Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

dha önce bu topikte ya da diğerinde hatırlamıyorum resim paylaştığım zaman okuduğumda yorum isteyen arkadaşlar vardı o yüzden paylaştım ama alıp başınıza çalabilirsiniz topiğinizi meraklısı değilim

Gerçekten çok iyi bir okuyucuymuşsunuz sizi çok tebrik ederim Kitap okuyan bir kişiden tam da beklenicek bir söz değil mi 'başınıza çalabilirsiniz'!! Konu sahibi ben değilim ama bu şekilde konuşan biri yerine gerçekten topikte hakkıyla bulunması gereken kişiler olmalı. Evet bu yüzden gidin ve tanıtımlarınızı başka ortamlarda yapın

Canım kitap kesinlikle çok güzel bence ama şu var ki mesela Settarhan'ın Azam'a olan aşkı ve Zehra'nın şimdi adını hatırlayamadım öğretmenine olan duyguları çok daha yoğun bir şekilde anlatılmış, ama Settarhan ve Zehra çok daha aceleye gelmiş sanki. Yazar başından beri çok güzel ve yoğun yazdığı için tabi beklenti artıyor ve son biraz kısa geliyor. Bilmiyorum anlatabildim mi?

Aslında sözüm sabahvesen'e idi ama onun dışında hepiniz alındınız

Bu gece kitap değil de internetten Zaman yönetimi ile ilgili yazılar okuyorum bu aralar buma çok ihtiyacım var günüm cok boş geçiyor hiç bir işi yetiştiremiyorum bu gecelik bunları okuyacağım

ay loliss ya sen daha kitabı okumamışsın biz bir dolu anlattık ben farkında değildim okumadığının üzgünüm
Yok canım ben kitabı 2014 te okudum, bu ikinci yoksa öyle bilmiş bilmiş konuşmazdım
Kitabımı geçen yıl bi arkadaşıma vermiştim ben istemeden vermeyecek gibiydi
ben de burdan kızlara rica ettim benimle 1 2 kişi okusun da arkadaşımdan etkinlik var diye işteyim diye
Sağolun eşlik ettiniz bana ama ben sınava çok az kaldığı için günde 10 sayfa ancak okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…