dha önce bu topikte ya da diğerinde hatırlamıyorum resim paylaştığım zaman okuduğumda yorum isteyen arkadaşlar vardı o yüzden paylaştım ama alıp başınıza çalabilirsiniz topiğinizi meraklısı değilimTabii ki herkesin yaptığı davranış kendine beni ilgilendirmez ama burada bu kadar şey konuşulduktan sonra neden hala fotoğraflı paylaşım yapıyorsunuz? Kk'da resimli paylaşım yapılan sayfalarda var ya da kendiniz de açabilirsiniz çok kolayca. Buradaki kitap okuyan arkadaşlarımız ortak olarak bundan rahatsız oluyorsa bu şekilde paylaşım yapmayı bırakmanız gerekmez mi ? Gerçekten şu konseptli fotoğrafınız yerine gerçekten kitap hakkında daha aydınlatıcı bir yorum yapsanız. Kusura bakmayın ama gerçekler bunlar ne yazık ki.. İyi bir fikir/düşünce/yorum her zaman süslü pozlardan çok daha iyidir..
Gerçekten çok iyi bir okuyucuymuşsunuz sizi çok tebrik ederimdha önce bu topikte ya da diğerinde hatırlamıyorum resim paylaştığım zaman okuduğumda yorum isteyen arkadaşlar vardı o yüzden paylaştım ama alıp başınıza çalabilirsiniz topiğinizi meraklısı değilim
Canım kitap kesinlikle çok güzel bence ama şu var ki mesela Settarhan'ın Azam'a olan aşkı ve Zehra'nın şimdi adını hatırlayamadım öğretmenine olan duyguları çok daha yoğun bir şekilde anlatılmış, ama Settarhan ve Zehra çok daha aceleye gelmiş sanki. Yazar başından beri çok güzel ve yoğun yazdığı için tabi beklenti artıyor ve son biraz kısa geliyor. Bilmiyorum anlatabildim mi?Nar Ağacı'nın sonundan ne bekliyordunuz okurken merak ediyorum, nesi tatmin etmedi sizi?
Zaten 530 sayfa boyunca gayet doyurucu bir anlatım var, Setterhan ile Zehra'nın evlendiği de ilk sayfadan biliniyor...
Yani pembe bile diyemeyeceğim, yazarı ve yayıncısı dışında kitabın adını duyan 3 5 kişinin olduğu "kitaplar" ı okuyup, beğenip, son dönem Türk edebiyatının en önemli ve hatrı sayılır hayran kitlesine sahip bir yazarın kitabını beğenmemek nasıl bir zevk bilemedim
Aslında sözüm sabahvesen'e idi ama onun dışında hepiniz alındınızCanım kitap kesinlikle çok güzel bence ama şu var ki mesela Settarhan'ın Azam'a olan aşkı ve Zehra'nın şimdi adını hatırlayamadım öğretmenine olan duyguları çok daha yoğun bir şekilde anlatılmış, ama Settarhan ve Zehra çok daha aceleye gelmiş sanki. Yazar başından beri çok güzel ve yoğun yazdığı için tabi beklenti artıyor ve son biraz kısa geliyor. Bilmiyorum anlatabildim mi?
ay loliss ya sen daha kitabı okumamışsın biz bir dolu anlattık ben farkında değildim okumadığının üzgünümSelamlar
Nar Ağacı sayfa 250...
Yok canım ben kitabı 2014 te okudum, bu ikinci yoksa öyle bilmiş bilmiş konuşmazdımay loliss ya sen daha kitabı okumamışsın biz bir dolu anlattık ben farkında değildim okumadığının üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?