- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
:)) sen gelince buluşalımben de anadolulu olacağım inşallah bir aya. şimdilik turistim
zorunluluk işte kuzumBen hiç bir şekilde İstanbullu olamayamayacğım.
Gezmesi güzel de yaşaması zor oralarda
Zaten yakın olacağız büyük ihtimalbülbülü öldürmek 90
:)) sen gelince buluşalım
Bugün biraz sinirlendim metrobüse ama yinede seviyorum ben istanbulu ya hatta çok seviyorum belki burda büyüdüğümdendir bilmiyorum ama gürültüsü kalabalığını denizini gölünü herşeyini seviyorumBen hiç bir şekilde İstanbullu olamayamayacğım.
Gezmesi güzel de yaşaması zor oralarda
Ne yaptın yetişebildin mi acabaYa varya ben kadar talihsiz insan yoktur dün kimliğimi bulamadım bugün bisiklet turu varmış köprüde yetişemiycem uçağa resmen ağlıyorum
Yetiştşm canım ucu ucuna :)Ne yaptın yetişebildin mi acaba
İyi sevindim o zaman, bayağı stres yapmıştım çünküYetiştşm canım ucu ucuna :)
Sağol canım bi de bana sor :)))))İyi sevindim o zaman, bayağı stres yapmıştım çünkü
zorunluluk işte kuzum
Eskiden çom gelirdim. Uzun uzun kalırdım. 4-5 yıldır hiç gitmedim. Aslında çok da özledim.Bugün biraz sinirlendim metrobüse ama yinede seviyorum ben istanbulu ya hatta çok seviyorum belki burda büyüdüğümdendir bilmiyorum ama gürültüsü kalabalığını denizini gölünü herşeyini seviyorum
Incir kuşlarını bende okumuştum gercekten güzel bir kitaptı....Dün gece saat birdi yusuf ile zuleyhayi elime aldım
Dedimki bu kitap yeni bi başlangıcı hak ediyo çok yanlış bi zamanda başladım ama ona başlamadan önce kitaplikta bi kitaba gözüm kaydı
Incir kuşları...
Gece birde başladım sabah altibucuktu aralıksız okudum ve sabahın ilk ışıklarıyla bitirdim çok güzel bi romandi çok begendim kalbim pır pır ederek okudum
Şu an yusuf ile zuleyhaya yeniden başlayıp tek seferde bitircem inşallah
En sevdiğim şey gece geç saatlerde el ayak çekilince kitap okumak:)
Bir Sultanahmet yapın derim eğer tarihi yerleri seviyorsan.....taksim olabilir, Eminönü çarşısı cok güzel.....Avrupa yakasındakiler hu hu... cuma günü oraya geleceğim eşimin yanına iki günlüğüne. nerelere gidelim ne yapalım? hadi bana tavsiye verin
Bizim Avrupa yakasında en sevdiğimiz yer pierre loti :)Avrupa yakasındakiler hu hu... cuma günü oraya geleceğim eşimin yanına iki günlüğüne. nerelere gidelim ne yapalım? hadi bana tavsiye verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?