Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Avrupa yakasındakiler hu hu... cuma günü oraya geleceğim eşimin yanına iki günlüğüne. nerelere gidelim ne yapalım? hadi bana tavsiye verin

istanbulu pek bilmem ama mado sahili çok seviyorum ben anadolu yakasında, boşboş deniz kenarında oturması bile güzel bi de vapurla karşıya geçip sonra amaçsızca geri dönmeyi de seviyorum

saol asmumm darısı en doğru zamanda senin de başına inşallah

günaydın

Bir Sultanahmet yapın derim eğer tarihi yerleri seviyorsan.....taksim olabilir, Eminönü çarşısı cok güzel.....

aklıma yazdım Taksim den gına geldi her geldiğimde gitmekten

Bizim Avrupa yakasında en sevdiğimiz yer pierre loti :)
Bence sabah simit çay enfes oluyo orda tamda bahar ağaçlar yeni yeni çiçek açtı

Bide ortakoyde kumpir yiyebilirsiniz of gece gece canım çekti ya...

ben daha önce gittim canım oraya. o dediğin şeylere biz yaşadığımız yerde doyduğumu için pek ilgimizi çekmiyor artık. simit, çay, ağaçlar,deniz falan neredeyse 30 yılımız böyle geçti de

moda olmasın kız o

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Avrupa yakasındakiler hu hu... cuma günü oraya geleceğim eşimin yanına iki günlüğüne. nerelere gidelim ne yapalım? hadi bana tavsiye verin

en mantıklısı tarihi yarım ada. hepsi zaten dip bibe
sultan ahmet
gülhane parkı
topkapı sarayı
ayasofya ve yere batan sağnıcına gidersiniz. oradan eminönüne geçip balık yersiniz.
akşama doğruda aynı yerden tranvay/metroya binip eyübe geçersiniz.
eyüp camine azıcık bakıp pier lottiye çıkabilirsiniz

ben de düşünmüştüm ama acaba zaman yetmez mi diye de düşünüyorum. sağ ol asmu.

mudo, moda ve mado üçlemesini hep karıştırıyorum, sen işine geleni al kullan

hepsi geliyor işime

ben de düşünmüştüm ama acaba zaman yetmez mi diye de düşünüyorum. sağ ol asmu.

hepsi geliyor işime
eminönü çarşısına gidip gezmeyeceksen rahat yeter
gülhane parkında, sultan ahmet girişinden girip çıkışa doğru giderken, üst tarafa bayıra doğru çıkınca kafeler var..
deniz manzarası falan çok güzel. demlikte çay falan getiriyorlar

Günaydın yavrular haftasonu kitap okuyamadım bugünde yanımda getirmeyi unuttum telaştan maalesef okuyamıcam yine :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…