Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba hanimlar.

Bende kitap okumayı seven birisiyim.
Naçizane sizlerden öğrenmek istediğim. Genelde hergün mü kitap okursunuz? Ve ne zamanlarda?
Birde kitspliklarunizin resmini paylasabilirmisiniz? Okuma köleniz vs varmı?

Alamut un fedaileri bitmek üzere
Yani varya dün gece kitap elimde uyumuşum o kadar merak ediyodum ki sabah namazına kadar okudum sonra devam diyim dedim meraktan uyuyamadım en son sızmışım
Kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız... abartısız sade akıcı bi dil konu on numara....

Yeni kitabım murat Menteş dublörün dilemması

Hahaha :)

Okuma köşesi demiştim. Klavyemin azizliğine ugruyorum.

Ben her fırsatta kitap okumaya çalışıyorum canım.Evlenmeden önce sokak lambası odamın içini gece lambası gibi aydınlatırdı.O yüzden yatmadan önce okurdum.Şimdi işe giderken,işten dönerken,evde dinlenirken vs okuyorum.Özel bir okuma köşem yok.Hemen her yerde okuyabilirim

Selamlar

Normalde Yüzyıllık Yalnızlık'ı okuyodum ama 10 gündür okuyamıyorum bir türlü tekrar başlayamadım . Ben de arada kısa bir kitap okuyup tekrar ona dönücem.

Yeni Kitabım ;
As Maça - Selim Çiprut

Kitapligim aldı başını gidiyo bi duzeltmden atmak istemiyorum:)
Bi köşem yok çok isterdim oturduğum yerde Los ışıkta rahat bi koltukta kahvemi yudumlayarak okumak ama genelde koca maç izlerken gol nidaları esliginde efendime solim çocuğu sallarken çorba karıştırırken bile çok heyecanlı bi kitabı okumuslugum vardır ama en sevdiğim gece yatarken bi okuma ışığı aldım acayip rahat genelde gece okumak daha çok hoşuma gidiyo skin sakin

Selamlar ben geldimm
Kızım 2 aylik oldu artık ben de iyisiyle ilgisiyle yeni hayatıma alıştım. Gerçi hala kitap okumaya baslayamadim.

Tam başlayacaktır ev sahibi bizi evden çıkarıyor maalesef kucuk bebekle ev bulma, taşınma ve yerleşme işleri beni bekliyor.

Sizde durumlar nasıl???

Heyy gidi İstanbul dayken İETT de ayakta bile okurdum ben de.

Ben de yaklaşık 1 senedir kitap alma hastalığına yakalandım herhalde. Okunmayı bekleyen 300 civarı sıfır kitabım var. Eskisi gibi çok okuyamıyorum çok yavaş okuyabiliyorum işten güçten ama kendimi kitap alıp biriktirme konusunda engelleyemiyorum. Aslında şikayetçi değilim bu konudan onlar benim bebişlerim :) kitaplığım yok dolap içlerinde depoladım onları arada açıp açıp bakıyorum ve içim açılıyor onları görünce. Bazen de psikolojik bir yük oluyor bana, hepsini bir an önce okumak istiyorum .

Ayyy yerim senin kızını
Agucuklar başladı mı?

Ev sahipleri neden böyle yaa.İnşallah allah kendi evinizde ıturmayı nasip eder

Ayyy yerim senin kızını
Agucuklar başladı mı?

Ev sahipleri neden böyle yaa.İnşallah allah kendi evinizde ıturmayı nasip eder
Yeni yeni basladı sesler çıkarmaya.
Ev sahibimiz de bizden çok memnundu sözde. sizi çıkarmam siz istediğiniz kadar oturun derdi. Arefe günü aradı kendi evimde oturacağım diye lojmandaydı. Uzakmış, zor oluyormuş vs.

Bize iş çıktı

Bi de bayram üstü mü aradı
İnsan sonrasında huzurla oturabilse çıkmıyorum tahliye davası aç denir en az 1 yıl uğraştırır da sonunda yine hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…