Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, Selma ve Gölgesi kitaplarını okumuştum. O kitabını da not edeyim. Betimlemelerini çok seviyorum o yazarın. Duyguyu çok iyi yansıtıyor.
Selma ve gölgesi cidden çok iyi kitaptır ve birçok polisiyeye taş çıkartır

Ben kitap alımı konusunda biraz seçiciyim canım, okuyacağımdan fazla kitap almam aylık bellidir az çok, ya da fazladan aldıysam birkaç ay almam elimdekiler bitene kadar, tutumlu bi kızım ben
Bazı yazarları da çok pahalı olduğu için okumam bakınız elif şafak

Aslında benim evde çoooook okunacak kitabım var ama bazen hatta çoğunlukla onları okuyasım gelmiyorbaşka kitaplar okumak istiyorum alıyorum, aslında almamam lazım. Bazen de bazı kitapları özellikle okumuyorum ki çook canım sıkılınca onu okuyayım. bazen de sadece eğlenmek için kitap okuyorum onların bazılarını almıyorum indiriyorum, kadın yazmış bir seri 9 kitap hepsi en az 25 tl , birini okuyunca ötekini hemen okuyasım geliyor. bir de bazı kitapların kapakları çok kötü alıp işyerinde veya metrobüste okuyamam onları da indiriyorum

sevgili hatunlar,

bana ince fakat okuması keyifli kitaplar önerebilir misiniz?
iş yerinde e-kitap olarak okuma yapabiliyorum ancak. kalın kitap olduğu zaman günlerce sürüyor, araya haftasonu giriyor falan okuyamıyorum bi türlü (bkz: Kumral Ada Mavi Tuna-okumayı beceremedim bu şekilde)
haydi sizden öneriler bekliyorum kitap kurtları

Günaydın kızlar
Hala sefiller 4. Cildi bitiremedim. Yarın evime dönüyorum. İnşalalh pazar bitirebilirim.

fareler ve insanlar ile dönüşüm okumadıysan eğer ideal bence kuzu

fareler ve insanları lisedeyken okumuştum sanırım ama dönüşümü okumadım, uzun zamandır da aklımdaydı bi araştırayım bakalım bulabilecek miyim saol kuzum
hayvan çiftliğini okudun mu?
z.livaneli-son ada
z.livaneli kardeşimin hikayesi
Açlık-Knut Hamsun
bunlar akışkan kitaplar. çok yormaz seni. bide okuyunca yazısı iri olan kitapları ben okuyorum.
Neitzche ağladığında ben pc den okumuştum. çok güzel bir kitap.

Hayvan Çiftliği ve Son Ada'yı okudum asmum. Kardeşimin Hikayesi olabilir aslında onu da merak ediyordum. Açlık'ı da aayım listeye.
Önce Yaşar Kemal okuyalım da bayram girmeden araya o bitsin, diğerlerine sonra bakayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…