Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Okumayı düşündüğüm kitap,

Joshua Foer
Einstein ile Ay Yürüyüşü
305 sayfa,

Ne kadar sürem var sevgili Surrender?

hala 80.sayfadayım, kitap biraz sarmadı sanki ama ilerleyen sayfalarda ne olur bılınmez.
dostoyevskı- başkasının karısı ( 120 sayfa)
gogol- üç öykü ( 150 sayfa)

bunlara da başlıyorum birazdan, şuan 3 kitap okuyorum
benim üniversitelerim, biraz bekleme de kalacak sanırım
ama yarım bırakmadım kesinlikle, şuan canım onu okumak istemediği için
zamanımı boş geçirmek istemiyorum

Teşekkür ederim.. :)
1-2 Yıl önce bana gelen bir hediyeydi, nedense hiç okuyamamıştım, nasip olmadı. :)
Övgülerini çok duydum ben de, bakıp göreceğiz. :))

Benimki de hediyeydi. Gerçi ben sürekli bahsedip duruyordum . O yüzden almıştı kesin arkadaşım.
Masalını arayan kahraman yazar kitabın üzerinde gerçekten de öyle masal tadında.
Umarım beğenirsin. İyi okumalar . :)

Tü tü tü maşallah diyorum sana
Ben daha elime alamadım. Okusam iyi olacak . :44:

Evet Sur ve okuyan güzel arkadaşlar,hepinize iyi akşamlar diliyorum ve kitabımın az önce elime ulaştığı haberini vermek istiyorum :)

Evet Sur ve okuyan güzel arkadaşlar,hepinize iyi akşamlar diliyorum ve kitabımın az önce elime ulaştığı haberini vermek istiyorum :)

Listeye katılmak istersen kitabın ismini, sayfa sayısını da söyle Amy, Sör ona göre sana gün versin.

Son düzenleme:
Listeye katılmak istersen kitabın ismini, sayfa sayısını da söyle Amy, Sör ona göre sana gün versin.

İyi akşamlar Sur,aranıza katılmaya hazırım,listeye dahil olmak adına: Kitabımın sayfa saysı:249-Kitap-Kaplan Anne'nin Zafer Marşı. Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
İyi akşamlar Sur,aranıza katılmaya hazırım,listeye dahil olmak adına: Kitabımın sayfa saysı:249-Kitap-Kaplan Anne'nin Zafer Marşı. Şimdiden teşekkürler..

hoşgeldin
kurallarımızı biliyorsun değil mi?
ilk mesajı okudugunu umuyorum.

10 gün verıyorum sana canım.

bu da kardeş konumuz, bu konuya ''kitabım bitti'' şeklinde yorum yapılıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…