meyveli ağacı taşlarlar :)))
ay nası güldüm maymunlar kovalar diince
Sağol canım.
Evet, akşam buluşuyoruz. Çete lideri benim.
Sinekli bakkalın orda, saat 21'de. Duyanlar duymayanlara iletsin.
en rahat çıkan topuklularımı da giyip geliyorumlazım olursa zorlanmayalım yoksa laflarımızla mı döveriz naparız artık o zaman karar veririz
sopa falan almayın yanınıza, bende bıber gazı var
direkt kadın kavgası olacaksaç baş allah ne verdıyse
hoş, siz hiç yumruk yumruğa kavga eden kadınlar gördünüz mü?
elbette saç başa olacaktır
Ooov hip, korkulur senden...
bir kokoşun gizli silahlarıgözlerine allık üflerim saatlerce gözlerini açamazlar bende daha ne silahlar var
en rahat çıkan topuklularımı da giyip geliyorumlazım olursa zorlanmayalım yoksa laflarımızla mı döveriz naparız artık o zaman karar veririz
direkt beyni hedef alacaksın yanien rahat çıkan topuklularımı da giyip geliyorumlazım olursa zorlanmayalım yoksa laflarımızla mı döveriz naparız artık o zaman karar veririz
Ooov hip, korkulur senden...
Biliyorum, iyi saç yolarsın...
Benden nefret eden insanlardan nefret etmek için zamanım yok çünkü beni sevenleri sevmekle çok meşgulum ~ Will Ferrell
Bu sözü çok severim. Sör, Hip ve Jade!!!
Ay hip çok hoşsun.
iyi birer kitap okuyucusu olarak aslında kültürümüzle dövmemiz lazım ama öylede tadı çıkmaz
Benden nefret eden insanlardan nefret etmek için zamanım yok çünkü beni sevenleri sevmekle çok meşgulum ~ Will Ferrell
okuyucu "bilge" cadu, senin burada olduğunu fark etmemiştim. kusura bakma.duydunuzmuhıh
cadı demedğin için üstüme alınmadım
​demek ki ben meleğim. :)aslında çok güzel bir söz.
sorun şu : biz de melek değiliz.
böyle güzel szleri insanları sakınleştirmek için yazarlar, uygulayan kaç kişi var? nadir, belkıde sıfır
ben çiğ süt emdiysem hakkını vermelıyım
doğamda var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?