- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
bir psikiyatristin gizli defteri.kızlar ben hikayelerden oluşan kitapları hiç sevmiyorum. kitapta bir bütünlük olacak. öyle istiyorum.
aklınıza gelen ve hikayelerden oluşan kitaplar varsa yazar mısınız.
yanlışlıkla almayayım.
çok teşekkür ediyorum.
kızlar ben hikayelerden oluşan kitapları hiç sevmiyorum. kitapta bir bütünlük olacak. öyle istiyorum.
aklınıza gelen ve hikayelerden oluşan kitaplar varsa yazar mısınız.
yanlışlıkla almayayım.
çok teşekkür ediyorum.
güneş çavmasını papatya ilk okuyanlardan hatta psikolog önermişti değil mi papatya doğru hatırlıyorum yaaaa pardon sen ona önermiştin.o sana beni bulunu önermişti:)))bende sevmiyorumgüneş çavmasını okumuşmuydun sen?
okumadıysan seni kınayacağız topikçek
ayyy okumaz mıyım...bende sevmiyorumgüneş çavmasını okumuşmuydun sen?
okumadıysan seni kınayacağız topikçek
güneş çavmasını ben ona önermiştim...güneş çavmasını papatya ilk okuyanlardan hatta psikolog önermişti değil mi papatya doğru hatırlıyorum yaaaa pardon sen ona önermiştin.o sana beni bulunu önermişti:)))
kasım ayında gitmiştik biz de Paris e soğuktu hava ve saatlerce sıra beklemiştik, donmuştum resmenAraba yoksa ülke için de tur belki ama ben yine de sevmiyorum.
Paris'e gitmeden önce eyfelin tepesine çıkmak için biletimizi aldık. Saatinde gittik ve asansörle tepeye çıktık. Fakat turla giden pek çok arkadaşım bunu yapamadı. Onlara 2 saat serbest zama. Vermişler. Zaten bi sıra oluyor. Ana baba günü gibi. Mü kin değil 2 saatte bitsin. Turla gidenler malesef bazı şeyleri kaçırıyorlar. Az Zaman'da çok şehir görüyorlar ancak üstünkörü oluyor. Yanı bize göre değil. Tabi ki herkesin seçimi değişik olabilir.
Veya biz de çocuk oldupu için ne Zaman acıkacağı belli olmuyor. Biz kafamıza göre hareket ediyoruz. Oğlumuz da çok seviyor gezmeyi. Ben de plan program yapmayı seviyorum. Dil sıkıntım da yok.
Y yesil_zeytin_ elimden geleni yaparım Canım
bu kadarını hatırlamışım :)))ayyy okumaz mıyım...
hatta tekrar okumak istiyorum...
güneş çavmasını ben ona önermiştim...
beni bulunu kimse önermemişti
o bana 5 sevgi dili, dört anlaşma, nietztche ağladığında, geçmiş şimdi olduğunda, gerçek özgürlük önermişti...ben de ödevlerimi yaptım. hepsini okudum...
ben sevmiyorum..bir psikiyatristin gizli defteri.
bende bu tarz çok seviyorum, istediğim zaman nerde kaldım derdi olmadan okuyorum.
biz geçen yıl gittik. yaz mevsiminde bile sabahları soğuk oluyordukasım ayında gitmiştik biz de Paris e soğuktu hava ve saatlerce sıra beklemiştik, donmuştum resmen
ama kesinlikle değiyo.. çok özlüyorum orayı ben.. gittiğim yerlede en çok özlediğim yer kesinlikle
biz de hiç turla gitmedik bu saatten sonra da gitmeyiz gibi
Ben güneş çavmasını 6 kez falan okudum ilk kitabıayyy okumaz mıyım...
hatta tekrar okumak istiyorum...
güneş çavmasını ben ona önermiştim...
beni bulunu kimse önermemişti
o bana 5 sevgi dili, dört anlaşma, nietztche ağladığında, geçmiş şimdi olduğunda, gerçek özgürlük önermişti...ben de ödevlerimi yaptım. hepsini okudum...
ay ben de okumak istiyorum bu yaz. bi araya sıkıştırmam lazım..Ben güneş çavmasını 6 kez falan okudum ilk kitabıbaşım sıkıştığında bunaldığımda iyi gelmişti hep
Sıkışır sıkışır. İki güne biter zatenay ben de okumak istiyorum bu yaz. bi araya sıkıştırmam lazım..
Kız senin bu yazdıkların roman.ne okuyup okumadığını bilmeden aklımda kalanları yazıcamaşk kitapları hep okumuyorum, hoşlanmıyorum böyle soruncada insanın aklına gelmiyor
Elif şafak - aşk
Sebahattin ali - kürk mantolu madonna
Z.livaneli - kardeşimin hikayesi, son ada, serenad, leylanın evi
Yaşar kemal - ince memed 1 ,2, 3, 4 okuyabilirsin. filler sultanı ve kırmızı topal karınca
Khaled Hosseini - uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş
Alexandra Cavelius- Leyla
Irvin D. Yalom- Nietzsche Ağladığında (bunu çok beğeneceğini umuyorum)
George Orwell- Hayvan Çiftliği, 1984 (bilim kurgu seversen)
Harper Lee - Bülbülü Öldürmek
Ahmet ümit -patasana, kavim, beyoğlu rapsodisi, nevzat komiser serisi
Marlo morgan-bir çift yürek(aborjinlerden bahsediyor)
yok öykü sevmiyorum demişKız senin bu yazdıkların roman.Öykü kitabı yazın demiş. Sevmiyormuş öykü okumayı
işte öykü kitaplarını tutacak aklında almayacak onlardan. o yüzden soruyor öykü kitabı adıyok öykü sevmiyorum demiş
işte öykü kitaplarını tutacak aklında almayacak onlardan. o yüzden soruyor öykü kitabı adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?