Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sahalara dönüş yapıyorum finallerimiverdim çok şükür geçermiyim kalımıyım allah kerim:)

bu ay bitirebildiğim tek kitap nana oldu :)
şu an yeni kitab başladım adı: Atatürk'ün uşağının gizli defteri yazarı cemal granda
şu an baya iyi gidiyo 218 sayfa kitap 50. sayfasına geldim bile:) okumayı özlemişim :)

bende sürekli okyabilseydim keşke ama yaklaşık bi 3 aydır elimde İskemder PALA'nın ''şah ve sultan''ı var son bi 60sayfam kaldı ama bir türlü bitmedi

Bu haftasonu sınavım var . ders çalışmaya başladığım için elimde hala kürk mantolu madonna kitabı sürüklendi hala bitmedi gitti , o kitabın üzerine 2 kitap bitirdim . mayıs ayında 2 kitap bitirebilmişim . Yeni kitap siparişi verdim .
İnstagram sayfasında bir kitap etkinliği 7 haziranda şifacı kitabına başlıcakları için bende bu etkinliğe katılmak için birkaç kitap siparişi daha verdim :) ramazan ayında bol bol kitap okumakla geçiririm ,oruçlu oruçlu hiçbir şey yapılmaz.

Senden Once Ben sayfa 248 hizli ilerliyor kitap elimden birakasim gelmiyor sanki birakinca izledigim bi film yarim kalmis gibi hissediyorum biran once bitirmek istiyorum :)
O kadar duygulu kii sonu ağlattı benii Geçen gün yine baktım sonunu okudum yine ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…