Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hiç kitap okuyamıyorum. Baş ağrım kesintisiz sürüyor kaç gündür

Saolasın canım. İş stresi beni benden altı kaç aydır. Bi düzlüğe çıkamadım.
Bi de tuhaf bir ağrı.. Şiddetli değil ama alt yapıda bir sızı sürekli.

hala netleşmedi dimi iş durumun? kalıp gideceğin de kesin değil Allah yardımcın olsun kuzum

hala netleşmedi dimi iş durumun? kalıp gideceğin de kesin değil Allah yardımcın olsun kuzum
Yok kesinleşti Kuzum kaldım. Ben istemeden birinin beni çıkarma olasılığı gözükmüyor gibi.
Ama tatsızlaştı, sıkıntılar arttı.. Çalışılacak gibi değil:/ Hergün ayrı tartışmayla geçiyor günler. İş hayatının en sorunlu günlerini yaşıyorum sanırım. Ama bulamadım başka iş aramaya devam ediyorum.

Canım hakkında hayırlısı inşallah en yakın zamanda iyi bir iş bulursun sınava girecektin o ne oldu haber var mı?

Thomas More Ütopya' ya başladım bu kitabı da internette ucuz diye almıştım ama çok güzel çıktı 46. sayfadayım.

Canım hakkında hayırlısı inşallah en yakın zamanda iyi bir iş bulursun sınava girecektin o ne oldu haber var mı?
Sınav olumlu canım. Mülakatı bekliyorum. Baya kurumsal bir yer süreç yavaş ilerliyor. Mülakatı bekliyorum. 2 ayı bulur dediler zaten. Umutluyum ordan aslında. inş

Allah yardımcın olsun tatlım. inşallah mülakat da olumlu geçer de çektiğin sıkıntıların mükafatını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…