Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar Beyaz Geceler bitti çok beğendim. Bu kitap bu ay ki ilk son kitabım olabilir bu hafta bayram kitap okuyabileceğimi sanmıyorum okuyabilirsem yazarım

İyi bayramlar Bilgeler..
Obsesif bitti. Okurken hızlı giden bir kitaptı ama bitirdiğimde sevip sevmediğimi anlayamadım.
Evdeyim yeni kitabımı seçip bayramda bol bol okurum inş.

Hayırlı bayramlar kızlar
Gece gece yeni kitaba başladı Mistik Şehir baya sardı okuyasım var ama sabah kalkıcam en iyisi uyuyayım ...

İyi bayramlar bilgecanlarım
Yeni kitaba başlamayım demiştim ama okumadan uyuyamıyorum o yüzden başladım yine
Ahmet Ümit Bab ı Esrar yeni kitabım
İkinci ahmet ümit kitabım olacak, istanbul hatırası okurken biraz sıkmıştı ama sonunu gerçekten öyle beklemiyordum

M maviduvar1 minnoş kızı olan benim

Yeni kitabım huşu huşu serisinin ikinci kitabı çığlık
Biraz basit bişiler okumak istedim:)
Hush huşu serisinin ikinci kitabını okumuşum ben üçüncü kitabına başladım bitirdim son olarak dördüncü kitabı kaldi aslında pek beğenmedim doğum günü hediyem olduğu için okuyorum
Tam ergen kitabı alacakanliga benzetmeye calismislar ayni

Dorduncuye başlamadan önce araya bi kitap soktum

Fedailerin kalesi alamut
Çok gözümü korkutn bi kitapti ama hiçte öyle diilmis oldukça surukleyici 150. Sayfaya geldim büyük bi hızla gidiyor

İyi geceler arkadaşlar Hepinize sevdiklerinizle birlikte iyi bayramlar dilerim

Ben şuan tatildeyim 1 haftadır. Neredeyse hiç kitap okuyamadım Haziran da çok fazla yer dolaştım bir türlü kitap okuyamadım istediğim gibi Bu ay telafi edicem

Selam kızlar dün gece bir çok işim olmasına rağmen dayanamadım ve mistik şehir i bitirdim. Aslında çok tahmin edilebilirdi ama genede akıcıydı ve sevdim bu gece yola çıkıyorum 2 hafta olmayacağım tatile gidiyorum çok şükür muhtemelen yolda bir kitaba başlar bildiririm sonrasında kendinize iyi bakan bol okumalı günler diliyorum
M maviduvar1 ben nikimden de anlaşılacağı üzere melikeyim ay başka melike varmı bilemedim ama zaten çocukların resmi avatar da var neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…