- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Konstantinopolisnereye taşınacaksınız
güzel bir tercih. bende geçen sene tercih etmediğime çok pişmanım.Konstantinopolis
inşallah öyledirgüzel bir tercih. bende geçen sene tercih etmediğime çok pişmanım.
büyük şehirden küçük şehire gitmek daha zorinşallah öyledirküçük şehirden gideceğimiz için biraz tedirgin etmiyor değil
O da öyle. Üni. Deyken İstanbul fan Trabzon a gelen arkadaşlar çok bunalırlardıbüyük şehirden küçük şehire gitmek daha zor
o yüzden rahat ol baby
O da öyle. Üni. Deyken İstanbul fan Trabzon a gelen arkadaşlar çok bunalırlardı
Çooook güzeldir çooook. Avcumun içi gibi bilirim desem yalan olmazbende çok bunalıyorum
halbuki trabzon pek güzeldigerçi çok gezmedik
sinop'a gelirken oraya da gitmiştik.Çooook güzeldir çooook. Avcumun içi gibi bilirim desem yalan olmaz
çok güzel şeyler çıkıyor o çarşıdansinop'a gelirken oraya da gitmiştik.pek güzeldi. çarşı da bir yerde köfte yedik meşur bir yermiş. bakırcılar çarşısından anneme gaz lambası almıştım.eskiyi yad etsin diye. çok beğenmişti annem
evet nar ağacındaydı.çok güzel şeyler çıkıyor o çarşıdanNazan Bekiroğlu nun bir kitabında da geçiyordu sanırım Nar Ağacı ydı ama emin değilim.
Nar Ağacı olmalıevet nar ağacındaydı.
karıştıyor olabilirim
sos bende oralıyım ama dusun eger maltepeye falan taşınırsan aramızda 70 km rahat olacak. o da ist trafiğinde 3 saat falan eder.ama bende yazın tekrar tasınacagım artık o zaman gorusuruz.B.düzü heryere çok uzakKonstantinopolis
sos bende oralıyım ama dusun eger maltepeye falan taşınırsan aramızda 70 km rahat olacak. o da ist trafiğinde 3 saat falan eder.ama bende yazın tekrar tasınacagım artık o zaman gorusuruz.B.düzü heryere çok uzak
bu arada__giz__ beni takibe almıs. bende kitapağacındandır diye düşündüm.biraz önce anladım sen olduğunu.çok tatlısın beybi. 12 yaşında kızım var onun sınıf arkadaşı gibisin.en güzel yıllar üni yıllarımdı. yaşının kıymetini bil.
siz birbirinizi instagramda nası buluyosunuz isminizi bilmeden
Pek bi cahilim sanırım bu konuda
Soslu yeni evliydin değil mi?
valla beni soslu buldu. diğer kızlarıda atalantadan istedim. atalantayla whatsupp grubumuz var 1 seneyi aşkın kitap kardeşiyiz.ismini cismini herşeyini biliyorum. alem kız hiç gizlisi saklısı yok zaten.siz birbirinizi instagramda nası buluyosunuz isminizi bilmeden
Pek bi cahilim sanırım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?