Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selamlar
İmkansızın Şarkısı'na devam
O kitabın öyle bi etkisi var nedense, ben normalde Sinan Akyüz'ü hiç sevmem, İki Kişilik Yalnızlık ve Piraye hediye olduğu için okumuştum ve öggghhh demiştim okurken
İncir Kuşları da hediye geldi, aradaki aşk kısmında yine ögghh dedim ama olay çok akıcıydı, ağlaya ağlaya bir gecede bitirmiştim ben de

Gönül rahatlığıyla yaşın kadar okudum diyebilirim yani
Tatlım benim maşallah sana
Bir edebiyat öğretmeni adayı olarak senin gibi bi öğrencim olmasını çok isterdim:)
Çok teşekkür ederim ablacım Utandırdın benii Ben de senin gibi bir öğretmenim olsun isterdim

Selamlar Perşembe günü tarih ile ilgili bir bilgi yarışmasına katılıcam. O yüzden akşamları kitap okuma kısmında tarih çalışıyorum O yüzden okuyamıyorum Bir an önce haziran gelse dee bol bool kitap okusam

Başarılar şimdiden Tatlım. Ne güzel ilgili ve azimlisin.

asmucum senin fikirlerin çok güzel canım.
soslusarma umarım güzel vakit geçirirsiniz.ben ist da en çok Beşiktaş tarafını seviyorum. uzun yıllar orada oturduk.Beşiktaşın herşeyini severim dolmabahçe den başlayan sahilde eve doğru yürümeyi balıkçılarını ÇARŞI yı kalabalığı ve beşiktaş pazarını tabii .Ortaköyü de güzeldir ama deniz istemiyorsan. sultanahmet gezmesi en güzeli müzeleri zaten anlatmaya gerek yok .bekarken de Fatihte oturduğum için güzel havalarda iş çıkışı Eminöününden Sultanahmet oradan Fatih e yürürdüm. Ben seviyorum bu şehri

Başarılar şimdiden tatlım

Tüh ya bu kadar iyi olduğunu bilsem yanıma incir kuşlarını alırdım okumak için

ben de Piraye'yi okudum. işin açığı bana fazla ajitasyon yapmış gibi geldi. dünyada bir insanın başına gelebilecek tüm felaketler bu kadının başına geldi. İncir Kuşları' nın methini çok duydum ama sırf Piraye ye benziyorsa diye okumadım

Başarılar canım, sana güveniyoruz inşallah güzel sonuçla geleceksin

Beni de alir misiniz araniza eskiden kitap kurduydum cok uzaklastim kitaptan sizinle beraber eski askima kavusabilirim :)
Merhaba hoşgeldin
İlk mesajı okuyarak bize katılabilirsin
Az evvel chentique nin konusunda da gördüm seni, kırıkkaleli misin

Eve dönünce okursun artık

Hem her felaket başına geldi hem safın önde gideni
Para verme o kitaba da güzel ama değmez ben sana ödünç veririm zaten bana da korsan almışlar

Hosbuldum tesekkur ederim koca bir kitaplik bir suru okunmamis kitap var gordukce icim gidiyor bir yerden baslamam lazimdi simdi iclerinden Amin Maalouf Dogu'dan Uzakta kitabini aldim elime baslayacagim insallah.
Evet chentiqin grubunda ben de seni gordum acikcasi profilindeki kitabi gorunce kitap okuyasim geldi guzel bi vesile oldun bu gruba gelmeme.bu arada ben degil ama esim kirikkaleli.yoksa sen de mi kirikkalelisin

Allah analı babalı büyütsün inşallah.
amin kuzum isteyen herkese nasip eder Rabb'im inşallah

Yok değilim ama orda doğdum büyüdüm, ailem de hâlâ orda yaşıyo, kırıkkaleli sayılırım yani artık
Amin Maloof'un Semerkant ve Doğunun Limanları'ni okumuştum, anlatımı hoştur umarım sen de beğenirsin

Yeni kitabım tek kanatlı bir kuş, yaşar kemal, sayfa 28.
Kuyucaklı'yı bitirdin mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…