Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çooook güzeldir çooook. Avcumun içi gibi bilirim desem yalan olmaz
sinop'a gelirken oraya da gitmiştik. pek güzeldi. çarşı da bir yerde köfte yedik meşur bir yermiş. bakırcılar çarşısından anneme gaz lambası almıştım.eskiyi yad etsin diye. çok beğenmişti annem

çok güzel şeyler çıkıyor o çarşıdan Nazan Bekiroğlu nun bir kitabında da geçiyordu sanırım Nar Ağacı ydı ama emin değilim.

Konstantinopolis
sos bende oralıyım ama dusun eger maltepeye falan taşınırsan aramızda 70 km rahat olacak. o da ist trafiğinde 3 saat falan eder.ama bende yazın tekrar tasınacagım artık o zaman gorusuruz.B.düzü heryere çok uzak

bu arada __giz__ beni takibe almıs. bende kitapağacındandır diye düşündüm.biraz önce anladım sen olduğunu.çok tatlısın beybi. 12 yaşında kızım var onun sınıf arkadaşı gibisin.en güzel yıllar üni yıllarımdı. yaşının kıymetini bil.

Maltepe değil de Ataşehirde olacağız çok büyük ihtimal. Servis güzergahına bağlı

Biz soslusarma ile yazıştık özelden. Öyle bulduk. Sarma bugün birini etiketlemiş. Azra yı da öyle buldum

siz birbirinizi instagramda nası buluyosunuz isminizi bilmeden
Pek bi cahilim sanırım bu konuda
valla beni soslu buldu. diğer kızlarıda atalantadan istedim. atalantayla whatsupp grubumuz var 1 seneyi aşkın kitap kardeşiyiz.ismini cismini herşeyini biliyorum. alem kız hiç gizlisi saklısı yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…