- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Peyami Safa yı okuyun okutturun dostlar
Şu anda Yalnızız kitabını okuyorum da paylaşmak istedim
Selma ve gölgesi cidden çok iyi kitaptır ve birçok polisiyeye taş çıkartırDokuzuncu Hariciye Koğuşu, Selma ve Gölgesi kitaplarını okumuştum. O kitabını da not edeyim. Betimlemelerini çok seviyorum o yazarın. Duyguyu çok iyi yansıtıyor.
Bende Selma ve Gölgesini çok sevmiştim, başka bu tarz kitabı var mı acaba ?Selma ve gölgesi cidden çok iyi kitaptır ve birçok polisiyeye taş çıkartır
Benim okuduklarım içinde yokBende Selma ve Gölgesini çok sevmiştim, başka bu tarz kitabı var mı acaba ?
Selma ve gölgesi cidden çok iyi kitaptır ve birçok polisiyeye taş çıkartır
Ben kitap alımı konusunda biraz seçiciyim canım, okuyacağımdan fazla kitap almam aylık bellidir az çok, ya da fazladan aldıysam birkaç ay almam elimdekiler bitene kadar, tutumlu bi kızım benBir de kitaplar çok pahalı bir sürü kitap okumak istiyorum ama hepsini almak mümkün değil, bende bazı kitapları alıyorum bazılarını (bu kütüphanemde olmasa da olur dediklerimi ) e kitap olarak okuyorum. Öncesinde bi dolu para verip sonra bunun kütüphanemde olmasına gerek yok diyerek havalanı, park vs. de bırakmışlığım var
Aslında benim evde çoooook okunacak kitabım var ama bazen hatta çoğunlukla onları okuyasım gelmiyorBen kitap alımı konusunda biraz seçiciyim canım, okuyacağımdan fazla kitap almam aylık bellidir az çok, ya da fazladan aldıysam birkaç ay almam elimdekiler bitene kadar, tutumlu bi kızım ben
Bazı yazarları da çok pahalı olduğu için okumam bakınız elif şafak
daha fazla bu tarz yazmamış olması büyük kayıp, aslında cingöz recai serisi varmış ama onlar tam bu tarz mıdır bilemedimBenim okuduklarım içinde yok
İnşallah başlarım yarına: )Seyrek Yağmur.
Sonbahar havasına da yakışır bence.
Ben çok zorlanmistim o kitabı olurkenPeyami Safa yı okuyun okutturun dostlar
Şu anda Yalnızız kitabını okuyorum da paylaşmak istedim
Ama ama üni 1 in yazıydı. Çok küçüktüm:)
O zaman yeniden okumalısınAma ama üni 1 in yazıydı. Çok küçüktüm:)
fareler ve insanlar ile dönüşüm okumadıysan eğer ideal bence kuzusevgili hatunlar,
bana ince fakat okuması keyifli kitaplar önerebilir misiniz?
iş yerinde e-kitap olarak okuma yapabiliyorum ancak. kalın kitap olduğu zaman günlerce sürüyor, araya haftasonu giriyor falan okuyamıyorum bi türlü (bkz: Kumral Ada Mavi Tuna-okumayı beceremedim bu şekilde)
haydi sizden öneriler bekliyorum kitap kurtları
fareler ve insanlar ile dönüşüm okumadıysan eğer ideal bence kuzu
hayvan çiftliğini okudun mu?fareler ve insanları lisedeyken okumuştum sanırım ama dönüşümü okumadım, uzun zamandır da aklımdaydı bi araştırayım bakalım bulabilecek miyimsaol kuzum
hayvan çiftliğini okudun mu?
z.livaneli-son ada
z.livaneli kardeşimin hikayesi
Açlık-Knut Hamsun
bunlar akışkan kitaplar. çok yormaz seni. bide okuyunca yazısı iri olan kitapları ben okuyorum.
Neitzche ağladığında ben pc den okumuştum. çok güzel bir kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?