Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben geçen yaz çok okudum sonra sıkıldım bıraktım.. şimdi yaklaşma, bir deli bahar rüzgarı, kibirli kraliçe vs. şu anda da modum yok canım sıkkınken watpadd iyi geliyo :)

ben geçen yaz çok okudum sonra sıkıldım bıraktım.. şimdi yaklaşma, bir deli bahar rüzgarı, kibirli kraliçe vs. şu anda da modum yok canım sıkkınken watpadd iyi geliyo :)
Yolculuklarda falan okumak güzel oluyor ya Ama artık iyice abarttılar çoğu hikaye kitap oldu edebi değerleri düşük olmasına rağmen

Aynen o yaş gruplarında okunuyo zaten tecrübe ettim Sonra zaman kaybı olduğunu anlıyorsun ama bir ara akım olmuştu
bencede zaman kaybı da kafam fazlasıyla bozuk ve sakatlanıp yatıyorum düşünmemi engelliyo :))) sen neler okumuştun

Ben okudum canım, Yaşar Kemal'in
Biraz garip bi hikaye nerde başlıyo nasıl bitiyo anlaması zor

Ben okudum canım, Yaşar Kemal'in
Biraz garip bi hikaye nerde başlıyo nasıl bitiyo anlaması zor

Aa teşekkürler yanlış yazmışım pardon Yaşar Kemal'miş, Kuyucaklı Yusuf'u okuduğumdan Sabahattin Ali demişim sanırım, alırken aklıma sen gelmiştin hatta yazarı seviyor diye, yoksa onu da mı karıştırdım söyle

bencede zaman kaybı da kafam fazlasıyla bozuk ve sakatlanıp yatıyorum düşünmemi engelliyo :))) sen neler okumuştun
Yabancı, solucan, sonat, kötü çocuk, 4n1k, ikizler vb. :))) Bu liste daha da uzar ama yabancı ve ikiz çok beğendiğim hikayelerdi. Bir de sonat :)

Yabancı, solucan, sonat, kötü çocuk, 4n1k, ikizler vb. :))) Bu liste daha da uzar ama yabancı ve ikiz çok beğendiğim hikayelerdi. Bir de sonat :)
yabancı ve onatı okudum ikisini de çok sevdim. sonat baya kaliteliydi. aşk nöbeti de iidi

Ben de karıştırırım bazen, ikisi de türk ikisi de öykü yazarı ikisi de iyi yazıyor, normal karıştırmamız
Evet, ben çok severim Yaşar Kemali
böyle bilinmek ne güzel

Ben de karıştırırım bazen, ikisi de türk ikisi de öykü yazarı ikisi de iyi yazıyor, normal karıştırmamız
Evet, ben çok severim Yaşar Kemali
böyle bilinmek ne güzel

Neyse ki sevdiğin yazarı karıştırmamışım, topikte yeni sayılsam da az çok biliyorum seni

Sınav zamanları bana da öyle olurdu sınav var diye okuyamazdım, şimdi sınav yok yine okuyamıyorum, içimde yok sanırım.

Olmayınca olmuyo
Acaba sınava gircem diye kandırsan mı kendini

bana da üni.deyken final zamanı olurdu. normalde yapmadığım gereksiz ne varsa ders çalışmamak için hepsini yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…