Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım,
dün migrenim tuttu hiç kitap okuyamadım.

geçmiş olsun gülümsün

maşallah birşey kalmamış akşama biter :))
benim de 2 günün öcünü almam lazım ,hastayım yatağımdan kalkamadım bi türlü.Ama bugün daha iyim eski tempoma dönmem lazım artık dimi:))

maşallah birşey kalmamış akşama biter :))
benim de 2 günün öcünü almam lazım ,hastayım yatağımdan kalkamadım bi türlü.Ama bugün daha iyim eski tempoma dönmem lazım artık dimi:))

Evet evet çok kolayladım, akşama kısmetse temiz.. :)
Çok geçmiş olsun, bugün de çok zorlamayın, yarın daha iyi olunca daha çok okursunuz.
Şimdi yorulursanız yine yatırır.. :)

sörüm bu bikaç gündür okuyamıyorum kitabımı.misafirlikteyim.10 gün süre vermiştin bana ama kaç günüm kaldı ki

Evet evet çok kolayladım, akşama kısmetse temiz.. :)
Çok geçmiş olsun, bugün de çok zorlamayın, yarın daha iyi olunca daha çok okursunuz.
Şimdi yorulursanız yine yatırır.. :)

Teşekkür ederim
Haklısınız aslında ama kitabım zaten klasiklerden küçük gelin 110 sayfa ben 50deyim .Betimlemelerle dolu bir kitap hala bi olay olmadı sıkıldım da akşama yatarken okiim de çıksın aradan diyorum .Ben hala yatıyorum :))

Jane Eyre -Charlotte Bronte
Alfred Adler-Sorunlu Okul Çocuğu
ikisi de gayet güzel gidiyor şimdilik.

Ben 1.5 aydır her gün baş ağrısıyla yaşıyorum,beterin beteri var ani,Allah bize şifa versin.
geçmiş olsun lavin baş ağrısını düşmanıma vermesin RABBİM...

küme baş ağrısı mı seninki?

benimki gerilim tipi migren

sessiz odayı bitirdim nihayet. bir ara bend edelireceğim sandım (kitap kahramanlarıyla aşırı özdeşleştiriyorum kendimi)

sayın bilge sör, bitirdiğim bu kitabı bildirim sayfasına yazmalı mıyım yoksa , yarım kalan diğer kitabı bitirdikten sonramı bildirmimi yapayım

geçmiş olsun, Lavin, Gulumsun ve bnnu bnede de gripe gidiş yolunda bir girp bir çıkan baş ağrısı var

bende kafamı veremıyorum etrafımdaki bazı insanların kıskançlıklarına denk geldim, çekemiyorlar beni
ama yine de her şey benden yana.
2-3 düşmanım var reelde, ne yaptın diye sor? hiçbir şey.
insanlığıma hayran kaldılar, bu yüzden çekemiyorlar işte.
tesekkur ederim okuyucu hip ve okuyucu giz,

yöneticim sör'ü birileri kızdırmış birkaç gündür farkındayım ben!
sinirliyim bu aralar
di mi acaba nedir nedir :111: gerekirse toplanır biz de kızarız
köşe bakkalın yanında toplanın okuyucular
sörüm bu bikaç gündür okuyamıyorum kitabımı.misafirlikteyim.10 gün süre vermiştin bana ama kaç günüm kaldı ki

kalan süreye de ben bakmıyorum okuyucu aysenazzz, son yapılan lısteye bakıp
bugünki tarıhe bak

ah hiç sıkma tatlı canını böyle gereksiz insanlar için sevgili bilge sör, bir şey yapmana gerek yok hiçbir şey yapmadan onları kıskandıracak noktaya gelmiş olman bile onlara yetiyordur içlerinde o hasetlik varsa meyva veren ağacın etrafına maymunlar mı koşardı öyle bir atasözü de vardı :111: rahat ol biz hemen bakkalın köşedeyiz zaten

evet değmez, benimle baş etmek kolay değildir
çatlasın gebersınler, kıskançlıklarından ortadan ikiye yarılsınlar

hiçbir şey yapmadan bazı insanların gözlerine batmak, güzel olsa gerek
çünkü kendı kendılerıne trıplere gırıyorlar

tamam siz sinekli bakkalın orda olun

meyveli ağacı taşlarlar :)))
ay nası güldüm maymunlar kovalar diince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…