biraz beden dilinden alıntılar yapacağım size.
okuyucu efla, listeye bir daha bakar mısın :=) bişi eklemeyi unutmuştum da, ekledim şimdi
ben sayfa sayısı az olan kitapları netten indirip okuyorum.
teşekkürler
bu siteyi bana da mesaj atar mısın lütfenmesaj kutum oldukça boş
Sör' üm, birini dinlerken ağzını bu şekilde kapatmak; genelde onun fikriyle zıt/farklı düşündüğün, lafını bölmemek için ağzını tutarak kendini frenleme anlamına da gelir. yalan söylediğini düşünmüyorum ama bu konuda senden farklı düşünüyorum, veya bu konuda senin dediklerine ek olarak başka şeyler de düşünüyorum anlamına da geliyor.
özellikle toplantılarda idareciler konuşurken bunu çok yaptığımı fark ediyorum
kendi ağzını kapatanlarda da genelde nefes problemi çekincesinden oluyor.
beden dilini genel olarak iyi yorumladığımı düşünürüm ama nedense kendi hareketlerimi hiç kontrol edemem. yani ne anlama geldiği konusunda farkındalığım çok yüksek ama kendimi kontrol edemiyorum :44: tartışma programlarını izlerken eşime derim, biri konuşurken karşısındakini yorumlarım. bence böyle düşünüyor, şöyle diyebilir vb... sonra adam ağzını açar, ve %90 tahminlerim tutar.. konuyla ilgiliysen; siyasileri, tartışma programlarını izleyerek sen de yorumlamaya çalış, hem eğlenceli hem de faydasını görürrsün. öğrencileri gözlem açısından da çok yardımcı oluyor bana
Burun Kaşıma:
Burun kaşıma beyaz yalanların belirgin işaretidir. Bir şeyleri saklayanlar büyük bir olasılıkla gözlerine, kulaklarına, dudaklarına daha sıkça dokunurlar. Yüzlerini elleriyle örtenler, genelde davranışlarına güvenmeyen ve/ya kendi söylediklerinden emin olmayanlardır.
her yerde aynı anlama gelıyor, bende bazen o şekilde dururum, kendımı o şekilde daha rahat hissettiğim için
demek ki, manası derınmıs
benim gibi alerjili olup burnunu kaşıyanlarla bunu karıştırmayalım amabazen makyaj malzemelerinden, veya polenlerden bir kaşıntı tutar ki
yalan söyleyeni en iyi; gözlerinden ve ses tonundan ayırt ederim...
canım, konuyla ilgili isen sana birkaç kitap tavsiyesinde bulunabilirim.
yeni kitabım: mucizeler dükkanına dönüş- debbie macomber 526 sayfa:124:
15 gün verıyorum sana
10 günün var okuyucu nurlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?