Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben o kitaba başlamıştım güzel gidiyordu yarıda kaldı ama hala aklımda kitabın konusu 2-3 sene olmuştur sanırım.yazarın tüm kitapları güzelmiş diğer kitaplarını okudun mu ?

Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Ama çok etkileyici bir kitaptı. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

Günaydın bende bu gün Bir Kadının Hayatından 24 Saat e başlamayı düşünüyorum, bir yandan da levana ya devam ediyorum telden okuyorum çok hızlı ilerleyemedim.

Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Ama çok etkileyici bir kitaptı. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

Bende okumak istiyorum ama o kadar çok kitap var ki , almaktan da eskilerine sıra gelmiyor almadan duramıyorum gümüş gözyaşları çok güzelmiş

Bir Delinin Hatıra Defteri bitti. keyifli bir kitaptı minerva1988 ciğime tekrar teşekkürler
yeni kitabım Nazan Bekiroğlu - Mücella 3 arkadaş beraber başladık bu kitaba, bir yandan whatsap grubumuzdan kitapla ilgili yorumlar da yapıyoruz. ama henüz çok başındayız tabi

Günaydın Bir Kadının Hayatından 24 Saat bitti. Çok beğendim zaten dün öğlen başladım akşama bitirdim çok çabuk okunuyor. yeni Kitabım Aşkın halleri yine ince bir kitap seçtim cumaya kadar bitireyim diye :)

Günaydın.
Yusuf ile Züleyha syf:121 hiç okuyamıyorum. Mayısı tek kitapla kapatmaktan korkar oldum resmen.
Dün boş vaktim olur sandım ama olmadı. Bugün şansım olursa artık kitabımı bitirmek istiyorum. Olmadı biraz uykusuz kalacağım.

Bildiğiniz ucuz ve mümkünse kapıda ödeme seçeneği olan kitap satış siteleri var mı?
Tabi en önemli kriter fiyatı.
Hiçbir sitenin ücreti bir diğerini tutmuyor.
İkinci el'de olabilir.

Bu kitabı o kadar çok merak ediyorum ki bu sayfadan okuyan çok oldu ,instagramın keşfet kısmında da çok görüyorum
Biz burda 3 5 kişi birlikte okuduk, ondan bizim topikte en moda kitap bu ara
Ben sınav sebebiyle geride kaldım biraz

Bildiğiniz ucuz ve mümkünse kapıda ödeme seçeneği olan kitap satış siteleri var mı?
Tabi en önemli kriter fiyatı.
Hiçbir sitenin ücreti bir diğerini tutmuyor.
İkinci el'de olabilir.
Kitapyurdu diğer sitelere bakarak daha uygun ama kapıda ödemesi yok bildiğim kadarıyla,havale var ama bi bak istersen

ne zaman başladınız kuzum bende başlasam mı ki ?

ne zaman başladınız kuzum bende başlasam mı ki ?

bu sabah başladık daha canım. ben üniversiteden iki arkadaşımla beraber başladım da
ama sen de yetiş bize hemen varsa elinde, ben seninle burda da kitap hakkında konuşurum. ama acele etme, zira ben çok yavaş okuyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…