Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Genç kızlığımda ağrıdan bayıldığımı bilirim 2 çocuktan sonra çok şiddetli olmasa da 2 gün ağrı çekiyorum yine ağrı kesicilerle geçiyor o günler

ben watpade sardım da onun bildirimini yapsam mı bilemedim

soslusarma ihsan okyar anar sevdiğin bir yazardı sanırım.
ben hiç okumadım Galiz Kahraman kitabıyla başlamam doğru seçim ni olur
nazan bekiroğluna cam ırmağıyla başlamam doğru değildi ya hani

İhsan Oktay Anar kitapları çok güzeldir, düşünmeye sevk eder ama şöyle de bir özelliği vardır çok fazla eski kelime geçer. hemen hepsi aynı ayarda neredeyse dil ve anlatım olarak. ve Galiz Kahraman biraz daha basitti sanki diğerlerine göre

ben de Yazsonu na devam etmeyeceğim. 50 sayfa okudum sıkıcı geldi biraz. yeni gelen kitaplarıma da başlamak istemiyorum hemen. belki kütüphaneye giderim.

bizim kütüphanede bu var. bugün yola çıkacağım elimde olsun okurum dedim

teşekkür ederim
rica ederim ne demek okumadınsa Puslu Kıtalar Atlasını da oku mutlaka.

ya bu ara sürekli kitaplarla ilgili etkinlikler yapasım var şu ortak okuma etkinliğimiz var ya, keşke çoğumuz aynı şehirde olsak da bitirince buluşup, yüz yüze tartışsak

puslu kıtaları çok merak ediyorum. ama kitap olarak yok. pdf si var. okurum bir ara

bende neredeyse haftada bir kitap okuyalım diyeceğim hamsilosa gidelim termosta çay getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…