- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
ben geçen yaz çok okudum sonra sıkıldım bıraktım.. şimdi yaklaşma, bir deli bahar rüzgarı, kibirli kraliçe vs. şu anda da modum yok canım sıkkınken watpadd iyi geliyo :)Ben de bir ara çılgınlar gibi wattpadd okuyodumAma şuan çok ciddi bir şekilde sıkıldııım. Genel konular aynı oluyor çünkü çok ergence şeyler var. Ama çook başarılı hikayeler de var Sen neler okuyorsun ?
Yolculuklarda falan okumak güzel oluyor yaben geçen yaz çok okudum sonra sıkıldım bıraktım.. şimdi yaklaşma, bir deli bahar rüzgarı, kibirli kraliçe vs. şu anda da modum yok canım sıkkınken watpadd iyi geliyo :)
ergenler deli gibi okuyo. 7 ve 8 .sınıf öğrencilerimin elinde hepYolculuklarda falan okumak güzel oluyor yaAma artık iyice abarttılar çoğu hikaye kitap oldu edebi değerleri düşük olmasına rağmen
Aynen o yaş gruplarında okunuyo zaten tecrübe ettimergenler deli gibi okuyo. 7 ve 8 .sınıf öğrencilerimin elinde hep
bencede zaman kaybı da kafam fazlasıyla bozuk ve sakatlanıp yatıyorum düşünmemi engelliyo :))) sen neler okumuştunAynen o yaş gruplarında okunuyo zaten tecrübe ettimSonra zaman kaybı olduğunu anlıyorsun ama bir ara akım olmuştu
Ben okudum canım, Yaşar Kemal'inİyi akşamlar, yeni kitaplar aldım bugün, bülbülü öldürmek, fareler ve insanlar ve tek kanatlı bir kuş. Sonuncusu Sabahattin Ali'nin ince bir romanı, hiçbir fikrim olmadan aldım. Okuyan var mı? Bülbülü öldürmek'i de zaten sizlerden görmüştüm:) yeni cicilerle çok mutlu oldum:) belki inş. bu ay son dakikada iki kitap bitirebilirim, tek kanatlı bir kuş sayesinde
Ben okudum canım, Yaşar Kemal'in
Biraz garip bi hikaye nerde başlıyo nasıl bitiyo anlaması zor
Yabancı, solucan, sonat, kötü çocuk, 4n1k, ikizler vb. :))) Bu liste daha da uzar ama yabancı ve ikiz çok beğendiğim hikayelerdi. Bir de sonat :)bencede zaman kaybı da kafam fazlasıyla bozuk ve sakatlanıp yatıyorum düşünmemi engelliyo :))) sen neler okumuştun
yabancı ve onatı okudum ikisini de çok sevdim. sonat baya kaliteliydi. aşk nöbeti de iidiYabancı, solucan, sonat, kötü çocuk, 4n1k, ikizler vb. :))) Bu liste daha da uzar ama yabancı ve ikiz çok beğendiğim hikayelerdi. Bir de sonat :)
Evet aşk nöbeti de güzeldiyabancı ve onatı okudum ikisini de çok sevdim. sonat baya kaliteliydi. aşk nöbeti de iidi
Ben de karıştırırım bazen, ikisi de türk ikisi de öykü yazarı ikisi de iyi yazıyor, normal karıştırmamızAa teşekkürler yanlış yazmışım pardon Yaşar Kemal'miş, Kuyucaklı Yusuf'u okuduğumdan Sabahattin Ali demişim sanırım, alırken aklıma sen gelmiştin hatta yazarı seviyor diye, yoksa onu da mı karıştırdım söyle
Ben de karıştırırım bazen, ikisi de türk ikisi de öykü yazarı ikisi de iyi yazıyor, normal karıştırmamız
Evet, ben çok severim Yaşar Kemali
böyle bilinmek ne güzel
Sınav öncesi ya deliler gibi çılgınlar gibi sabahlara akşamlara kadar kitap okumak istiyorum
Olmayınca olmuyoSınav zamanları bana da öyle olurdu sınav var diye okuyamazdım, şimdi sınav yok yine okuyamıyorum, içimde yok sanırım.
Sınav zamanları bana da öyle olurdu sınav var diye okuyamazdım, şimdi sınav yok yine okuyamıyorum, içimde yok sanırım.
Olmayınca olmuyo
Acaba sınava gircem diye kandırsan mı kendini
Klasik öğrenci psikolojisi iştebana da üni.deyken final zamanı olurdu. normalde yapmadığım gereksiz ne varsa ders çalışmamak için hepsini yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?