Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sinekli bakkalın orda, saat 21'de. Duyanlar duymayanlara iletsin.

sopa falan almayın yanınıza, bende bıber gazı var
direkt kadın kavgası olacak saç baş allah ne verdıyse

hoş, siz hiç yumruk yumruğa kavga eden kadınlar gördünüz mü?
elbette saç başa olacaktır

en rahat çıkan topuklularımı da giyip geliyorum lazım olursa zorlanmayalım yoksa laflarımızla mı döveriz naparız artık o zaman karar veririz

iyi birer kitap okuyucusu olarak aslında kültürümüzle dövmemiz lazım ama öylede tadı çıkmaz

“Benden nefret eden insanlardan nefret etmek için zamanım yok çünkü beni sevenleri sevmekle çok meşgulum…” ~ Will Ferrell

Bu sözü çok severim. Sör, Hip ve Jade!!!

en rahat çıkan topuklularımı da giyip geliyorum lazım olursa zorlanmayalım yoksa laflarımızla mı döveriz naparız artık o zaman karar veririz
direkt beyni hedef alacaksın yani zaten beyınlerı çok gereksızdı, ünkü hiç kullanmamıslardı onu
Ooov hip, korkulur senden...

Biliyorum, iyi saç yolarsın...

hiç acımam
ahhh ahhhh, eski zamanlarım geldı aklıma

iyi birer kitap okuyucusu olarak aslında kültürümüzle dövmemiz lazım ama öylede tadı çıkmaz

Okuyucu "bilge" datlucadu, ben de daha senin yazdığını düşünüyordum ve yazacaktım.
Çenemizle bastırırız. Çenemizle derken "dırdırcı" manada değil! Öyle bir konuşuruz ki altından kalkamazlar manasında...

(yalnız düşmanlarımız kim onları daha bile tanımıyorum yahu )

“Benden nefret eden insanlardan nefret etmek için zamanım yok çünkü beni sevenleri sevmekle çok meşgulum…” ~ Will Ferrell

aslında çok güzel bir söz.
sorun şu : biz de melek değiliz.

böyle güzel szleri insanları sakınleştirmek için yazarlar, uygulayan kaç kişi var? nadir, belkıde sıfır

ben çiğ süt emdiysem hakkını vermelıyım
doğamda var yani.

Gülümsün, bu söz güzel de katılmayacak mısın bize akşam? Yan çizme sakın.

​demek ki ben meleğim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…