- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
ince memed serisi var :)) olmadı ben de e-kitap olarak okuurmKarar vermedik. benle @cesmi_naz e book okuyacağımız için aynı kitabı okuyacağız büyük ihtimalle.
Diğer arkadaşlarda kitaplıklarında hangi Yaşar Kemal kitabı varsa artıksende var mı kitap Yaşar Kemal'in?
Hee ortak bi kitap olmayacak yaniSen okuduklarından hangisini tavsiye edersin diye sorayım o zaman.
çok güzel bi kitap diil mi ? hayvan çiftliğin de öneriirmSelam kızlar
1984 sayfa 225'teyim. Çok güzel ilerliyor ve sonunu çok merak ediyorum ve daha bitmeden çok beğendim
loliss sen her şeye nası yetişiyorsun ? kızın , hamilelik, ev işi , okul, kitaplar :)Hee ortak bi kitap olmayacak yani
Bin Boğalar Efsanesi, çok güzeldi
Dağın Öte Yüzü serisine başlayabilirsiniz
Al Gözüm Seyreyle Salih de çok sıcak bi hikâyeydi
Tabi bunları İnce memed'i okuduğunuzu düşünerek söylüyorum
e kitap sa hepimiz aynı kitabı okuruz. ben sen cesmiince memed serisi var :)) olmadı ben de e-kitap olarak okuurm
alcam kuzu, ince bir kitabını alırım çünkü okunacak çok şey var bu ayben @cesmi_naz_meLinDa_ @darkmore bu ay yaşar kemal okuyacağız. sende varsa sende katılsana
melinda da kitap yok. alırsa katılacak oda
ortak olsa daha iyi olur elbet. ama kimde ne varsa artıkHee ortak bi kitap olmayacak yani
Bin Boğalar Efsanesi, çok güzeldi
Dağın Öte Yüzü serisine başlayabilirsiniz
Al Gözüm Seyreyle Salih de çok sıcak bi hikâyeydi
Tabi bunları İnce memed'i okuduğunuzu düşünerek söylüyorum
tamam 5 kişi oldukalcam kuzu, ince bir kitabını alırım çünkü okunacak çok şey var bu ay
hoşgeldin jookerİyi okumalar kızlar.
Saatleri ayarlama enstitüsü'nü okuyanınız var mı?
Herşeyi biraz biraz yapıyorumloliss sen her şeye nası yetişiyorsun ? kızın , hamilelik, ev işi , okul, kitaplar :)
merhabalarİyi okumalar kızlar.
cancazım Ağrı Dağı Efsanesi kitabı ince, onu okuyabilirimHerşeyi biraz biraz yapıyorum
Ben yeterince okuyamadığımı düşünüyorum ama buna da şükür diyorum
Ben okudum, Hayri İrdal favori karakterlerimdenİyi okumalar kızlar.
Hiç boğa yok aslında biliyo musunortak olsa daha iyi olur elbet. ama kimde ne varsa artık
ince memed sadece 1 okudum. arkadaşım hediye almıştı.
bin boğalar efsanesi adına boğa falanya içime sinmiyorbunu okuruz büyük ihtimalle (@cesmi_naz )
tamam 5 kişi olduk
Ceren'e bir kalp de bendenBen okudum, Hayri İrdal favori karakterlerimden
Hiç boğa yok aslında biliyo musun
Ceren var ceren
Siz zevkle okursanız ben de öyle devam edeyim o zaman.merhabalar
biz o kitabı eylül 20den itibaren http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi.916384/ bu linkte, ortak okuma etkinliğinde okuyacağız
onu da aldım canım okuyacağım ama biraz ara vermek istiyorum okunacak başka kitaplarım da var çoook var hattaçok güzel bi kitap diil mi ? hayvan çiftliğin de öneriirm
haziranda falan okudum ben sanırım. seri kitabı değildi.cancazım Ağrı Dağı Efsanesi kitabı ince, onu okuyabilirim
o bir serinin ilk kitabı mı?
Yok kuzum o seriye bağlı değil, tek takılıyocancazım Ağrı Dağı Efsanesi kitabı ince, onu okuyabilirim
o bir serinin ilk kitabı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?