Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Jose Saramago- Görmek
kitabımın 153.sayfasındayım.
kitap başlarda biraz sıkıcıydı ama şimdi eski tadı almaya başladım...

kitabın arkasında bir cümle var, aynen aktarıyorum:
... demokrasinin kırılganlığını ve hükümetlerce saptırılması üstüne şaşırtıcı bir taşlama. ... derin bir çağ eleştrisi.

çok başarılı bir kitap olduğunu düşünüyorum. ilgilenen arkadaşların önce Körlük adlı kitabı, ardından Görmek kitabını okumasını tavsiye ederim...

raporum:
bugünlük 17 sf okudum, yatana kadar biraz daha okuyacağım.
iyi geceler.

44.sayfadayım.
Biraz durağan devam ediyor umarım yakın sayfalarda daha akıcı hale gelecektir.

Günaydın okuyucular

Dün istediğim okuma hızımnı sağlayamadım, ama bugün bi hız almam lazım yarın bitirmek istiyorum kitaplarımı her iki kitapta da 150 sayfam var.

merhabaaaa

ben 150. sayfadayım. ama bu hafta sonu okuyacak vaktim kalmayacak öyle görünüyor :44::18:

Günaydın bilge okuyucu arkadaşlar ben dün 4 sayfa okuyabildim okuyamadım pek biraz hareketli günler geçiriyorum o yüzden sanırım kafamı bir şeye veremiyorum

bilge sör seni kimler kızdırdı ne hasetlik yaptı pisler sen gene de kızma boşver içinde hep güzellikler olsun :109:

geçmiş olsun okuyucu gülümsün yorma kendini çok kıyamam sana

Günaydın okuyucu Gülümsün .
Geçmiş olsun çok .
tesekkur ederim okuyucu hip ve okuyucu giz,

yöneticim sör'ü birileri kızdırmış birkaç gündür farkındayım ben!

Hazır gelmişken. Raporumu da vereyim.
Sabah kahvaltıdan sonra okumaya başladım. 55. sayfadayım . İlk 30 sayfası yazarın hayatı , sanatı, eserleri vs hakkkındaydı. Baya bilgi öğrenmiş oldum. Normalde pek bilgim yoktu yazar hakkında.
Eseri de okuyalı 25 kadar sayfa oluyor ama konusu belli oldu ve de sürükleyici geldi. Benim çekincelerim vardı. Genelde klasiklere temkinliyimdir ama beni yanılttı .
Böyle de devam eder inşallah.

selam kızlar. dün işten yana avare idim bol bol okumuştum ama bugün sabah yoğun bir iş temposu vardı bu sebepden henüz kitabı elime alamdım. dün akşamda oldukça asabiydim canım okumak falan istemedi

günaydın okuyucu arkadaşlarım;
birkaç gündür hastayım hiç okuyamadım foruma da giremedim inşallah bugün bitecek
herkese hayırlı cumalar diliyorum

ben buralarda yeniyim
ne okuyorsun

Jane Eyre -Charlotte Bronte
Alfred Adler-Sorunlu Okul Çocuğu
ikisi de gayet güzel gidiyor şimdilik.

günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım,
dün migrenim tuttu hiç kitap okuyamadım.

Ben 1.5 aydır her gün baş ağrısıyla yaşıyorum,beterin beteri var ani,Allah bize şifa versin.

Selam okuyucu arkadaşlar..
Sabah kahvaltısından sonra güzel bir depar atarak 233. sayfaya kadar geldim..
Dünün öcünü aldım. :))
Son 60 sayfa artık, nasip kısmet olursa akşam yemeğinden sonra bitiririm.. Yarın da yeni kitabıma başlarım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…