Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Y yesil_zeytin_ ya o grupta çok boş kitaplar okuyan o kitapların reklamını yapanlar da var
gözüm tırmalanıyo yorum yapasım geliyo ama herkesin zevki farklı diyip engelliyom kendimi
aynen benimde dikkatimi çekti. bide reklam çok dönüyor mesela.
ilk üye olduğumda çekiliş vardı katıldım. bana çıktı. bende sevindim falan. kitap geldi güya hediye 10 tl kargo ben yoktum arkadaşım teslim almış. oradan geçirmişler anlayacağın. kitap sevdiğim bir kitap olsa neyse. dini kitap gibi birşey. aslında kitabının görselini koymuşlardı ben oralı olmamıştım.
mesela dün çekiliş vardıya, x kitapçılığın katkılarıylaydı. ama dünkü çekilişte 1den fazla kitap hediye ediyorlar. ve güzel kitaplar diye hatırlıyorum.

xyzt-5544 darkmore okuyun bilginiz olsun ben yandım eller yanmasın

EDİT: kitabın adı Güzel'e Yolculuk. kitap 13 tl imiş

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Bugün kitap okuyamadım, hastayım, sürekli uyuyup uyanıyorum, mideyi üşütmüşüm.
Hepinize keyifli hafta sonları şimdiden.

Oblomov'a başlıyorum

Merhaba kızlar,

Geçmiş olsun gizim, havalar kararsız artık migrenin, mide üşütmenin arkası gelmez

Merhaba kızlar,

Canım geçmiş olsun

1984 bitti çok beğendim ama belki tam kavrayamadığım kısımları olabilir ilerleyen zamanlarda yeniden okumayı düşünüyorum. Bir de gerçekten de günümüz distopyalarının anası gibi severek izlediğim filmlerin okuduğum kitaplarım hepsi bu kitaptan esinlenmiş sanki.

loliss Merhaba, geldim.
Bi kaç sorum olacaktı. Ne gibi kurallar var? Mesela haftada bir kitap bitirileccek ya da ayda 2 kitap falan. Bu tarz kurallar var mı? Çünkü ben her zaman kitap temin edemiyorum. Gerçi kütüphaneye yazılmayı da düşünüyorum ama bakalım.
Bir de liste oluşturuyorsunuz sanırım. Listede de yer var mı, şimdi bende dahil olmak istesem dahil olabilir miyim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…