Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İskender Pala Mesela bitti
Alıştığımız o İskender Pala dili yoktu maalesef bu kitapta, kıssadan hisse gibi düşünmüştüm içindeki hikayeleri ama hiç hisse çıkaramadım
Hatta son 50 sayfayı zorla okudum diyebilirim
Sıradaki kitabım Marquez- Aşk ve Öbür Cinler

Günaydınlar arkadaşlar
hafta sonu Alain De Botton- Aşk Üzerine kitabını bitirdim
bir ilişkinin her evresini bir çift üzerinden kademe kademe anlatıyor
yazarı da filozof zaten o nedenle çok aydınlatıcı çok doyurucuydu.. tavsiye ederim

Yanıma Od'u aldım.. Bugün başlamayı planlıyorum

Sonunda istanbul hatırasını bitirebildim.uzun bir kitaptı çok da güzel bir kurgusu var tarihle harmanlamasi güzeldi. ama sonu cok doyurucu değildi.
Yeni kitabım jojo moyes bir artı bir

Ben bir süre önce Maxime Chattam'ın Kara Büyü kitabına başladım ama finaller vs derken araya çok zaman girdi. Yani yaklaşık son 3-4 haftamın gündeminde finaller vardı, resmen kitap kesintiye uğradı. Bu aralar devam etmeye çalışıyorum. Ayrıca 3 yeni kitap siparişi verdim, birisi Lontano, Grange'nin. Diğeri Leopar, öbürü de Aldatmak. Özellikle Lontano değişik birşey ve yeni bir seriymiş, Grange severlere duyurulur. :)
BUNUN YANI SIRA, burada kampanya duyurmak serbest mi? Şimdilerde güzel bir kitap kampanyası var bunu nasıl paylaşabilirim? Reklama girsin istemiyorum ama sadece haberdar etmek istiyorum. Mune Kazen

Merhaba,
Açıkçası kitap okuyan kişilerin kitap reklamı yapmalarını yasaklamak komik olur. Bizim burada yasak koyduğumuz kısım yayınevlerinin yaptıkları eylem. Yoksa ben bu bölümü sonuna kadar destekliyorum.
değil mi Mune ?

Aynen, Kitap Kurdu bölümünde üyelerin tanıtımına işlem yapılmadı, yayınevlerinin, amacı reklam olan üyelerin yorumlarına müdahale edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…