Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

azra2004 ben az sonra seni takibe alacağım. Ay sakın ismimi filan söyleme burada.
Deşifre olmayayım sonra

Yok cnm kirilmadim ama niye olmasin ben kkda sadece kitap kurduyum.arada diyet vs. ama oyle konulara yazanlar varki bdv vs zaten isim vermesinler bence.
Ayyyy sevindim o zaman
Ben de birikim tipiklerinde vakit geçiriyorum.
Bdv benim ruhuma ters.
Bakmıştım fotolarına.
Çok sevdim ben seni bu arada

Sosyal medya hesabı açayım ben de merak ediyorum sizi:)

Beklenmeyen misafir 102

Ayyyy sevindim o zaman
Ben de birikim tipiklerinde vakit geçiriyorum.
Bdv benim ruhuma ters.
Bakmıştım fotolarına.
Çok sevdim ben seni bu arada
Tesekkurler canim bende istek gonderdim sana gecen sene arkadaslar ig ac demislerdi.monoton bi hayatim var ne gerek var demistim.ama kitap paylasmak guzel oluyor.bide foto cektirmekten nefret ediyorum

Çok teşekkür ederim canım. O senin güzel yüreğinin tatlılığı benim de yaşım az değil 30'a ne kaldı şurada. 28 oldum ama hala 27 diyorum ama öğrencilik konusunda Çok Çok haklısın. Üniversite yıllarıma dönmeyi çok isterdim. Çok keyifliydi. Yüksek lisans aynı tadı vermiyor. O zamanlardaki kadar boşvermiş olamıyor insan.

İyi akşamlar, yeni kitaplar aldım bugün, bülbülü öldürmek, fareler ve insanlar ve tek kanatlı bir kuş. Sonuncusu Sabahattin Ali'nin ince bir romanı, hiçbir fikrim olmadan aldım. Okuyan var mı? Bülbülü öldürmek'i de zaten sizlerden görmüştüm:) yeni cicilerle çok mutlu oldum:) belki inş. bu ay son dakikada iki kitap bitirebilirim, tek kanatlı bir kuş sayesinde

Son düzenleme:
aaa azra seni tanıdım ama gelinlikli kim ki diyodum telim şarjda kabul ederim birazdan. Ama beni ne cok deşifre ettiniz m... simurg falan aaaa sayfalar ilerlesin

ben watpade sardım da onun bildirimini yapsam mı bilemedim
Ben de bir ara çılgınlar gibi wattpadd okuyodum Ama şuan çok ciddi bir şekilde sıkıldııım. Genel konular aynı oluyor çünkü çok ergence şeyler var. Ama çook başarılı hikayeler de var Sen neler okuyorsun ?

Yaa ne güzel instagramdan da mı takipleşiyosunuuz Ben de çook merak ediyorum sizleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…