Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bir psikiyatristin gizli defteri.

bende bu tarz çok seviyorum, istediğim zaman nerde kaldım derdi olmadan okuyorum.

bende sevmiyorum güneş çavmasını okumuşmuydun sen?
okumadıysan seni kınayacağız topikçek

güneş çavmasını papatya ilk okuyanlardan hatta psikolog önermişti değil mi papatya doğru hatırlıyorum yaaaa pardon sen ona önermiştin.o sana beni bulunu önermişti:)))

ayyy okumaz mıyım...
hatta tekrar okumak istiyorum...

güneş çavmasını papatya ilk okuyanlardan hatta psikolog önermişti değil mi papatya doğru hatırlıyorum yaaaa pardon sen ona önermiştin.o sana beni bulunu önermişti:)))
güneş çavmasını ben ona önermiştim...
beni bulunu kimse önermemişti
o bana 5 sevgi dili, dört anlaşma, nietztche ağladığında, geçmiş şimdi olduğunda, gerçek özgürlük önermişti...ben de ödevlerimi yaptım. hepsini okudum...

kasım ayında gitmiştik biz de Paris e soğuktu hava ve saatlerce sıra beklemiştik, donmuştum resmen
ama kesinlikle değiyo.. çok özlüyorum orayı ben.. gittiğim yerlede en çok özlediğim yer kesinlikle
biz de hiç turla gitmedik bu saatten sonra da gitmeyiz gibi

bu kadarını hatırlamışım :)))

bir psikiyatristin gizli defteri.

bende bu tarz çok seviyorum, istediğim zaman nerde kaldım derdi olmadan okuyorum.
ben sevmiyorum..
bana konu bütünlüğü olacak.
bir psikiyatristin gizli defterini okudum bende.
aşk köpekliktir okumuştum hikayelerden oluşan. sonra anladım ki bana göre değil...

biz geçen yıl gittik. yaz mevsiminde bile sabahları soğuk oluyordu
ben önceden almıştım biletleri. sıra beklemedik hiç. hemen asansöre bindik tepede idik. orada bi asansör daha değiştirdik. en tepeye çıktık.
gideceğimiz şehrin en ünlü yapılarına online bilet alıyorum. sıra beklemiyoruz

Ben güneş çavmasını 6 kez falan okudum ilk kitabı başım sıkıştığında bunaldığımda iyi gelmişti hep

ne okuyup okumadığını bilmeden aklımda kalanları yazıcam aşk kitapları hep okumuyorum, hoşlanmıyorum böyle soruncada insanın aklına gelmiyor
Elif şafak - aşk
Sebahattin ali - kürk mantolu madonna
Z.livaneli - kardeşimin hikayesi, son ada, serenad, leylanın evi
Yaşar kemal - ince memed 1 ,2, 3, 4 okuyabilirsin. filler sultanı ve kırmızı topal karınca
Khaled Hosseini - uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş
Alexandra Cavelius- Leyla
Irvin D. Yalom- Nietzsche Ağladığında (bunu çok beğeneceğini umuyorum)
George Orwell- Hayvan Çiftliği, 1984 (bilim kurgu seversen)
Harper Lee - Bülbülü Öldürmek
Ahmet ümit -patasana, kavim, beyoğlu rapsodisi, nevzat komiser serisi
Marlo morgan-bir çift yürek(aborjinlerden bahsediyor)

Kız senin bu yazdıkların roman. Öykü kitabı yazın demiş. Sevmiyormuş öykü okumayı

ben içinde hikayeler olan kitapları sevmiyorum.
10-15 er sayfalık hikayelerden oluşan kitapları
Y yesil_zeytin_ sağol canım.
ortalığı karıştırdım sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…