soslusarma sana kim kitap yollamıştı kargoyla bakayım...
instagramda etiketlediğin kişi ise yakaladım sizi...
dur ben bi bakayım azracığa...
azra2004 canım. geçtiğimiz pazar kitap hediye etme günüydü ya kendisi de bana böyle bir hoşluk yaptı
soslusarma ihsan okyar anar sevdiğin bir yazardı sanırım.
ben hiç okumadımGaliz Kahraman kitabıyla başlamam doğru seçim ni olur
nazan bekiroğluna cam ırmağıyla başlamam doğru değildi ya hani
bizim kütüphanede bu var. bugün yola çıkacağım elimde olsun okurum dedimİhsan Oktay Anar kitapları çok güzeldir, düşünmeye sevk eder ama şöyle de bir özelliği vardır çok fazla eski kelime geçer. hemen hepsi aynı ayarda neredeyse dil ve anlatım olarak. ve Galiz Kahraman biraz daha basitti sanki diğerlerine göre
ben de Yazsonu na devam etmeyeceğim. 50 sayfa okudum sıkıcı geldi biraz. yeni gelen kitaplarıma da başlamak istemiyorum hemen. belki kütüphaneye giderim.
eğlenceli bir kitaptır o da yalnızbizim kütüphanede bu var. bugün yola çıkacağım elimde olsun okurum dedim
teşekkür ederimeğlenceli bir kitaptır o da yalnızİhsan Oktay Anar'ın kinayeleri, ince ince laf dokundurmaları çok hoşuma gider benim
rica ederim ne demekteşekkür ederim
puslu kıtaları çok merak ediyorum. ama kitap olarak yok. pdf si var. okurum bir ararica ederim ne demekokumadınsa Puslu Kıtalar Atlasını da oku mutlaka.
ya bu ara sürekli kitaplarla ilgili etkinlikler yapasım varşu ortak okuma etkinliğimiz var ya, keşke çoğumuz aynı şehirde olsak da bitirince buluşup, yüz yüze tartışsak
ben gitmeden gelin o zamanpuslu kıtaları çok merak ediyorum. ama kitap olarak yok. pdf si var. okurum bir ara
bende neredeyse haftada bir kitap okuyalım diyeceğimhamsilosa gidelim termosta çay getir
nereye taşınacaksınızben gitmeden gelin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?