bir site aracılığıyla tanıdığım bir arkadaşmışsın. Meltem... Sabah hala etkisindeydim rüyanın ama olamaz dedim :d meslekleri tutmuyor yaşları da sanırım. Meltem senden (zannediyorum) 2 yaş kadar küçük.
cidden hep görüyorum. :) geçen hafta gene görmüştüm sanki! :)adımın meltem olmadığına eminim
aferin, beni hep rüyanda gör
cidden hep görüyorum. :) geçen hafta gene görmüştüm sanki! :)
Yöneticim bana gün verecek misin ?
Yeni kitabım; Amin Maalouf__Semerkant, 249 sy.
sağ ol canım.Bugün dinlenirsin canım .
bilmem, ben etkilendiğim şeyleri görürüm genelde rüyamda görürüm. bugünlerde buralarda fazla vakit harcıyorum zaar (zahir!) :44:okuyucu gulumsun, niye sürekli beni rüyanda görüyorsun
çok mu düşünüyorsun beni?
sağ ol canım.
bilmem, ben etkilendiğim şeyleri görürüm genelde rüyamda görürüm. bugünlerde buralarda fazla vakit harcıyorum zaar (zahir!) :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?