Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aynen, Kitap Kurdu bölümünde üyelerin tanıtımına işlem yapılmadı, yayınevlerinin, amacı reklam olan üyelerin yorumlarına müdahale edildi.
Yani şimdi bir banka kartı ile bir yayınevi (kitap satın alma sitesi) birlikte bir kampanya düzenlemişler, onu burada isimlerini de vererek duyursam sıkıntı olur mu? Reklam yapma amacıyla değil de kampanyadan haberdar etme amacıyla. O banka kartıyla o siteden kitap alışverişi yapınca yüzde 50 indirim kazanıyorsunuz. Bu reklam sayılır mı sayılmaz mı bilemedim.

böyle durumlarda bas harfi yazıyorum.reklama girmiyor.zaten kitap satan topu topu kaç site var.

Milena'ya mektuplar sayfa 284 bugün biter sanırım. Çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim çok duygu yoktu sanki yada ben tam anlayamadım.

Kızınız kaç yaşında? Çok mu geç kaldım okumak için yoksa:) kitap başta daha akıcıydı sanki, gerçi hala kitabın başında sayılırım:)
Maşallah, kaç yaşında kızınız
15 yaşında okumayı seven bir çocuk
Biz eşimle amin mouluf un kitaplarını büyük zevkle okuruz özendirdik sanırım

günaydın Milenaya Mektuplar nihayet dün bitti son sayfaları resmen sadece okumuş olmak için okudum.
yeni kitabım Olmadı Baştan Alalım muhtemelen bu da pek iyi çıkmayacak ama eşim almıştı neden benim aldığım kitabı okumuyorsun deyip duruyor okuyayım da çıksın aradan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…