- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hazırlıksız yakalandık
avukatım gelene kadar susma hakkımı kullanacağım de Y yesil_zeytin_
bu arada Lontanoyu eşim için aldım ama sanırım ondan önce okuyacağım
o tatile saklıyor
Merhaba,
Açıkçası kitap okuyan kişilerin kitap reklamı yapmalarını yasaklamak komik olur. Bizim burada yasak koyduğumuz kısım yayınevlerinin yaptıkları eylem. Yoksa ben bu bölümü sonuna kadar destekliyorum.
değil mi @Mune ?
Yani şimdi bir banka kartı ile bir yayınevi (kitap satın alma sitesi) birlikte bir kampanya düzenlemişler, onu burada isimlerini de vererek duyursam sıkıntı olur mu? Reklam yapma amacıyla değil de kampanyadan haberdar etme amacıyla. O banka kartıyla o siteden kitap alışverişi yapınca yüzde 50 indirim kazanıyorsunuz. Bu reklam sayılır mı sayılmaz mı bilemedim.Aynen, Kitap Kurdu bölümünde üyelerin tanıtımına işlem yapılmadı, yayınevlerinin, amacı reklam olan üyelerin yorumlarına müdahale edildi.
böyle durumlarda bas harfi yazıyorum.reklama girmiyor.zaten kitap satan topu topu kaç site var.Yani şimdi bir banka kartı ile bir yayınevi (kitap satın alma sitesi) birlikte bir kampanya düzenlemişler, onu burada isimlerini de vererek duyursam sıkıntı olur mu? Reklam yapma amacıyla değil de kampanyadan haberdar etme amacıyla. O banka kartıyla o siteden kitap alışverişi yapınca yüzde 50 indirim kazanıyorsunuz. Bu reklam sayılır mı sayılmaz mı bilemedim.
enpara'nın kampanyası zaten, bunu da araştıran gayet rahat bir şekilde bulur.böyle durumlarda bas harfi yazıyorum.reklama girmiyor.zaten kitap satan topu topu kaç site var.
kızım okuyor şuan semerkantıSemerkant s. 60.
iyi hanımlarİyi Hanımlar, sayfa 270
Maşallah, kaç yaşında kızınızkızım okuyor şuan semerkantı
kızım okuyor şuan semerkantı
Kızınız kaç yaşında? Çok mu geç kaldım okumak için yoksa:) kitap başta daha akıcıydı sanki, gerçi hala kitabın başında sayılırım:)
15 yaşında okumayı seven bir çocukMaşallah, kaç yaşında kızınız
Allah bağışlasın, maşallah kızınıza da. Siz de güzel örnek olmuşsunuz. Ben 31 yaşındayım bu arada:)15 yaşında okumayı seven bir çocuk
Biz eşimle amin mouluf un kitaplarını büyük zevkle okuruz özendirdik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?