günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım,
dün migrenim tuttu hiç kitap okuyamadım.
Selam okuyucu arkadaşlar..
Sabah kahvaltısından sonra güzel bir depar atarak 233. sayfaya kadar geldim..
Dünün öcünü aldım. :))
Son 60 sayfa artık, nasip kısmet olursa akşam yemeğinden sonra bitiririm.. Yarın da yeni kitabıma başlarım.. :)
maşallah birşey kalmamış akşama biter :))
benim de 2 günün öcünü almam lazım ,hastayım yatağımdan kalkamadım bi türlü.Ama bugün daha iyim eski tempoma dönmem lazım artık dimi:))
Evet evet çok kolayladım, akşama kısmetse temiz.. :)
Çok geçmiş olsun, bugün de çok zorlamayın, yarın daha iyi olunca daha çok okursunuz.
Şimdi yorulursanız yine yatırır.. :)
geçmiş olsun lavinJane Eyre -Charlotte Bronte
Alfred Adler-Sorunlu Okul Çocuğu
ikisi de gayet güzel gidiyor şimdilik.
Ben 1.5 aydır her gün baş ağrısıyla yaşıyorum,beterin beteri var ani,Allah bize şifa versin.
bende kafamı veremıyorumGünaydın bilge okuyucu arkadaşlar ben dün 4 sayfa okuyabildim okuyamadım pek biraz hareketli günler geçiriyorum o yüzden sanırım kafamı bir şeye veremiyorum
bilge sör seni kimler kızdırdı ne hasetlik yaptı pislersen gene de kızma boşver içinde hep güzellikler olsun :109:
geçmiş olsun okuyucu gülümsün yorma kendini çok kıyamam sana
sinirliyim bu aralartesekkur ederim okuyucu hip ve okuyucu giz,
yöneticim sör'ü birileri kızdırmış birkaç gündür farkındayım ben!
di mi acaba nedir nedir :111: gerekirse toplanır biz de kızarız
sörüm bu bikaç gündür okuyamıyorum kitabımı.misafirlikteyim.10 gün süre vermiştin bana ama kaç günüm kaldı ki
sayın bilge sör, bitirdiğim bu kitabı bildirim sayfasına yazmalı mıyım yoksa , yarım kalan diğer kitabı bitirdikten sonramı bildirmimi yapayım
geçmiş olsun, Lavin, Gulumsun ve bnnubnede de gripe gidiş yolunda bir girp bir çıkan baş ağrısı var
köşe bakkalın yanında toplanın okuyucular
Bak şimdiden 3 kişi topladın; hip, gülümsün, ben... Akşam saat kaçta orda olalım?
saat tam 21' de
Bak şimdiden 3 kişi topladın; hip, gülümsün, ben... Akşam saat kaçta orda olalım?
ah hiç sıkma tatlı canını böyle gereksiz insanlar için sevgili bilge sör, bir şey yapmana gerek yok hiçbir şey yapmadan onları kıskandıracak noktaya gelmiş olman bile onlara yetiyordur içlerinde o hasetlik varsameyva veren ağacın etrafına maymunlar mı koşardı öyle bir atasözü de vardı :111: rahat ol biz hemen bakkalın köşedeyiz zaten
okuyucu jade önderliğinde ilerlerizbu arada imzan çok güzel
ah hiç sıkma tatlı canını böyle gereksiz insanlar için sevgili bilge sör, bir şey yapmana gerek yok hiçbir şey yapmadan onları kıskandıracak noktaya gelmiş olman bile onlara yetiyordur içlerinde o hasetlik varsameyva veren ağacın etrafına maymunlar mı koşardı öyle bir atasözü de vardı :111: rahat ol biz hemen bakkalın köşedeyiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?