Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bayramda ve öncesinde hiç giremediğim için bayram kutlamam biraz gecikti kızlar kusura bakmayın geçmiş bayramınız kutlu olsun
bayram öncesinde ve sonrasında kitap okumaya fırsat buldum şükür telefonuma e-kitap olarak indirdiğim Senden Önce Ben bitti. bayram sonrası 3 günlük yazlık kaçamağımda da Senden Sonra Ben'i bitirdim. bugün nişanlımın yoğun ısrarları ve zoraki hediye alması sebebiyle "Fedailerin Kalesi Alamut" a başlayacaktım ama sabah evden çıkarken aceleyle unutmuşum kitabı. yarın başlarım kitaba inşallah. kalinkaselin ciğim de çok övmüş zaten, iki kişi birden övdü ise söz dinleme zamanı gelmiş demek ki
P PembePaltolu ciğim hayırlısı olsun sizin için inşallah. umarım şu anki evinizden katkat güzelini çıkartır Rabbim karşınıza

Merhaba birşey sormak istiyorum telefona e kitap Nasıl indiriyorsunuz ?

Günaydın Türkiye
Nihayet döndünüz mü evlere, maşallah ne gezdiniz be ne kıskancam ben de evde ders çalıştım, arada kitap okudum çok sıkılınca da BDV de konu okudum, ekşınlar ekşınlar yani çok hareketli geçti tatil
Bildirim bile yapmadım siz görüp de kıskanmayın diye
Bab ı Esrar sayfa 170

vaktinde okuduğumda en güzel kitaplarımın arasındaydı alamut.
tavsiye ederim bende:)

tatlım bana gönderme şansın varmı peki netten baktım 1 piyasada yok gibbi okuduktan sonra tekrar sana kargo yaparım

Canım kitap okumayı ve kitaba bakmayı bilenlerle paylaşırım kitaplarımı bu konuya katılan biri de farklı yapıda değildir diye düşünüyorum ama bu kitap bana hediye.Sakın yanlış anlama sakınıyor değilim.Ben biraz araştırayım bulabilirsem ben de sana hediye etmiş olurum

CANIM çok mühüm değil bende 2.cisi var biri bulurum yazarını tanıyorum faceden konuşuıyorz en kötü kendinden isterim çok saol :)

Alamut'u beğenmeyen bir ben varım zaten,bayılacaktım bitene kadar
FallenAngel Güneş Çavması yeniden basıldı diye duymuştum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…