O zaman Momo / Michael Ende okumak üzere olduğum kitabım.3 diyorum ben
Sarah Jio - Gündüzsefası sayfa 60lardayım. umuyorum ki uzun uzun kitap okuyabileceğim günlerdeyimdir
Canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin nasılsın nasıl geçti nişan?
Hayırlı olsun canım , Allah tamamına erdirsinçok teşekkür ederim canım
Allaha şükür güzel geçti nişanımız, herkes de memnun kaldı
İyi bari tedirginliklerinin boşa çıkmasına sevindim canımçok teşekkür ederim canım
Allaha şükür güzel geçti nişanımız, herkes de memnun kaldı
merak ettiğim bir kitap benim deO zaman Momo / Michael Ende okumak üzere olduğum kitabım.
xyzt-5544 hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. :)
Hayırlı olsun canım , Allah tamamına erdirsin.
İyi bari tedirginliklerinin boşa çıkmasına sevindim canım
xyzt-5544 kuzum gördüm fotoğraflarını. maşallah. rabbim mutlu mesut etsin inşallah
birine hakaret edersen kötü bir laf söylersen, haber bölümlerinde gereksiz yere geyik muhabbeti yaparsan bla bla blaArkadaşlar çok özür dileyerekten birşey sormak istiyorum.yeri değil biliyorum ama bilginiz dahilinde cevaplayacağınızı ümidediyorum. Banlanmak ne demek nasıl anlıyoruz banlandığımızı? ( iyi bişey olmadığını hissediyorum topiklerde bazen bu terim kullanılıyor ama tam olarak nedir ne değildir çözemedim).Sorum abes gelebilir bunun için ayrıca özr dlyrm..
açılan topikleri açılma amacı dışında kullanırsanız banlanırsınız (örneğin bir derdim var bölümünde açılan bir başlıkta konu amacının dışına çıkıp sohbet ederseniz, geyik muhabbeti yaparsanız falan)Haber bölümü derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?