Merhaba birşey sormak istiyorum telefona e kitap Nasıl indiriyorsunuz ?bayramda ve öncesinde hiç giremediğim için bayram kutlamam biraz gecikti kızlar kusura bakmayıngeçmiş bayramınız kutlu olsun
bayram öncesinde ve sonrasında kitap okumaya fırsat buldum şükürtelefonuma e-kitap olarak indirdiğim Senden Önce Ben bitti. bayram sonrası 3 günlük yazlık kaçamağımda da Senden Sonra Ben'i bitirdim. bugün nişanlımın yoğun ısrarları ve zoraki hediye alması sebebiyle "Fedailerin Kalesi Alamut" a başlayacaktım ama sabah evden çıkarken aceleyle unutmuşum kitabı. yarın başlarım kitaba inşallah. kalinkaselin ciğim de çok övmüş zaten, iki kişi birden övdü ise söz dinleme zamanı gelmiş demek ki
P PembePaltolu ciğim hayırlısı olsun sizin için inşallah. umarım şu anki evinizden katkat güzelini çıkartır Rabbim karşınıza
Merhaba birşey sormak istiyorum telefona e kitap Nasıl indiriyorsunuz ?
tşk ederim tekrar bakayım . Genelde ben de Google da arama yapıyorum ama güvenilmez görünen siteler çıkıyor.internet sitelerinden bakıyorum. e-pub ya da e-kitapla ilgili siteler var. google da çıkıyor.
kızlar merhaba elinde güneş çavması 1 kitabı olan varmı ?
tatlım bana gönderme şansın varmı peki netten baktım 1 piyasada yok gibbi okuduktan sonra tekrar sana kargo yaparımBende var canım
vaktinde okuduğumda en güzel kitaplarımın arasındaydı alamut.bayramda ve öncesinde hiç giremediğim için bayram kutlamam biraz gecikti kızlar kusura bakmayıngeçmiş bayramınız kutlu olsun
bayram öncesinde ve sonrasında kitap okumaya fırsat buldum şükürtelefonuma e-kitap olarak indirdiğim Senden Önce Ben bitti. bayram sonrası 3 günlük yazlık kaçamağımda da Senden Sonra Ben'i bitirdim. bugün nişanlımın yoğun ısrarları ve zoraki hediye alması sebebiyle "Fedailerin Kalesi Alamut" a başlayacaktım ama sabah evden çıkarken aceleyle unutmuşum kitabı. yarın başlarım kitaba inşallah. kalinkaselin ciğim de çok övmüş zaten, iki kişi birden övdü ise söz dinleme zamanı gelmiş demek ki
P PembePaltolu ciğim hayırlısı olsun sizin için inşallah. umarım şu anki evinizden katkat güzelini çıkartır Rabbim karşınıza
bana da sen hediye etmiştinvaktinde okuduğumda en güzel kitaplarımın arasındaydı alamut.
tavsiye ederim bende:)
vaktinde okuduğumda en güzel kitaplarımın arasındaydı alamut.
tavsiye ederim bende:)
evetbana da sen hediye etmiştin
doğru zamandaysan oku. canın okumak istemiyorsa başlama sıkabilir çünkü:)tavsiyeleri üçlediğimize göre yarın mutlaka başlayayım kitababenim saf da sırf o istedi diye okuyorum sansın
doğru zamandaysan oku. canın okumak istemiyorsa başlama sıkabilir çünkü:)
tatlım bana gönderme şansın varmı peki netten baktım 1 piyasada yok gibbi okuduktan sonra tekrar sana kargo yaparım
CANIM çok mühüm değil bende 2.cisi var biri bulurum yazarını tanıyorum faceden konuşuıyorz en kötü kendinden isterim çok saol :)Canım kitap okumayı ve kitaba bakmayı bilenlerle paylaşırım kitaplarımı bu konuya katılan biri de farklı yapıda değildir diye düşünüyorum ama bu kitap bana hediye.Sakın yanlış anlama sakınıyor değilim.Ben biraz araştırayım bulabilirsem ben de sana hediye etmiş olurum
Alamut'u beğenmeyen bir ben varım zaten,bayılacaktım bitene kadarCanım kitap okumayı ve kitaba bakmayı bilenlerle paylaşırım kitaplarımı bu konuya katılan biri de farklı yapıda değildir diye düşünüyorum ama bu kitap bana hediye.Sakın yanlış anlama sakınıyor değilim.Ben biraz araştırayım bulabilirsem ben de sana hediye etmiş olurum
vcanım bende 1 var ama pdfAlamut'u beğenmeyen bir ben varım zaten,bayılacaktım bitene kadar
FallenAngel Güneş Çavması yeniden basıldı diye duymuştum ama
En doğru bilgiyi kendisinden alırsın sanırım, umarım bulursun...vcanım bende 1 var ama pdf2 kitap var yemgeme hediye edicektim
neyse yazara bir yazayım belki vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?