Selam kitapseverler, buraları çook özledimm
Pek yakında ben de sahalara dönmeyi umuyorumm.
Canım Allah Analı Babalı büyütsün inşallah hayırlısıylaİyiyiz kızlar çok şükür. Bugün tam iki haftalık oldu bile kızım. Allah isteyen herkese nasip etsinn
kim uyduruyo bu haberleri ya
benim için fena değildi canım, evli. çocuklu ve gebe olarak elimden geleni yaptım,
önümüzdeki sınava bakıcaz artık
sahi sınava da 15 dk geç girdim
biz ilçede oturuyoruz, sınav şehirdeki okullarda yapılıyor malesef
yolda kaza varmış 30 dakikalık yolu 1.5 saatte gittik, haliyle bir sürü insan geç kaldı valla
Herkes Türkçeden dertli benim arkadaşımda Türkçe için zordu diyor .kpss sorularına baktım. 2014 ve 2015 yılına göre daha kolay geldi bana soruları. türkçe için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
benim de eşim sırf benle kapışmak için sınava girecekti başvurmuştuben de son dakikada yetiştim sınava, kampüste oldu sınav herkes arabayla gelmiş yığılma vardı resmen. şöför kampüs girişinde indirdi daha fazla geç kalmayın dedi de son dakika uçarak yetiştim.
kardeşimi de almadılar sınava ehliyet var yanında nüfus cüzdanı yok diye. her yerde ehliyet kullanabiliyoruz bitek osym sınavlarında kullanamıyoruz
benim de eşim sırf benle kapışmak için sınava girecekti başvurmuştu
ama ayrı okullara vermişler bizi o nedenle anca benle arkadaşımı sınava bırakabildi kendisi giremedi
ne güzel iddiaya girmiştik, daha yüksek puan alanı yemeğe götürecekti diğeri
inşallah canım sağ olCanım Allah Analı Babalı büyütsün inşallah hayırlısıyla
canım inşallah iyi bir puan alır atanırsın, bu arada bölüm neydi senin ?
inşallah canım sağ ol
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?