O kitabın öyle bi etkisi var nedense, ben normalde Sinan Akyüz'ü hiç sevmem, İki Kişilik Yalnızlık ve Piraye hediye olduğu için okumuştum ve öggghhh demiştim okurkenDün gece saat birdi yusuf ile zuleyhayi elime aldım
Dedimki bu kitap yeni bi başlangıcı hak ediyo çok yanlış bi zamanda başladım ama ona başlamadan önce kitaplikta bi kitaba gözüm kaydı
Incir kuşları...
Gece birde başladım sabah altibucuktu aralıksız okudum ve sabahın ilk ışıklarıyla bitirdim çok güzel bi romandi çok begendim kalbim pır pır ederek okudum
Şu an yusuf ile zuleyhaya yeniden başlayıp tek seferde bitircem inşallah
En sevdiğim şey gece geç saatlerde el ayak çekilince kitap okumak:)
Çok teşekkür ederim ablacımGönül rahatlığıyla yaşın kadar okudum diyebilirim yani
Tatlım benim maşallah sana
Bir edebiyat öğretmeni adayı olarak senin gibi bi öğrencim olmasını çok isterdim:)
Başarılar şimdiden Tatlım. Ne güzel ilgili ve azimlisin.SelamlarPerşembe günü tarih ile ilgili bir bilgi yarışmasına katılıcam. O yüzden akşamları kitap okuma kısmında tarih çalışıyorum O yüzden okuyamıyorum Bir an önce haziran gelse dee bol bool kitap okusam
en mantıklısı tarihi yarım ada. hepsi zaten dip bibe
sultan ahmet
gülhane parkı
topkapı sarayı
ayasofya ve yere batan sağnıcına gidersiniz. oradan eminönüne geçip balık yersiniz.
akşama doğruda aynı yerden tranvay/metroya binip eyübe geçersiniz.
eyüp camine azıcık bakıp pier lottiye çıkabilirsiniz
SelamlarPerşembe günü tarih ile ilgili bir bilgi yarışmasına katılıcam. O yüzden akşamları kitap okuma kısmında tarih çalışıyorum O yüzden okuyamıyorum Bir an önce haziran gelse dee bol bool kitap okusam
Tüh ya bu kadar iyi olduğunu bilsem yanıma incir kuşlarını alırdım okumak içinSelamlar
İmkansızın Şarkısı'na devam
O kitabın öyle bi etkisi var nedense, ben normalde Sinan Akyüz'ü hiç sevmem, İki Kişilik Yalnızlık ve Piraye hediye olduğu için okumuştum ve öggghhh demiştim okurken
İncir Kuşları da hediye geldi, aradaki aşk kısmında yine ögghh dedim ama olay çok akıcıydı, ağlaya ağlaya bir gecede bitirmiştim ben de
Tüh ya bu kadar iyi olduğunu bilsem yanıma incir kuşlarını alırdım okumak için
Başarılar canım, sana güveniyoruz inşallah güzel sonuçla geleceksinSelamlarPerşembe günü tarih ile ilgili bir bilgi yarışmasına katılıcam. O yüzden akşamları kitap okuma kısmında tarih çalışıyorum O yüzden okuyamıyorum Bir an önce haziran gelse dee bol bool kitap okusam
Merhaba hoşgeldinBeni de alir misiniz araniza eskiden kitap kurduydum cok uzaklastim kitaptan sizinle beraber eski askima kavusabilirim :)
Eve dönünce okursun artıkTüh ya bu kadar iyi olduğunu bilsem yanıma incir kuşlarını alırdım okumak için
ben de Piraye'yi okudum. işin açığı bana fazla ajitasyon yapmış gibi geldi. dünyada bir insanın başına gelebilecek tüm felaketler bu kadının başına geldi. İncir Kuşları' nın methini çok duydum ama sırf Piraye ye benziyorsa diye okumadım
Hosbuldum tesekkur ederim koca bir kitaplik bir suru okunmamis kitap var gordukce icim gidiyor bir yerden baslamam lazimdi simdi iclerinden Amin Maalouf Dogu'dan Uzakta kitabini aldim elime baslayacagim insallah.Başarılar canım, sana güveniyoruz inşallah güzel sonuçla geleceksin
Merhaba hoşgeldin
İlk mesajı okuyarak bize katılabilirsin
Az evvel chentique nin konusunda da gördüm seni, kırıkkaleli misin
Eve dönünce okursun artık
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Selam kizlar
Bugun benim icin cok ozel cok güzel bi gündü
En yakin arkadaslarimdan biri dogum yapti.. mesafeleri asarak gittik yanına
Allah ben de dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah
Dönüşte okudum biraz nar ağacı 349
Yok değilim ama orda doğdum büyüdüm, ailem de hâlâ orda yaşıyo, kırıkkaleli sayılırım yani artıkHosbuldum tesekkur ederim koca bir kitaplik bir suru okunmamis kitap var gordukce icim gidiyor bir yerden baslamam lazimdi simdi iclerinden Amin Maalouf Dogu'dan Uzakta kitabini aldim elime baslayacagim insallah.
Evet chentiqin grubunda ben de seni gordum acikcasi profilindeki kitabi gorunce kitap okuyasim geldiguzel bi vesile oldun bu gruba gelmeme.bu arada ben degil ama esim kirikkaleli.yoksa sen de mi kirikkalelisin
Kuyucaklı'yı bitirdin mi yoksaYeni kitabım tek kanatlı bir kuş, yaşar kemal, sayfa 28.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?