Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir türlü kitap okuyamıyorum Kış Bahçesi'ni bitirmem lazımdı başlayamadım bile Ne yapıcam böyle

Siparişini verdiğim Lontano gelirse onu okuyacağım ama kaç gün oldu hala kitap ortada yok. Buradan söylüyorum, hani şu Enpara'nın en son yaptığı kitap kampanyası var ya, %50 indirimli olan, şu anda da geçerli. O kampanyada anlaşmalı oldukları site berbat ötesi. Bence hiç kampanyaya aldanıp da oradan kitap alayım demeyin günlerce beklersiniz. Aynı benim durumumda olan bir sürü insan var. Parayı çekiyorlar sizden, kitapları göndermiyorlar. Mail atıyorsun, telefon ediyorsun ulaşamıyorsun, cevap yazmıyorlar, ne olduğu belli değil yani.

Sabahattin Ali- Canım Aliye Ruhum Filiz
Bol duygu yüklü ve akıcıydı. Tavsiye ediyorum.

İyi Hanımlar bitti. yeni kitabıma karar vermedim henüz. 3 gün içerisinde kitap bitirebilme ihtimalim yok sanırım, yarın Yüzyıllık Yalnızlık'a başlasam mı ki

İyi Hanımlar bitti. yeni kitabıma karar vermedim henüz. 3 gün içerisinde kitap bitirebilme ihtimalim yok sanırım, yarın Yüzyıllık Yalnızlık'a başlasam mı ki

Ruh halin bu kitabı okumaya müsaitse başla bence.

Günaydınlar
Küçük mucizeler dükkanı sf 287 ben beğendim kitabı 8-9 kitaplık bir seriymiş ama okurmuyum okumazmıyım ruh halime bağlı
İlk 2 kitabını severek okumuştum 3.kitap seriden bağımsızdı onu da aldım ama 2-3 yıl önce sıkılıp bırakmıştım hala bitirmedim Sonra diğerleri alma hevesim de kaçtı amaa Debbie coştu serii baya uzun

Ortak okuma etkinliği için pazartesi başlıycam kitabıma

Yeni kitabım;

Yüzyıllık Yalnızlık

sanki elimdeki kitaplardan hiçbirini okumak istemiyor gibiyim, ama kendime ne okumak istiyorsun diye sorduğumda cevap alamıyorum

sanki elimdeki kitaplardan hiçbirini okumak istemiyor gibiyim, ama kendime ne okumak istiyorsun diye sorduğumda cevap alamıyorum

iş yerinde pek olmuyo cidden, sessiz sakin ortam lazım
evde de okuyamıyorum.. iftardan sonra deli gibi uyku bastırıyo
oysa çok güzel çok naif.. okumak istiyorum
ben bu ay 0(sıfır) ile biteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…