Hiç kitap okuyamıyorum. Baş ağrım kesintisiz sürüyor kaç gündür
Saolasın canım. İş stresi beni benden altı kaç aydır. Bi düzlüğe çıkamadım.geçmiş olsun kuzum, sıkıntın strresin mi var yoksa
Saolasın canım. İş stresi beni benden altı kaç aydır. Bi düzlüğe çıkamadım.
Bi de tuhaf bir ağrı.. Şiddetli değil ama alt yapıda bir sızı sürekli.
Yok kesinleşti Kuzum kaldım. Ben istemeden birinin beni çıkarma olasılığı gözükmüyor gibi.hala netleşmedi dimi iş durumun? kalıp gideceğin de kesin değilAllah yardımcın olsun kuzum
Canım hakkında hayırlısı inşallah en yakın zamanda iyi bir iş bulursun sınava girecektin o ne oldu haber var mı?Yok kesinleşti Kuzum kaldım. Ben istemeden birinin beni çıkarma olasılığı gözükmüyor gibi.
Ama tatsızlaştı, sıkıntılar arttı.. Çalışılacak gibi değil:/ Hergün ayrı tartışmayla geçiyor günler. İş hayatının en sorunlu günlerini yaşıyorum sanırım. Ama bulamadım başka iş aramaya devam ediyorum.
Sınav olumlu canım. Mülakatı bekliyorum. Baya kurumsal bir yer süreç yavaş ilerliyor. Mülakatı bekliyorum. 2 ayı bulur dediler zaten. Umutluyum ordan aslında.Canım hakkında hayırlısı inşallah en yakın zamanda iyi bir iş bulursun sınava girecektin o ne oldu haber var mı?
Yok kesinleşti Kuzum kaldım. Ben istemeden birinin beni çıkarma olasılığı gözükmüyor gibi.
Ama tatsızlaştı, sıkıntılar arttı.. Çalışılacak gibi değil:/ Hergün ayrı tartışmayla geçiyor günler. İş hayatının en sorunlu günlerini yaşıyorum sanırım. Ama bulamadım başka iş aramaya devam ediyorum.
inşallah olur canımSınav olumlu canım. Mülakatı bekliyorum. Baya kurumsal bir yer süreç yavaş ilerliyor. Mülakatı bekliyorum. 2 ayı bulur dediler zaten. Umutluyum ordan aslında.inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?