konu kapanmış belki ama açıyorum tekrar ve şunu yazıyorum: sör, paylaştığın "Semiramis PEKKAN - Bana Yalan Söylediler" şarkısının hastasıyım 2,5 yaşımdan beri.hemen çaldın şarkılarımı
ben baktım ama yaa, şarkıların isimlerini de yazmayınca böyle oluyor işte,,,işin yoksa sayfada ne kadar parça varsa onlara göz at ve olmayan bir video bul
ben gelmeyecegım bır daha
o kadar sayfayı okuyamacak kadar tembelim, bi ara yazdım geri cevapda alamdım. biri bana anlatabilrmi lütfen bu arda işler nasıl işliyor
İlk sayfada tüm kurallarımız yazıyor ben yine de özetleyeyim ama sen oraya da bak.
Yöneticimiz Surrender a kitaba başlayınca sayfa sayısı söylüyoruz, o sa bize bitirmemiz için hedef gün sayısı veriyor, listemizin olduğu konuya adımızı ve hedefimizi ekliyor,o konuya hiçbir yorum yapmayız sadece 'kitabım bitti' bilgisi verirriz her türlü gevezeliğimizi burada yaparız. İki günde bir konuya uğrama zorunluluğumuz var, yoksa listeden çıkarılıyoruz ama bu kural gözünü korkutmasın topic bağımlılık yaratıcıdır mutlaka insanda uğrama isteği yaratıyor.
İşte böyle
Seni de aramızda görmek isteriz
yanlışlık olduğunu anladım zaten :)
iyiyim canım, sen nasılsın?
hiç gözükmüyorsun ortalarda.
nereye gittin diksiyon kursuna okuyucu sör?diksiyon kursunda ne kadar söylesem de hoca anlamamamıştı
illa kendı dediği doğruymus
diğer sayfaya sadece biten kitaplar mı bildiriliyor? buraya da okuduğumzu kitap isimleirni mi giriyoruz? sayfaya uğrama konusunda sıkıntı yok. 7/24 kk dayım
Evet buraya yeni kitaba başladığımızda 'şu kitaba başlıyoru,şu kadar sayfa'diyouz.
Surrender bize hedef veriyor. Kitaptan paylaşmak istediklerimizi ve her tülü muhabbetimizi de bu sayfadn yapıyoruz.
hımm anladım canım ama ben şimdi okuduğum kitabı eklesem olur mu acaba . elimde başlanmış 4 kitap var hepsini dönerli okuyorum. hepsinin bitmesini beklemek uzun sürecek. buda sayfadan kopuş demek.
neyse ben yazayımda sör gelip değerlendirsin bakalım.
şu an işte okuduğum kitap, Lori Schiller-Sessiz Oda. bir şozfren hastasının hayatı, mücadelesi. toplam 468 sayfa. ve ben 229. sayfasındayım, diğerlerinide evde yazarım.
Sör gelince de söyler ama yarım kitaptan hedef alınmıyor,çok başında olursan olur ancak.
bebişini unuttum ben
0 - 3,5 yaş arası iki bebişim vardı ama benim
Artık yetiştirmeye çalışacağız olmadı son çare ek süre isteriz napalım madem girdik bir yola uyacağız bilge Sur
konu kapanmış belki ama açıyorum tekrar ve şunu yazıyorum: sör, paylaştığın "Semiramis PEKKAN - Bana Yalan Söylediler" şarkısının hastasıyım 2,5 yaşımdan beri.tamam, 2,5 abartı oldu ama hastası olduğum doğru!
tebrıklerKitabım bitti.. Okudugum değişik kitaplardan biriydi..Pucca'nın ''Allah beni böyle yaratmış'' isimli kitabına başladım.400 Sayfa .161 sayfa okudum bile... Zaman istiyorum
tebrıkler hipYeni kitabim nietzsche nin ecco homo su 134 sayfa sure istiyorum sevgili bilge sor :87:
özelden yazarım sananereye gittin diksiyon kursuna okuyucu sör?
ben İsmek'inkine yazıldım 02.03'te başlayacak inşallah.
hoşgeldinhımm anladım canım ama ben şimdi okuduğum kitabı eklesem olur mu acaba . elimde başlanmış 4 kitap var hepsini dönerli okuyorum. hepsinin bitmesini beklemek uzun sürecek. buda sayfadan kopuş demek.
neyse ben yazayımda sör gelip değerlendirsin bakalım.
şu an işte okuduğum kitap, Lori Schiller-Sessiz Oda. bir şozfren hastasının hayatı, mücadelesi. toplam 468 sayfa. ve ben 229. sayfasındayım, diğerlerinide evde yazarım.
:26::26::26::26::26::26:
hımmm, evdeki akşamdan akşama elime adlığım kitabın başlarında sayılırm. onun bilgilerini gireyim o zaman olur mubebişini unuttum ben20 gün verıyorum sana
tebrıkler10 gün verıyorum sana
tebrıkler hip5 gün verıyorum sana
özelden yazarım sana
hoşgeldinaz değilmiş yani 4 tane yarım kitap, 1 tanesınden başlayabılırsın aslında
yarım kitabı saymıyoruz, kaldı ki seninkisi 4 tane
:18::18::18::18::18:
hımmm, evdeki akşamdan akşama elime adlığım kitabın başlarında sayılırm. onun bilgilerini gireyim o zaman olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?