Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"Yalana her şey isyan etmelidir. Eşya bile: Damlardan kiremitler uçmalıdır, camlar kırılmalıdır hatta yıldızlar düşüp gökyüzünde bin parçaya ayrılmalıdır."
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu-Peyami Safa
Kitabı bitirdim yeni kitabımı bilmiyorum yarında memlekete gidiyorum sanırım pazartesiye kadar okuyamam.

yok yok vallahi süpersiniz.çok beğendim.ayrıca fotonun arkasındaki kitaplığın gözümden kaçmadı...

ayyy çok teşekkür ederimm
söz akşamındandı o fotoğraf, benim odamda çekilmişti şimdilik iki rafım kitap dolu, bir rafımda kozmetik eşyalarım var, diğerinde de fotoğraflar, küçük hediyelerim, hatıralarım var. evlenince daha büyük bi kitaplık istiyorum, daha çok kitabım ve daha çok hatıram olsun diye

bende ikeadaki beyaz kitaplıklara göz diktim bu aralar. sen şanslısın yeni evleneceksin en beğendiğini alırsın.

"Düğün O'nun varlığı ile son sınırına ulaşan bir neşe içinde geçmişti. Ata, ayrılmak üzere ayağa kalkınca kendisini uğurlamak için halk iki sıra diziliverdi. Sevecen bakışlarını sağa sola yönelterek yavaş yavaş ilerlerken bir yerde durakladı, sonra durdu, elini yedi sekiz yaşlarında bir kız çocuğunun başına uzattı.
Çocuğun arkasında yer alan ve anası ile babası olduğu belli olan çifte yavaşça seslendi: " Öpeyim mi? "
Herkesi derinden duygulandıran bu isteği ana babanın yerinde bir minnetle karşıladıkları kestirilebilir.
Atatürk, çocuğu iki eliyle kaldırdı, öptü ve yere bıraktı. Fakat sahne bununla kapanmış olmadı.
Uyanık ve duygulu çocuk: "Ben de öpeyim, ne olursunuz Atatürk, ben de sizi öpeyim." diye direndi.
Ata, belki de hiç ummadığı halde kendisine babalık mutluluğu tattıran bu içten davranışı, çocuğu bir daha yerden alarak yüzüne yaklaştırmakla karşıladı.
Bilmiyorum, halk bu dokunaklı sahneyi, gözleri yaşlı alkışlayarak kutlu kılarken, o çelik iradeli insanın da iki damla gözyaşını tutamadığını görebilmiş mi idi? "

Atatürk'ten 20 Anı'dan.

Günaydın Aşkın Halleri sayfa 82 pek beğenmedim açıkçası kitabı o yüzden çok hızlı okuyamıyorum bitireyim diye okuyorum sadece

Aşkın halleri bitti. gerçekten çok kötüydü hiç okumasam daha iyiydi genel olarak hiç birşey anlatmamakla beraber öte yandan birbirini aldatan ve bu durumdan rahatsızlık duymayan çiftlerin, hatta neredeyse birbirinden hoşnut olan kumaların(gerçekte kuma değiller ama işte bir şekilde aynı adam tarafından aldatılan kadınlar diyelim) anlatıldığı bir kitaptı.
Yeni kitabım Bir İdam Mahkumunun Son Günü bugün yarın başlarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…