- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Okuma kölesimiMerhaba hanimlar.
Bende kitap okumayı seven birisiyim.
Naçizane sizlerden öğrenmek istediğim. Genelde hergün mü kitap okursunuz? Ve ne zamanlarda?
Birde kitspliklarunizin resmini paylasabilirmisiniz? Okuma köleniz vs varmı?
Okuma kölesimi
Hahaha :)
Okuma köşesi demiştim. Klavyemin azizliğine ugruyorum.
Kitapligim aldı başını gidiyo bi duzeltmden atmak istemiyorum:)Merhaba hanimlar.
Bende kitap okumayı seven birisiyim.
Naçizane sizlerden öğrenmek istediğim. Genelde hergün mü kitap okursunuz? Ve ne zamanlarda?
Birde kitspliklarunizin resmini paylasabilirmisiniz? Okuma köleniz vs varmı?
Heyy gidi İstanbul dayken İETT de ayakta bile okurdum ben de.Ben her fırsatta kitap okumaya çalışıyorum canım.Evlenmeden önce sokak lambası odamın içini gece lambası gibi aydınlatırdı.O yüzden yatmadan önce okurdum.Şimdi işe giderken,işten dönerken,evde dinlenirken vs okuyorum.Özel bir okuma köşem yok.Hemen her yerde okuyabilirim
Selamlar ben geldimm
Kızım 2 aylik oldu artık ben de iyisiyle ilgisiyle yeni hayatıma alıştım. Gerçi hala kitap okumaya baslayamadim.
Tam başlayacaktır ev sahibi bizi evden çıkarıyor maalesef kucuk bebekle ev bulma, taşınma ve yerleşme işleri beni bekliyor.
Sizde durumlar nasıl???
Yeni yeni basladı sesler çıkarmaya.Ayyy yerim senin kızını
Agucuklar başladı mı?
Ev sahipleri neden böyle yaa.İnşallah allah kendi evinizde ıturmayı nasip eder
Yeni yeni basladı sesler çıkarmaya.
Ev sahibimiz de bizden çok memnundu sözde. sizi çıkarmam siz istediğiniz kadar oturun derdi. Arefe günü aradı kendi evimde oturacağım diye lojmandaydı. Uzakmış, zor oluyormuş vs.
Bize iş çıktı
Hiç sorma bayram hediyesi oldu bize deBi de bayram üstü mü aradı
İnsan sonrasında huzurla oturabilse çıkmıyorum tahliye davası aç denir en az 1 yıl uğraştırır da sonunda yine hüsran
Aynisi kardesime oldu ,hatta bir yili dolmadi bile,cik oglum almanyadan geldi tarzi oldu. Orucun ilk gunu soyledi bir ay sure verdi.Hiç sorma bayram hediyesi oldu bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?