Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben hiç bir şekilde İstanbullu olamayamayacğım.
Gezmesi güzel de yaşaması zor oralarda
Bugün biraz sinirlendim metrobüse ama yinede seviyorum ben istanbulu ya hatta çok seviyorum belki burda büyüdüğümdendir bilmiyorum ama gürültüsü kalabalığını denizini gölünü herşeyini seviyorum

zorunluluk işte kuzum

Eskiden çom gelirdim. Uzun uzun kalırdım. 4-5 yıldır hiç gitmedim. Aslında çok da özledim.
Belki de küçük bir şehirde yaşadığım için bana çok zor geliyor.

Dün gece saat birdi yusuf ile zuleyhayi elime aldım
Dedimki bu kitap yeni bi başlangıcı hak ediyo çok yanlış bi zamanda başladım ama ona başlamadan önce kitaplikta bi kitaba gözüm kaydı

Incir kuşları...
Gece birde başladım sabah altibucuktu aralıksız okudum ve sabahın ilk ışıklarıyla bitirdim çok güzel bi romandi çok begendim kalbim pır pır ederek okudum

Şu an yusuf ile zuleyhaya yeniden başlayıp tek seferde bitircem inşallah

En sevdiğim şey gece geç saatlerde el ayak çekilince kitap okumak:)

Iyi geceler.....ilk defa yapmadığım bir şeyi yapacagım Elveda güzel Vatanıma biraz ara vereceğim....arada başka bir kitap okusam hiç fena olmayacak o yüzden bu gece yeni kitaba başlıyorum ama tekrar döneceğim aElveda Güzel vatanıma hiç bir kitabı yarım bırakmayı sevmem mutlaka sonunu görmeliyim....yeni kitabım Hikmet Anıl Öztekin Eyvallah olacak...

Incir kuşlarını bende okumuştum gercekten güzel bir kitaptı....

Avrupa yakasındakiler hu hu... cuma günü oraya geleceğim eşimin yanına iki günlüğüne. nerelere gidelim ne yapalım? hadi bana tavsiye verin
Bizim Avrupa yakasında en sevdiğimiz yer pierre loti :)
Bence sabah simit çay enfes oluyo orda tamda bahar ağaçlar yeni yeni çiçek açtı

Bide ortakoyde kumpir yiyebilirsiniz of gece gece canım çekti ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…