Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar, iyi haftalar kızlar
Ben de girdim kpss ye ama hiç çalışmadan
en son 2005 te öss ye girmiştim o zamandan beri sınava girmedim (üniveriste ders sınavlarını saymıyorum )
zaman falan yetmiyo zaten, her şeyi de unutmuşum tabi
komik bi puan almayı bekliyorum

selam kızlar, herkese mutlu haftalar
dün önce kpss sınavı sonra misafir ağırlama derken resmen yorgunluktan pestil olmuşum. hala da pek dinlenmiş sayılmam.
ben de girdim kpss'ye ama öncesinde biraz çalışmaya çalışsam da son 3 aydır tek bir soru çözmemiştim, sınavda acısı çıktı tabi. umarım gerçekten sınavda hak eden birileri yüksek puan alır da istediği yere atanır
Mücella'ya hala devam. 100lü sayfalardayım. cumartesi günü nişanı bi atlatalım ondan sonra kafam rahatlayacak inşallah

sahi sınava da 15 dk geç girdim
biz ilçede oturuyoruz, sınav şehirdeki okullarda yapılıyor malesef
yolda kaza varmış 30 dakikalık yolu 1.5 saatte gittik, haliyle bir sürü insan geç kaldı valla

İyiyiz kızlar çok şükür. Bugün tam iki haftalık oldu bile kızım. Allah isteyen herkese nasip etsinn
Canım Allah Analı Babalı büyütsün inşallah hayırlısıyla

kim uyduruyo bu haberleri ya
benim için fena değildi canım, evli. çocuklu ve gebe olarak elimden geleni yaptım,
önümüzdeki sınava bakıcaz artık

canım inşallah iyi bir puan alır atanırsın, bu arada bölüm neydi senin ?

sahi sınava da 15 dk geç girdim
biz ilçede oturuyoruz, sınav şehirdeki okullarda yapılıyor malesef
yolda kaza varmış 30 dakikalık yolu 1.5 saatte gittik, haliyle bir sürü insan geç kaldı valla

ben de son dakikada yetiştim sınava, kampüste oldu sınav herkes arabayla gelmiş yığılma vardı resmen. şöför kampüs girişinde indirdi daha fazla geç kalmayın dedi de son dakika uçarak yetiştim.
kardeşimi de almadılar sınava ehliyet var yanında nüfus cüzdanı yok diye. her yerde ehliyet kullanabiliyoruz bitek osym sınavlarında kullanamıyoruz

benim de eşim sırf benle kapışmak için sınava girecekti başvurmuştu
ama ayrı okullara vermişler bizi o nedenle anca benle arkadaşımı sınava bırakabildi kendisi giremedi
ne güzel iddiaya girmiştik, daha yüksek puan alanı yemeğe götürecekti diğeri

o zaman eşin hükmen mağlup oldu, sizi yemeğe götürsün

Selam kızlar bir kitabın daha sonuna gelmiş bulunmaktayım harika bir kitaptı o kdınların yaşadığı şeyler , kocalarından gördükleri şiddet Nasıl bir insanlıktır aklım almıyor ya .Herkesin okumasını tavsiye ederim

Araf 133 bu aralar sanki biraz yavas okuyorum kitap elimde surunmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…