papatya ben seni nereden tanıyacağım. benim adım müge burada daha öncede yazmıstım. azra kızımın adı ve doğum tarihiBiz soslusarma ile yazıştık özelden. Öyle bulduk. Sarma bugün birini etiketlemiş. Azra yı da öyle buldum
Askolsun.ben zaten herkesi nickiyle ezberledim.gercek isimlerini ogrenemedim bi turlu.azra2004 ben az sonra seni takibe alacağım. Ay sakın ismimi filan söyleme burada.
Deşifre olmayayım sonra
Kırılmadın di miAskolsun.ben zaten herkesi nickiyle ezberledim.gercek isimlerini ogrenemedim bi turlu.
Yok cnm kirilmadim ama niye olmasin ben kkda sadece kitap kurduyum.arada diyet vs. ama oyle konulara yazanlar varki bdv vs zaten isim vermesinler bence.Kırılmadın di mi
Şaka yapmıştım ama ben
Ayyyy sevindim o zamanYok cnm kirilmadim ama niye olmasin ben kkda sadece kitap kurduyum.arada diyet vs. ama oyle konulara yazanlar varki bdv vs zaten isim vermesinler bence.
Tesekkurler canim bende istek gonderdim sana gecen sene arkadaslar ig ac demislerdi.monoton bi hayatim var ne gerek var demistim.ama kitap paylasmak guzel oluyor.bide foto cektirmekten nefret ediyorumAyyyy sevindim o zaman
Ben de birikim tipiklerinde vakit geçiriyorum.
Bdv benim ruhuma ters.
Bakmıştım fotolarına.
Çok sevdim ben seni bu arada
Tsk onu tahmin edemezdim.
sos bende oralıyım ama dusun eger maltepeye falan taşınırsan aramızda 70 km rahat olacak. o da ist trafiğinde 3 saat falan eder.ama bende yazın tekrar tasınacagım artık o zaman gorusuruz.B.düzü heryere çok uzak
bu arada__giz__ beni takibe almıs. bende kitapağacındandır diye düşündüm.biraz önce anladım sen olduğunu.çok tatlısın beybi. 12 yaşında kızım var onun sınıf arkadaşı gibisin.en güzel yıllar üni yıllarımdı. yaşının kıymetini bil.
Bide asmu gecen m.efe. yi etiketlemis onu da bulursam tamam gibi
Çok sağol ablaamkıyamam ben sana kuzum.yorma kendini
Ben de bir ara çılgınlar gibi wattpadd okuyodumben watpade sardım da onun bildirimini yapsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?