Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tekrardan Çalıkuşu okuyorum, nedense bugün elim birden ona gitti kitaplıkta, ben de kendimi kıramadım ve de okumaya başladım :) Son 100 sayfam kaldı, özlemişim. Yarın kaldığım yerden devam ederim.
Ya ben Çalıkuşu'nu çok severim okumaya başlamam ve sevmem de etkili olan önemli kitaplardan biri diğeri de küçük kadınlar şimdi ikisinide yeniden okumak istiyorum inşallah yakın zamanda

Cehennem Çiçeği an itibariyle bitmiş bulunmakta. Aşırı etkilendim ilk kitaptan çok daha güzel ve doyurucuydu özellikle karanfil kız beni çok etkiledi çok duygulandım anlatamıyorum yani o derece ...

Ya ben Çalıkuşu'nu çok severim okumaya başlamam ve sevmem de etkili olan önemli kitaplardan biri diğeri de küçük kadınlar şimdi ikisinide yeniden okumak istiyorum inşallah yakın zamanda

Ben Küçük Kadınları okumadım, onu da listeme eklesem iyi olacak o zaman. :) Şimdiden keyifli okumalar, ben de severek okudum.

Çalıkuşu'nu ben de çok severdim. lise hayatım boyunca defalarca okumuşumdur.
aslında bu yakında yeniden okumak iyi fikir, kitaba bi bakayım acaba ardiyedeki kutunun içinde mi ki

Günaydın kızlar
Erken kaybedenler 105. Sayfadayım Edirne'ye gidiyorum düğüne yolda bitiririm yanıma Canan tan kelepçe adlı kitabını alacağım dönüşte okumak için

Kızlar merhaba; aranızda Bana Kahraman Olduğum Söylendi kitabını okuyan var mı ben aldım ve maalesef araştırmadan başlamış bulundum Amerikalı askerlerin hayatını anlatıyor çok küfürlü bi roman, kaptıramadım kendimi, olaylar sonra sürükleyici oluyor mu acaba hala 50. sayfalarda sürünüyorum.

Merhaba arkadaşlar 23 ünde sınavlarım başlıyor ve bu hafta proje,performans ödevleriyle uğraşıyorum Kitap okuyacak hiç vaktim yok ne yazık ki 1 Haziran'a kadar bildirim yapamıycam Eğer ki aralarda okuyabilirsem yazarım muhakkak Şu yaz tatilinde kitap okuyamadığım günleri telafi edicem Hepinize bol ve keyifli okumalar diliyorum

Başarılar Can'ım

Kaç gündür giremedim kızlar okumadığım için bugun aldım elime kitabımı okumadığım günlerin acısını çıkardım kitabımı bitirdim... Şimdi yeni kitaba başlıyorum VE DAGLAR YANKILANDI....

Bir Delinin Hatıra Defteri'nde son 30 sayfam kaldı, bugün biter o. daha sonra da Mücella'ya başlayacağım
yalnız Bir Delinin Hatıra Defteri'ni okudukça ne muthiş bir tiyatrosu vardır o kitabın diyorum. Erdal Beşikçioğlu eminim harikalar yaratmıştır. boşuna değilmiş onun biletlerinin 10 dakikada tükenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…